Dan Bittman adoră să gătească, iar băieții săi îi laudă rețetele: „De vreo 62 de ani sunt numai bun de însurat”. Ce pasiune mai are

 Ifrim Georgiana
.

Dincolo de cariera muzicală, Dan Bittman are o pasiune mai puțin știută de fanii săi. Artistului îi place să gătească și își etalează cu entuziasm abilitățile în bucătărie. Băieții lui, Alex, Patrik și Mark, au fost încântați de preparatele sale și i-au confirmat că știe să dea gust mâncării.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Dan Bittman se bucură de un succes răsunător în industria muzicală, cu o carieră de mai bine de trei decenii în domeniu. În timpul liber, artistului îi place să petreacă timp în bucătărie și să gătească. Pe băieții săi îi răsfață cu mese pregătite de el, preparatele tradiționale fiind printre preferatele sale.

ittttitttt

Citește și: Cine este Dan Bittman. Are trei copii, nu s-a căsătorit niciodată, dar a avut o viață sentimentală tumultuoasă

Citește și: Câți bani cere Dan Bittman pentru un recital unde cântă fără Holograf. Ce afacere profitabilă mai are artistul

Citește și: Medana Oprea, acuzații dure la adresa fostei soții a lui Alin Oprea: „Rămăsese asemeni unui maidanez abandonat, fără bani, fără casă. L-am readus la viață dintr-o ‘moarte clinică’ îndelungată” / Replica artistului după dezvăluirile Larisei Uță

Citește și: Fratele lui Georgică Cornu a murit la 58 de ani, după ce s-a accidentat în gospodărie: „S-a apucat să facă un grătar. I-a scăpat un flex…'

Dan Bittman este pasionat de gătit și băieții săi îi laudă rețetele

Pe lângă că este un artist desăvârșit, Dan Bittman se laudă și cu priceperea sa în bucătărie. Artistul afirmă că mândrie că preparatele sale, precum varza cu carne sau sarmalele, sunt excepționale, având în vedere că sunt apreciate și de băieții săi. În spirit de glumă, acesta a adăugat că ar fi „bun de însurat' de mult timp.

„Mi-am făcut o varză cu carne excepțională. Gătesc nemaipomenit sarmale în foi de viță, în foi de varză, eu cu mâna mea. Serios, dacă mănâncă și copiii mei înseamnă că mă pricep. De vreo 62 de ani sunt numai bun de însurat', a spus Dan Bittman la Știrile Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Ce pasiuni mai are Dan Bittman

Pe lângă gătit, Dan Bittman mai este pasionat și de călătorii. În perioada verii a stat în România, dar a petrecut o scurtă vacanță și în Grecia.

„Am stat foarte mult la mare, cât de mult am putut, în sfârșit am văzut Transalpina, Transfăgărășan, avem o țară inegalabilă, păcat că nu știm să o promovăm. În rest, mare, Deltă, Delta e fantastică, dar normal că o să reușim să o distrugem pentru că avem niște reguli nemaipomente', a mai spus artistul.

Dan Bittman, declarații despre mama băieților săi

Într-un interviu pentru VIVA!, Dan Bittman a făcut câteva declarații despre Liliana Ștefan, cea care i-a fost alături aproape două decenii și i-a oferit trei copii.

„Liliana a fost femeia care a rezistat cel mai mult alături de mine, care m-a suportat, m-a înghițit, m-a luat așa cum sunt, până când, probabil, n-a mai putut, pentru că viața de artist nu e una care să…

În fine, depinde, depinde de om, nu trebuie să fii artist. Ce să spun? 25 de ani ne-am înțeles bine, 29 am stat împreună, cu bine, cu rău, dar a fost o femeie care a știut întotdeauna, cu înțelepciune, să aibă grijă din umbră de tot ce însemna casă, copii și așa mai departe', a spus cântărețul pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton