Dan Bittman, surprins de paparazzi cu Denise Rifai, după ce a negat că au o relație. Unde au mers cei doi și cum s-au afișat împreună

 Ifrim Georgiana
.

Zilele trecute, Dan Bittman și Denise Rifai s-au afișat împreună în București, potrivit imaginilor surprinse de spynews.ro. Într-un interviu recent, artistul ne-a mărturisit că nu are o relație cu prezentatoarea TV, ci îi leagă o strânsă amiciție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Zvonurile privind relația dintre Denise Rifai și Dan Bittman au luat naștere în 2020, după ce artistul a fost invitat în emisiunea ei. Debordant de sincer, solistul de la Holograf i-a oferit prezentatoarei TV un interviu spumos, dar și un inel. Cei doi au mai fost surprinși împreună și au petrecut o vacanță pe litoralul românesc, în luna august a anului trecut. Chiar de curând, Dan Bittman ne-a oferit un interviu și a negat că ar avea o relație cu Denise Rifai Artistul a spus că preferă o amiciție „bună' și „frumoasă', iar pe vedeta de la Kanal D a descris-o ca fiind „frumoasă', „deșteaptă' și cu „calităție formidabile'.

bi14bi14

Citește și: Ce spune Dan Bittman despre o relație cu Denise Rifai și de ce i-a dat inelul în emisiunea ei: „De la o anumită vârstă-ncolo, te gândești ca ultimii ani ai vieții să-i petreci frumos, cu cineva…' / EXCLUSIV

Citește și: Dan Bittman are o nouă iubită: „Nu e cineva din zona noastră, suntem în test'. Ce spune artistul despre femeia care l-a cucerit

Citește și: Oana Ioniță are un nou iubit, la nici un an de la divorțul dureros: „Poate mă voi recăsători la un moment dat” / Un copil a rămas la ea și altul la fostul soț

Citește și: Cântărețul de muzică populară Mile Povan, găsit mort în casă, la 31 de ani: „Așa și-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău. Nu răspundea la telefon, iar mașina…'

Dan Bittman, surprins alături de Denise Rifai, după ce a negat că au o relație

Deși a negat vehement relația cu Denise Rifai, Dan Bittman a fost surprins din nou în compania acesteia. Paparazzi publicației Spynews.ro i-au filmat împreună, în mașina prezentatoarei TV. Vedeta Kanal D l-a condus pe artist la o reprezentanță auto, apoi s-au separat, iar ea s-a îndreptat către o terasă.

Solistul de la Holograf a părut relaxat în prezența lui Denise Rifai. După ce a coborât din autoturismul de mii de euro, cei doi au avut un scurt dialog, iar Dan Bittman a deschis portiera din spate pentru a-și lua haina. Prezentatoarea TV a parcat autoturismul în fața unui restaurant, fiind surprinsă într-o ținută comodă, apoi s-a îndreptat spre casă.

Într-un interviu recent pentru VIVA!, Dan Bittman a negat relația cu Denise Rifai. Cât despre gestul de a-i oferi un inel în emisiune, artistul a explicat că și-a dorit să atragă atenția presei tabloide.

Ce spune Dan Bittman despre o relație cu Denise Rifai

Dan Bittman a evitat să facă declarații despre statutul său sentimental, însă a subliniat că nu are o relație cu Denise Rifai.

„Acum, apropo de a avea o relație cu Denise, nu. Sincer, nu mă văd mergând până acolo. Prefer o amiciție bună și frumoasă cu un om frumos, deștept și cu calități formidabile decât să-mi fac proiecții… Mai ales că, de la o anumită vârstă-ncolo, nu-ți mai faci proiecții atât de lungi ca perioadă. Te gândești ca ultimii ani ai vieții să-i petreci frumos, cu cineva, dacă se poate, asta apropo de întrebarea cu iubita. N-o să vă zic, ca să nu explodeze din nou presa tabloidă (râde), dar prioritățile încep să fie foarte importante, tocmai pentru că ai făcut până la vârsta asta foarte, foarte multe, mai ai încă multe de făcut, dar începi să prioritizezi, să te gândești „ce mai am de făcut?, un fel de Bucket list, să treci prin toate până când închizi ochii', ne-a declarat Dan Bittman.

Sursa foto: Facebook & Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton