Dan Bălan, surprins în ipostaze romantice cu iubita, pe străzile din Budapesta. Cum arată tânăra care i-a furat inima cântărețului

 Miniosu Alexandra
.

Dan Bălan a fost surprins în ipostaze romantice cu iubita, pe străzile din Budapesta. Celebrul cântăreț pare că și-a găsit fericirea în brațele unei tinere superbe, alături de care a fost văzut recent în vacanță. Iată cum arată blondina care i-a furat inima cântărețului, celebru pentru hit-ul „Dragostea din tei', și ce gesturi tandre și-au împărtășit în public!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

La 45 de ani, Dan Bălan este în continuare unui dintre cei mai îndrăgiți cântăreți, dar și unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz. Artistul se menține într-o formă de zile mari și încă face furori în rândul doamnelor și domnișoarelor. Se pare însă că inima lui aparține unei singure femei, iubita lui, cu care a fost surprins de curând pe străzile din Budapesta.

dan balan 1dan balan 1

Fostul membru al trupei O-Zone a fost surprins, de curând, plimbându-se cu iubita pe străzile din din Buda Castle Hill, cea mai atractivă zonă turistică din capitala Ungariei. Aceștia s-au purtat exact ca doi „porumbei', împărtășindu-și gesturi romantice în public. S-au ținut de mână, au vorbit și au luat masa împreună, semn că se bucură din plin unul de prezența celuilalt.

Citește și: Cum arată Ludmila Bălan, mama lui Dan Bălan, în costum de baie la 66 de ani. „Tanti Ludmila”, apariție ravisantă la malul mării

Citește și: Dan Bălan a făcut un show total pe o plajă din Odesa, Ucraina. Cum a apărut pe scenă cu dansatoarele sale

Citește și: Tudor Chirilă, implicat într-un scandal cu un șofer, care a parcat pe trecerea de pietoni. Bărbatul i-a smuls telefonul din mână artistului: „M-a înjurat, am sunat la Poliție, dar fără succes'

Citește și: MasterChef România 10 septembrie – Tot ce s-a întâmplat în prima ediție. Anunțul făcut de Florin Dumitrescu și Sorin Bontea: „Este unul singur, atenție…' / Un concurent a gătit pietre

Dan Bălan, surprins în ipostaze romantice cu iubita, pe străzile din Budapesta

În timp ce se plimbau de mână, Dan Bălan și iubita lui – o blondă mai tânără decât el – au admirat peisajele fermecătoare din Budapesta. De asemenea, au fotografiat clădirile din celebra zonă turistică din Ungaria și au pozat și panorama orașului, scrie Click.ro.

După o plimbare destul de lungă, Dan Bălan și noua lui cucerire s-au oprit la un restaurant, loc în care au luat masa și și-au delectat papilele gustative cu câteva preparate ungurești. Vezi imaginile AICI.

În ceea ce privește vestimentația, Dan Bălan era îmbrăcat lejer, cu un hanorac, iar pe cap avea o șapcă. Se pare că el și iubita lui s-au asortat, căci tânăra blondă purta tot un hanorac lejer. În partea de jos, ea purta o de pantaloni evazați, de culoare gri.

Viața amoroasă a lui Dan Bălan

Fiind un bărbat râvnit de sute, poate chiar mii de fane, nu e de mirare că Dan Bălan a avut o viață amoroasă tumultoasă. Totuși, el a păstrat mereu discreția în privința relațiilor sale.

În ultima perioadă, fanii au încercat să-l cupleze pe Dan Bălan cu Tina Karol, în urma apropierii lor de la Vocea Ucrainei, show în care au fost colegi. Artistul, însă, a preferat să păstreze discreția și în privința ei. Așadar, el nu a confirmat, dar nici nu a infirmat o posibilă relație între ei.

„A fost o poveste mare în Ucraina, care a rămas un mister pentru publicul ucrainean. Ne-au cuplat. Până la urmă, noi nu am declarat nimic, dacă suntem împreună sau nu. A rămas asta un mister, dar am făcut cu ea două duete.

A zis ea ceva de bine și fanii s-au alarmat. Ei caută orice nuanță…ca să demonstreze că noi totuși suntem împreună. Presa a guduit vreo doi ani, se făceau poze în photoshop în fiecare zi', a spus Dan Bălan, recent, atunci când a fost invitat la Radio ZU.

În aceeași perioadă, în presa din Ucraina s-a speculat că Dan Bălan ar avea o relație cu o tânără în vârstă de 20 de ani, pe nume Anatasia. Zvonurile s-au declanșat după o serie de fotografii postate pe rețelele de socializare, în care fata era surprinsă acasă la cântăreț.

Despre Anastasia s-a scris că era studentă la o universitate din orașul Kharkiv și că era dansatoare în echipa lui Dan Bălan de la Vocea Ucrainei, potrivit viva.ua. Aceeași sursă mai scria că cei doi ar fi fost împreună mai multe vacanțe, la București și Bukovel.

Sursă foto: Click!, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton