Dan Bălan a făcut un show total pe o plajă din Odesa, Ucraina. Cum a apărut pe scenă cu dansatoarele sale

 Dumba Gabriela
.

Dan Bălan este foarte iubit în Ucraina, mai ales că a locuit acolo înainte să izbucnească războiul cu Rusia. Acum câteva luni, se zvonea că se află într-o relație cu o artistă ucraineană, pe nume Tina Karol, însă fostul membru al trupei O-Zone nici nu a confirmat, dar nici nu a infirmat povestea de dragoste. Recent, Dan Bălan a susținut un show incendiar pe o plajă din Ucraina și a apărut in ipostaze incendiare, alături de dansatoarele sale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Dincolo de situația tragică în care se află țara lor, oamenii din Ucraina sunt uniți de muzică și concertul lui Dan Bălan, care a avut loc recent pe o plajă de lângă Odesa, este o dovadă în acest sens. Fostul membru al trupei O-Zone se află într-o formă fizică de zile mari, la cei 45 de ani, iar asta s-a văzut și din ultima sa apariție, alături de dansatoare.

6f8d33b9-6a32-45fc-b947-62ca9fa5de276f8d33b9-6a32-45fc-b947-62ca9fa5de27

Dan Bălan a făcut un show total pe o plajă din Odesa, Ucraina

Dan Bălan a susținut un concert de zile mari într-un club aflat pe o plajă din Odesa. Artistul moldovean a interacționat foarte mult cu publicul, vorbind în limba ucraineană și a interpretat melodii celebre din repertoriul său, care au ajuns în topurile internaționale, precum: „Chicabomb', „Freedom' sau „Despre Tine Cânt'.

Admiratoarele aflate lângă scenă au fost de-a dreptul în al noulea cer când artistul s-a apropiat și le-a ținut de mână, iar fostul membru al trupei O-Zone le-a răsplătit pe măsură. Aflat într-o formă fizică invidiată și de tinerii care au jumătatea vârstei sale, artistul de 45 de ani a dansat cot la cot cu dansatoarele sale.

După apariția sa, în calitate de antrenor la Vocea Ucrainei, artistul a câștigat inimile a milioane de oameni din țara vecină.

Citește și: Ce secrete are mama lui Dan Bălan, pentru o siluetă de model, la 65 de ani: „Mănânc cu plăcere, nu forțez nimic'

Citește și: Anca Țurcașiu, prima reacție după ce s-a aflat că are un nou iubit: „Ce zi frumoasă!'. Imaginile care arată cât este de fericită, la 54 de ani

Citește și: David Popovici a avut o reacție la meme-ul cu Marcel Andrei de la Insula iubirii: „Bravo lui! Da, mișto!’. Campionul i-a răspuns ispitei, după ce acesta l-a felicitat pentru „medalionul de aur’ de la Jocurile Olimpice 2024

Citește și: Cum arată mama lui Dan Bălan în costum de baie, la 64 de ani. „Tanti Ludmila’, apariție de senzație, la piscină

Dan Bălan a locuit în Ucraina înainte de război

Solistul a avut mai multe proiecte în Ucraina, asta înainte ca războiul să acapareze întreaga țară, când planurile i-au fost date peste cap. „Eu lucrez cu producții tv, filme, sunt producător, regizor, cu asta m-am ocupat în ultiimii 5 ani’, a precizat Dan Bălan. 

Dan Bălan, fostul solist al trupei O-Zone, a reușit să părăsească Ucraina după zile întregi de panică. Celebrul cântăreț din Republica Moldova era blocat în Ucraina, fix în momentul în care Rusia a pornit atacul.. Din fericire, cântărețul a reușit să fugă din calea bombardamentelor. Artistul a fost blocat în Kiev, locul în care începuseră filmările pentru Vocea Ucrainei.

În ceea ce privește viața lui amoroasă, Dan Bălan refuză să spună dacă formează sau nu un cuplu cu artista ucraineancă Tina Karol dincolo de scenă.

„A fost o poveste mare în Ucraina, care a rămas un mister pentru publicul ucrainean. Ne-au cuplat. Până la urmă, noi nu am declarat nimic, dacă suntem împreună sau nu. A rămas asta un mister, dar am făcut cu ea două duete’, a spus Dan Bălan, la Radio ZU.

Și Tina Karol este fermecată de cunoscutul artist. Solista a susținut un concert la Chișinău și a vorbit cu multă dragoste de colegul ei de scenă. Acum, Dan Bălan, vine cu clarificări: „A zis ceva de bine și fanii s-au alarmat. Ei caută orice nuanță…ca să demonstreze că noi totuși suntem împreună. Presa a guduit vreo doi ani, se făceau poze în photoshop în fiecare zi’, a precizat Dan Bălan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton