Dan Negru și soția lui, Codruța, au făcut nunta cu doar 8 invitați: „Părinții mei, părinții ei, sora ei, cumnatul și gata. Ea nu face parte din lumea asta”. Sunt căsătoriți de 17 ani

 Ifrim Georgiana
.

Dan Negru și soția lui, Codruța, sunt căsătoriți de 17 ani și au împreună doi copii, Dara și Bogdan. Cei doi s-au cunoscut în Timișoara, pe când ea era studentă la Stomatologie, pentru ca ani mai târziu să-și unească destinele, într-un cadru restrâns și discret. Doar 8 persoane au fost prezente la nunta lor, din rândul familiei, iar evenimentul s-a desfășurat departe de presă și publicitate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dan Negru și partenera lui de viață, Codruța, formează un cuplu discret și rare sunt ocaziile când vedem imagini cu întreaga familie. Soția prezentatorului TV este medic stomatolog și deține propria clinică medicală, iar până acum s-a ținut departe de atenția presei. Dan Negru spunea, cu ceva timp în urmă, că unul dintre atuurile căsniciei lor este tocmai faptul că provin din lumi profesionale diferite. Și-au unit destinele în mare discreție, cu doar 8 invitați la nuntă, în anul 2006.

klbsklbs

Citește și: De ce nu își expune Dan Negru copiii la TV sau pe Internet, de fapt: „Primii ani de școală construiesc omul. Trebuie să-i învățăm și pe părinți să nu…”

Citește și: Dan Negru, sfătuit de Florin Piersic să nu mai apară în podcasturi: „El nu e un „atârnător” de microfoane, așa cum sunt numiți cei ușor accesibili”

Citește și: Ce gest a făcut Florin Ristei după ce Naomi Hedman s-a afișat în lenjerie intimă, pe Instagram. Se zvonește că sunt despărțiți

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Sorin Pușcașu a câștigat colanul de imunitate, după ce a fost înțepat de un scorpion

Dan Negru și soția lui, Codruța, au făcut nunta cu doar 8 invitați

Dan Negru și partenera lui de viață și-au jurat iubire veșnică în prezența a doar 8 persoane. Prezentatorul TV a explicat că și-au dorit discreție, fără ca evenimentul să fie expus în presă, de aceea lista de invitați a fost atât de restrânsă. Nunta celor doi a avut loc în 2006, după câțiva ani buni în care au format un cuplu.

„Am fost împreună niște ani până ne-am căsătorit. Atunci s-a întâmplat să fie. A fost o nuntă extrem de discretă. La nuntă au fost 8 persoane. Părinții mei, părinții ei, sora ei, cumnatul și gata. Înainte de nuntă am făcut o listă cu o posibilă nuntă. Ce ne-a ieșit acolo, a fost un tămbălău. Poze, ziare și am zis că nu', a povestit prezentatorul TV într-un podcast.

Cu ce se ocupă soția lui Dan Negru

O prezență atât de discretă, soția lui Dan Negru profesează ca medic stomatolog și deține o clinică medicală. Prezentatorul TV spune că partenera lui n-a fost niciodată interesată de lumea televiziunii, de aceea nici n-a expus-o.

„Sunt luni în care soția mea câștigă mult mai bine decât mine. Ea este medic stomatolog. N-o duce rău. N-am mai fost în Moldova de multă  vreme. Atunci când vin, înregistrez mult. Codruța nu e implicată în lumea asta a show-ului.

Nu cred mult în zona mondenă, nici nu-mi place, nu am prezentat show-uri mondene, nu cred în jurnalismul ăsta galben, n-am o treabă cu asta, atunci nu e de expus nici familia. Despre ce să vorbesc? Ce omletă face Codruța dimineața? Codruța nu face parte din lumea asta. Televiziunea pentru ea se reduce la ce mă uit eu. Mă uit mult la TV, nu ratez nimic, îmi place, dar nevastă-mea nu are treabă. Filme și gata', a mai spus acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton