Dan și Diana Șucu s-au logodit după numai o lună de relație: „Și-a cumpărat libertatea de a se căsători cu mine”. Milionarul era în proces de divorț cu fosta soție, Camelia Șucu

 Ifrim Georgiana
.

Povestea de dragoste dintre Dan și Diana Șucu a început în urmă cu 19 ani, după o întâlnire spontană, la o petrecere. S-au căsătorit în anul 2007 și au împreună doi băieți,  pe Dan Matei şi pe Petru Andrei Cristian, însă au fost mereu discreți cu privire la viața de familie. De curând, soția milionarului a vorbit deschis despre căsnicia lor, dar și despre momentul când s-au cunoscut. Iată cum a decurs prima lor întâlnire și cum se înțeleg astăzi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În această primăvară, Dan și Diana Șucu au aniversat 16 ani de căsnicie. Afaceristul și partenera lui de viață s-au cunoscut în urmă cu aproape decenii, la o petrecere, însă povestea lor de dragoste nu s-a înfiripat atunci, ci câteva luni mai târziu. La acea vreme, fondatorul Mobexpert se afla în proces de divorț cu fosta lui soție, Camelia Șucu, de care se separase de doi ani. Separarea legală i-a adus afaceristei o avere estimată la 40 de milioane de dolari, echivalentul a 40% din acțiunile grupului de mobilă.

su10su10

Citește și: „A fost un articol plătit. Sunt sigură că în spatele acestor știri se află fosta familie a soțului meu”. Diana Șucu, acuzații dure la adresa Cameliei, fosta soție a milionarului Dan Șucu

Citește și: Diana și Dan Șucu au aniversat 16 ani de căsnicie, în familie: „Bărbatul meu iubit!'. Cum arată acum copiii lor

Citește și: Oana Zăvoranu a trecut peste despărțirea de Alex Ashraf. Ce spune despre o nouă relație: „Cred cel mai mult în iubire'

Citește și: Dorian Popa a fost prins drogat la volan. Prima reacție a mamei artistului: „Viața merge înainte. Nu se va băga într-o gaură de șarpe…”

Dan și Diana Șucu s-au logodit după numai o lună de relație

Dan și Diana Șucu s-au cunoscut în urmă cu 19 ani, la o petrecere. Inițial, soția milionarului a refuzat să-i acorde un dans, însă s-au regăsit câteva luni mai târziu, iar din momentul acela au fost de nedespărțit. Se pare că fondatorul Mobexpert a ceerut-o în căsătorie după numai o lună de relație, potrivit relatărilor ei.

„Asta se întâmpla în urmă cu 19 ani, la o petrecere. Ne-am întâlnit doar, nu ne-am cunoscut. El m-a văzut pe mine, eu nu l-am văzut pe el. Gazda a organizat un dans de societate cu biletele puse într-un bol. Primele două bilete au fost ale noastre. Teoretic, trebuia să dansez cu el dar acest moment nu a avut loc. Am fugit! A fost tras următorul bilet cu numele altei doamne și seara s-a terminat fără ca eu să aflu cu cine ar fi trebuit să valsez.

Șase luni nu s-a întâmplat nimic. La un moment dat, ne-am întâlnit la el în magazin. M-a invitat la o cafea și, practic, din momentul acela, nu ne-am mai despărțit. O luna mai tarziu m-a cerut de sotie, mai exact pe 4 August 2005', a povestit soția milionarului, potrivit cancan.ro.

„Și-a cumpărat libertatea de a se căsători cu mine'

Pe când a cunoscut-o pe actuala lui soție, Dan Șucu se afla în proces de divorț de Camelia Șucu. Potrivit Dianei Șucu, cei doi erau separați de doi ani, însă separarea legală s-a pronunțat abia în anul 2007.

„În fapt, erau separati de doi ani, de drept se aflau in proces de divort de doi ani. Intr-un final, a platit si si-a cumparat libertatea, libertatea de a fi fericit si de a se casatori cu mine', a mai povestit ea.

Cât despre calitățile pe care le admiră la soțul ei, Diana Șucu a adăugat: „Pot să spun că avem o poveste. Dan este un bărbat puternic dar, deopotrivă, și sensibil. Cinstit, tandru, iubitor, un tată minunat, un soț atent și fidel. Sunt foarte mândră de el. (…) Sunt o mamă și o soție foarte implicată, sunt fidelă, nu l-aș înșela niciodată, empatică, generoasă și extrem de tandră'.

Diana Șucu, acuzată că a destrămat mariajul dintre Dan și Camelia Șucu

Diana Șucu a fost acuzată că a destrămat mariajul dintre Dan Șucu și fosta lui soție, Camelia, însă a explicat, în mai multe rânduri, că situația a stat complet altfel.

„Nu l-am despărțit eu. El era despărțit din momentul în care a decis să părăsească locuința închiriată în care locuiau, pe 3 ianuarie 2003. Eu l-am cunoscut, ne-am întâlnit, în iunie 2005. Da, mă deranjează. Așa cum am mai spus și repet, acest scandal a fost inventat din motive pur economice. A venit pe lume primul copil, apoi a apărut și al doilea copil și aceste supărări au atins cote maxime. De aproape 20 de ani, în fiecare zi aceste două subiecte se tot rostogolesc și îmbracă diverse haine', a încheiat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton