Dan Negru, după ce România a ratat calificarea în finala Eurovision 2023: „Moldova a cântat în limba română. Moldova e in finală. Mi-e rușine”

 Ifrim Georgiana
.

Joi, 12 mai 2023, Theodor Andrei a ratat calificarea în finala concursului Eurovision 2023, după ce a concurat în cea de-a doua semifinală a competiției. Momentul susținut de tânărul artist a atras un val de reacții din partea telespectatorilor, dar și a unor persoane publice de la noi din țară, între care și Dan Negru. Prezentatorul TV s-a arătat dezamăgit de momentul scenic, în schimb, a avut numai cuvinte de laudă la adresa Republicii Moldova, care s-a calificat în ultima etapă a concursului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dan Negru a comentat momentul lui Theodor Andrei din cea de-a doua semifinală a Eurovision 2023. Reprezentantul României a ratat calificarea în finala concursului, după ce a intepretat piesa „D.G.T. (Off and on)'. Momentul scenic a provocat reacții puternice în rândul telespectatorilor, dar și în rândul unor persoane publice din România, care nu s-au sfiit să-și exprime opinia despre prestația lui Theodor Andrei.

ne10ne10

Probabil Mihai Trăistariu a avut una dintre cele mai acide reacții, susținând, după momentul de ieri seară, că nu a văzut un „show mai prost decât în finala românescă'. Totuși, artistul a ținut să puncteze că nu Theodor Andrei este vinovat pentru eșec, ci TVR, care a trimis un copil „necopt' pe scenă și nu a cheltuit fondul pentru organizare, astfel încât să ofere publicului un show „spectaculos'. Iată care este și reacția lui Dan Negru!

Citește și: Marcel Pavel, reacție dură după ce Theodor Andrei nu s-a calificat în finala Eurovision: „Totul a lăsat de dorit. Un începător…'

Citește și: Cine sunt Olya și Valera, finaliști Românii au Talent 2023. Copiii au fugit din Ucraina, după începerea războiului

Citește și: Ce lege a schimbat Andreea Marin pentru persoanele cu dizabilități: „Lumea e mai echilibrată, asta este lecția”

Citește și: „Doar o femeie poate iubi până ce inima îi este sfâșiată'. Shakira, discurs referitor la relația cu Pique, la premiile Billboard 2023

Dan Negru, reacție acidă după ce România a ratat calificarea în finala Eurovision 2023

Dan Negru s-a arătat dezamăgit de faptul că piesa României la Eurovision 2023, „D.G.T. (Off and on)', nu a fost interpretată în limba română, situație care s-a întâmplat și anul trecut. Prezentatorul TV a făcut o comparație cu Republica Moldova, care, în urmă cu un an, s-a calificat în finala concursului cu o piesă cu cu iz unonist.

„Când am lucrat pentru TVR, demult, am prezentat vreo două preselecții Eurovision si asta mă face să mai trag cu ochiul la concurs.

(Anul trecut Moldova a dus in prime-time tv europene, la Eurovision, o melodie unionistă „Trenulețul Chișinău-București” cântată in română. Noi am țopăit in limba spaniolă. Anul ăsta, Moldova a cântat tot in limba romană. Noi am țopait în engleză. Moldova e in finală! Noi țopăim spre casă. Nu mă deranjează exagerările vestimentare sau de altă natură. Unii oameni banali ca să devină intersanți, exgerează', și-a început Dan Negru mesajul, pe rețelele de socializare.

Ce spune Dan Negru despre prestația Republicii Moldova la Eurovision 2023

Pe de altă parte parte, Dan Negru a avut numai cuvinte de laudă la adresa Republicii Moldova, care s-a calificat în finala Eurovision 2023. Reprezentantul din acest an al țării este Pasha Parfeni și a interpretat piesa „Soarele și Luna'.

„Dar mi-e rușine că în al doilea an consecutiv refuzăm mâna întinsă a Moldovei. Moldovenii au avut curajul să spună public Europei că București-Chișinău e totuna. Cântecul lor va rămâne un act de curaj al mesajului politic in muzică.

Noi le-am răspuns anul ăsta țopaind in engleză și îmbrăcați fistichiu. Toți știm ca TVR e goarna guvernului, a puterii politice, oricare ar fi ea. Însemnă că mesajul puterii politice românești ,dat prin TVR la Eurovision, e să țopaim când Moldova ne întinde mâna peste prăpastie!Nu poți să sari o prăpastie țopăind! Trebuie să ai curajul să faci un pas mare!', și-a încheiat prezentatorul TV mesajul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton