„Niciun copil drogat nu are părinți”. Dana Budeanu, reacție dură după tragediile care au lovit România. Cum comentează accidentul de la 2 Mai

 Ifrim Georgiana
.

Dana Budeanu a avut o reacție vehementă cu privire la tragediile care au avut loc în România în ultima perioadă. Designerul a analizat scandalul public referitor la „Căminele groazei', tragedia de la 2 Mai, moartea Alexandrei Ivanov de la spitalul din Botoșani și exploziile în lanț de la Crevedia, concluzionând că trecem prin „era tragediilor la nivel mondial'. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă, România a fost zguduită de tragedie după tragedie, începând cu scandalul „Azilelor Groazei', unde zeci de vârstnici au fost bătuți și țunuți în condiții inumane. Ulterior, a urmat tragedia de la 2 Mai, când doi tineri și-au pierdut viața într-un accident provocat de un șofer de 19 ani, aflat sub influența substanțelor interzise. Moartea Alexandrei Ivanov într-un spital din Botoșani a creat revoltă în România și a scos la suprafață problemele sistemului public de sănătate. Totul a culiminat cu exploziile în lanț de la Crevedia, din cauza neregulilor de funcționare a unei foste stații GPL.

an9an9

Citește și: Dana Budeanu, ironie la adresa femeilor care consumă bere: „Ce să facă, mă, cu șampania? Să o mănânce, să stingă micii cu ea?'

Citește și: Cum arată Dana Budeanu în costum de baie la 44 de ani: 'Nu poți sta cu mine' / Se afișează foarte rar în astfel de ipostaze

Citește și: Cine este Sorin Bontea. Tot ce nu știi despre juratul Chefi la Cuțite: biografie, familie, carieră

Citește și: Dana Marijuana nu are căldură și lumină în containerul din Vama Veche: „Nu disperăm. Trebuie să cumpărăm un încălzitor de butelie'. De ce a renunțat la viața din București

Dana Budeanu, după tragediile care au zguduit România

Dana Budeanu a analizat tragediile în lanț din țara noastră, susținând că este vorba despre un fenomen la nivel global. În cazul accidentului de la 2 Mai, designerul îi găsește vinovați pe părinți, care, conform spuselor ei, nu s-ar fi implicat suficient în creșterea și educarea lui Vlad Pascu.

„Ceea ce se întâmplă în România se întâmplă în toată lumea. Trecem prin era tragediilor la nivel mondial.

La punctul trei (n.r. cazul Alexandrei la spitalul din Botoşani) l-am strigat pe Rafila și la punctul doi (n.r. cazul de la 2 Mai) am urlat către părinți. Niciun copil drogat nu are părinți. El are părinți fizic, dar nu are părinți. Părinții ori sunt în vacanțe, ori pe părinți nu-i interesează. Sunt din medii defavorizate și nu știu ce-i cu copiii lor. Cazul băiatului de la 2 Mai, el nu a avut părinți.

Copilul să ți se drogheze de ani de zile și să se ajungă în această situație și tu să te numești părinte? Nu există! De la 2 ani, copilul n-a fost crescut de nimeni. Pur și simplu a crescut pe maidan unde asta învățat și cu asta basta', a spus Dana Budeanu, potrivit Antena 3.

„Frica devine sentimentul primar și atunci toate masele pot fi controlate'

„Este o deschidere fenomenală către cultura urii. Toată populația, inclusiv a României, trebuie să ajungă la acest grad de ură față de toți și de toate. Pentru că doar atunci, în secunda în care ura se instalează cronic față de toți și de toate, rețineți, e foarte important, frica devine sentimentul primar și atunci toate masele pot fi controlate.

Avem exemplul clar al mascaradei prin care am trecut, în care populația globului a fost împărțită în două. Cei care erau de acord cu absolut tot, cei care nu erau de acord cu absolut tot și care trebuiau să fie urâți, în timp ce ăștia erau urâți, ceilalți erau supuși. Este doar o continuare. Este un trend implementat. Acei 20% care sunt foarte importanți aproape că nu mai sunt crezuți de populație, care este permanent îndoctrinată către ură și frică', a mai adăugat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton