Dan Negru, declarații surprinzătoare despre Mirabela Dauer, la TV: „Una dintre femeile pe care eu le iubesc cel mai mult, de vreo 30 de ani”

.

Dan Negru a făcut câteva declarații surprinzătoare despre Mirabela Dauer, la TV, în emisiunea lui de la Kanal D. Artista și Alex Velea s-au numărat printre invitații speciali ai prezentatorului TV în show-ul „Tu urmezi', În timp ce o prezenta pe celebra cântăreață în vârstă de 77 de ani, acesta nu a ezitat să-și exprime public admirația și respectul față de ea, și a povestit că cunoaște de trei decenii.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!


Emisiunea Tu urmezi’, prezentată de Dan Negru la Kanal D, este un format îndrăgit de public, în număr mare. În cadrul show-ului, nu doar concurenții, ci și telespectatorii, sunt invitați să-și testeze cunoștințele generale. Recent, invitații surpriză ai prezentatorului TV au fost Mirabela Dauer și Alex Velea, despre care a avut doar cuvinte de laudă.

Citește și: Cum își cresc Dan Negru și soția lui, Codruța, cei doi copii: „Avem o limită a bunului-simț. Nu suntem părinții care-și duc copiii la toate cursurile posibile, nu le distrugem copilăria încercând să-i facem savanți de renume mondial'. Ce spune despre educația financiară și cât de importantă e / EXCLUSIV


Citește și: De ce a început Dan Negru, de fapt, să investească în imobiliare, în urmă cu 25 de ani: „Cu mulți ani în urmă, am căutat să cumpăr cărămizi sau să construiesc ziduri care să-mi asigure independenţa financiară, prin care să pot să fac…' / De câțiva ani, investește și în agricultură

Citește și: Armina Grigoraș, iubita lui Marcel de la Insula Iubirii, recunoaște că este geloasă: „Să fie un respect în relație, să fii un gentleman până la capăt…’


Citește și: Jocurile Olimpice 2024. Ana Maria Bărbosu a primit înapoi medalia de bronz la sol, dar contestația Sabrinei Voinea a fost respinsă / Americanii au atacat decizia TAS și vor medalia înapoi

Dan Negru, declarații surprinzătoare despre Mirabela Dauer, la TV

Într-o emisiune difuzată recent, telespectatorii „Tu urmezi’ au putut să o admire la TV pe celebra Mirabela Dauer. Dan Negru și-a exprimat public admirația față de ea, mărturisind că este „una dintre femeile pe care eu le iubesc cel mai mult, de vreo 30 de ani de când o cunosc’.


„Vreau să îți prezint una dintre femeile pe care eu le iubesc cel mai mult, de vreo 30 de ani de când o cunosc. Sigur când îi pronunț numele o știi și tu, și toți românii care o privesc la televizor. Vine pentru tine, cu întrebări, Mirabela Dauer’, a spus Dan Negru.

De curând, telespectatorii emisiunii au avut ocazia să-l vadă pe Alex Velea, un alt artist îndrăgit din România, ce a animat atmosfera din platou. Acesta i-a încurajat pe concurenți să lupte pentru premiile puse în joc și i-a molipsit cu energia lui pozitivă.


Nu va imaginați de câtă vreme încerc să îl fac pe domnul Velea să cânte melodia Zaraza!‘, a zis amuzat Dan Negru.

Când se difuzează emisiunea „Tu urmezi’, la Kanal D

Emisiunea „Tu urmezi’, difuzată la Kanal D, e singurul game show unde cunoștințele generale și distracția se întâlnesc. O puteți urmări în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 21.00.


Dan Negru, prezentatorului emisiunii, vă va oferi o porție zdravănă de relaxare și entertainment și cu siguranță nu vă veți plictisi.

Sursă foto: Instagram, Facebook