Cum a început relația dintre Dana Budeanu și Gabriela Firea: „Am decis să te susțin când te-ai opus, real, lui Liviu Dragnea!“

.

Într-un interviu cu Gabriela Firea pentru noua ei rubrică de pe stiripesurse.ro, „Verdict – 10 cu Dana Budeanu”, Dana Budeanu a mărturisit că momentul în care a decis să o susțină, ca femeie, pe actualul primar al Capitalei, a fost acela când a fost atacată de PSD după ce i-a opus rezistență lui Liviu Dragnea, șeful PSD pe atunci. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Între Dana Budeanu și Gabriela Firea s-a legat o prietenie, dincolo de sprijinul politic pe care creatoarea de modă i l-a acordat actualului primar al Capitalei la alegerile locale de duminică. Stilista a mărturisit, într-un interviu realizat ieri cu Gabriela Firea, care a fost momentul în care a decis să se alinieze cu primarul Bucureștiului.


„Unul dintre momentele in care am hotărât, real, să te susțin a fost acela în care te-ai opus, real, lui Liviu Dragnea. eu sunt corectă, spun. Pentru mine a fost un moment în care mi-am dat seama că ea a fost lăsata singură cuc de…cine nu trebuia să o las singură cuc. Eu nu sunt nimeni, sunt un cetățean care are o voce mai mare decât a altor cetățeni și atât.


Dar cei care nu sunt oameni simpli și care au fost în toate momentele din ultimii 15 ani „in the same picture, în secunda în care s-a întâmplat acel episod care a ținut luni de zile și ai fost nu tranșată ( un an și jumătate – a intervenit Gabriela Firea), mi-am dat seama că de fapt ești singură. De ce ai fost lăsat singură: Ai fost lăsată singură pentru că ai avut tupeul să spui ceva invers. Este situația în care se află majoritatea femeilor din societatea asta, dar și din funcții, a afirmat Dana Budeanu în cadrul interviului.


De ce a decis Gabriela Firea să se rupă de Liviu Dragnea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a dezvăluit cum a ajuns să i se opună lui Liviu Dragnea în PSD, când acesta părea să fie stăpânul României.


„Mie îmi era ruşine, de aceea am avut îndrăzneala să ies din front. Poate fiind femeie, poate lucrând atâţia ani în presă, era foarte mare jenă, observând cum se scurge timpul şi ceea ce am promis nu se întâmplă. Centura trebuia să treacă la Primăria Capitalei, că suntem cei mai interesaţi să se rezolve problema traficului. ElCEN-ul să fie transferat la Primărie, să fie sub aceeaşi cupolă producţie-transport-distribuţie. Să nu mai avem aceste CET-uri care toată vara ne-au ţinut fără apă caldă.


Oamenii nu ştiu că Guvernul e responsabil, nu primarul. Ei au oprit apa ca toată lumea să dea vina pe mine. De asemenea, metroul trebuia să treacă la Primărie.

Văzând că trece timpul şi nu se face nimic, guvernul fiind format din colegi care ar fi vrut, dar nu puteau că era altă comandă de sus. Atunci m-am sus, am vorbit frumos, o dată, de două ori, de 10 ori. Când am văzut că lucrurile deja derapează şi preocuparea este pentru alte subiecte decât cele pe care noi le prezentasem oamenilor, am venit şi am spus că nu este în regulă, eu nu pot să mai fiu aici.', a declarat Gabriela Firea.


„Noi ce făceam am fi făcut am fi făcut împreună şi vedea toată lumea. Această gândire, să-i dau în cap să nu crească el, dar de fapt pierde şi cel care această strategie. Asta e gândirea mea. Eu spun hai să facem împreună şi câştigăm împreună.'. a mai spus Gabriela Firea.