Dan Cruceru, interviu emoționant alături de fiica sa. Cât de afectată a fost Sophia de plecarea lui la Survivor: „Mă întristez când mă gândesc”

 Ifrim Georgiana
.

Dan Cruceru a prezentat primul sezon Survivor România, dar spune că nimic nu l-ar putea convinge să revină în Republica Dominicană. Astăzi este antreprenor de succes și valorofică timpul petrecut lângă familie. Nici fiica lui, Sophia, nu l-ar mai vrea plecat de acasă pentru perioade lungi de timp.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dan Cruceru a fost prezentatorul emisiunii „Survivor România', în primul sezon. Toată lumea se aștepta să revină în Republica Dominicană, însă locu lui a fost ocupat de Daniel Pavel. Din 2009, fostul prezentator TV este căsătorit cu Cristina Pocora și împreună au doi copii – Sophia și David Cristian. El a făcut o reconversie profesională și s-a îndreptat spre antreprenoriat.

Citește și: Dan Cruceru și secretul mariajului de 14 cu soția sa, Cristina Pocora: „Este partenerul fără de care nu aș concepe viața”

Citește și: Dan Cruceru a participat la Chefi la Cuțite. Ce propunere i-a făcut Florin Dumitrescu: „Îmi plac provocările'

Citește și: Cum arată casa de 350.000 de euro a lui Bogdan Mocanu: „Totul este desenat de mine pe tabletă, nu am avut designer de interior”

Citește și: Florin Piersic și-a anulat evenimentele artistice. Simona Florescu regretă că marele actor va lipsi de la Festivalul de Teatru, Muzică și Film Ion Dichiseanu de la Adjud: 'Noi l-am invitat, dar nu va putea veni…'/ EXCLUSIV

De ce nu s-ar întoarce Dan Cruceru la Survivor

Dan Cruceru recunoaște că nu s-ar mai vedea în rolul de prezentator la „Survivor România', dar nici în alte proiecte care să presupună lungi plecări de acasă. Decizia a luat-o după ce a devenit tatăl a doi copii.

Dacă ne referim la o plecare timp de 6 luni de acasă, niciodată! Sophia a fost principalul motiv, mai am un alt motiv la fel de important, dar mai mic! Proiectele de genul acesta pentru mine nu există! Nu sunt pentru mine, nu mă interesează! Hai, 2 luni, poate!', a spus fostul prezentator pentru ego.ro.

Sophia, fiica lui, spune că i-a simțit lipsa cât a filmat primul sezon de la „Survivor' și nu l-ar mai vrea plecat de acasă decât pe perioade scurte: Este adevărat că acum când mă gândesc la perioada în care a plecat timp de 6 luni mă întristez! Îmi place când merge la televiziuni în timp ce este în București pentru că mai ajung și eu pe acolo! (râde) Să zicem că 2 luni ar fi OK, dar mai mult de 3 luni nu!'.

„Este traumatizant'

Fostul prezentator de la „Survivor' se teme că absența îndelungată de acasă poate avea un efect traumatizant asupra copiilor săi.

 „Eu și soția mea îi pupăm pe copii dimineața când plecăm de acasă, iar seara nu adorm până nu ne pupăm. Gândește-te ce înseamnă o plecare chiar și de 2 luni pentru un copil crescut astfel, cu atât de multă dragoste! Este traumatizant! Atunci, sincer, nu merită! Am ajuns la vârsta în care cred că pot să aleg ce pot să fac în viață! Aleg ce este mai bine pentru familia mea, nu neapărat pentru alții!', a mai explicat Dan Cruceru pentru sursa menționată anterior.

Cu se ocupă acum Dan Cruceru

Dan Cruceru a mai vorbit despre proiectele în care este implicat acum.

„Lucrurile nu vin așa, peste noapte! De la Survivor până acum am mai avut o serie întreagă de discuții. Trebuie să existe chimie atât din partea mea către proiectul respectiv, cât și din partea cealaltă! Este necesar să înțelegem că trebuie să fie o simbioză, la un moment dat!

Momentan nu a fost, dar eu sunt foarte mulțumit de ceea ce am acum! Am o rubrică permanentă la Pro TV, la Vorbește lumea, alta la radio, la Pro FM! Sunt foarte expus în continuare și mă ajută acest lucru pentru a-mi îndeplini rolul de Taticool cu tot ce înseamnă el, pedagogie și business!', a încheiat acesta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton