Dana Marijuana și iubitul ei au decis să se mute separat: „Nu o să-mi fie greu să mă despart...”. Ce se întâmplă cu relația lor

 Calin Maria Bianca
.

Dana Marijuana și iubitul ei au decis să se mute separat, deși aveau planuri de nuntă. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dana Marijuana a declarat public că și-a găsit liniștea și fericirea în brațele noului ei iubit, după trecutul tumultuos din punct de vedere amoros. Ei bine, cu toate astea, ea a luat decizia de a se muta separat de partenerul ei de viață, alegând să meargă la mare, în timp ce el rămâne în București. Iată care este motivul, dar și ce se întâmplă cu relația lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dana Marijuana trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste alături de bărbatul din viața ei, Valentin, însă cu toate astea alege să stea separați o perioadă. Nu, nu este vorba despre vreo despărțire, mai ales că au și planuri mari de viitor. Cântăreața are de gând să se mute definitiv, în perioada care urmează, la mare și să renunțe la viața agitată și costisitoare din Capitală.

marijuana-1marijuana-1

Ei bine, fiindcă Valentin, iubitul ei, nu poate merge cu ea momentan, fiindcă are un loc de muncă stabil în Capitală, la care nu vrea să renunțe, cei doi vor face naveta unul la altul pentru a se vedea și nu-și duce dorul prea mult timp. Cu toate astea, fiindcă ea vrea să renunțe definitv la traiul din București, el pare să fie de acord să o urmeze, însă abia după ce iese la pensie.

Citește și: „M-a preluat cu toate greutățile, m-a scos din întuneric'. Cum se înțelege Dana Marijuana cu noul iubit, după moartea fostului partener

Citește și: Dana Marijuana trăiește dintr-o pensie modestă, la 43 de ani: „Încerc să trec de la o lună la alta'. Artista se relansează în muzică

Citește și: „Doamnă, sunt grasă, vă rog să nu-mi mai spuneți că sunt gravidă, prefer să-mi spuneți că sunt grasă”. Ce dietă ține Andra acum

Citește și: Cine e Laurențiu Neamțu de la Chefi la Cuțite. A gătit pentru Céline Dion și Michael Jordan

Dana Marijuana și iubitul ei au decis să se mute separat

Dana Marijuana vrea o schimbare majoră în viața ei, astfel că nu a stat prea multe pe gânduri atunci când a luat decizia să se mute definitv la malul mării. Consideră că viața de acolo nu este atât de scumpă, astfel că face numeroase economii, iar totodată se bucură de liniște, aer curat și un mediul mult mai bun pentru ea. Nimic nu o mai ține în București, nici relația cu iubitul și nici copiii săi, găsind o soluție favorabilă pentru tot.

„Suntem ok eu și iubitul meu în relație așa cum suntem. Urmează să mergem din iunie la Vama Veche să stăm acolo o perioadă să ne distrăm, dar până atunci mai avem de muncă aici. Cred că o să mă mut de tot la mare, aici, în București viața este foarte scumpă, facturile sunt mari, e destul de greu. Iubitul meu nu vine cu mine, o să facem naveta amândoi București – Constanța.

O să fim separați o perioadă până ce el o să iasă la pensie. Urmează să iasă curând la pensie pentru că el lucrează în armată și ei ies mai repede la pensie. Așa că o să vină și el după mine. Nu o să îmi fie greu să mă despart de București. Cu mare drag o să mă despart de aglomerația de aici și de tot haosul.', a declarat Dana Marijuana pentru Click!

Dana Marijuana o ia pe fiica sa cea mică cu ea la Constanța

Într-adevăr, Dana Marijuana a luat o decizie radicală privind viața ei privată. A ales deja că nu mai vrea să locuiască în București și că o să se mute la mare. Pentru moment, o să plece doar în compania fiicei sale mai mici. Iubitul ei mai rămâne în București până iese la pensie, apoi se mută cu ea. Totuși, în acest interval de timp se vor vizita, iar totodată cântăreața o să meargă și la fiica ei cea mare, care o să rămână în grija tatălui ei.

Pe fata cea mică o să o iau cu mine, la mare, iar fata cea mare, o să rămână cu tatăl său. Asta nu înseamnă că ne despărțim dacă nu mai stă cu mine. O să ne vizităm, o să ne petrecem weekend-urile, vacanțele împreună', a mai declarat Dana Marijuana pentru sursa menționată.

Dana Marijuana a lăsat pe locul 2 cariera muzicală

Dacă în trecut Dana Marijuana era considerată regina hip-hop a anilor 90, fiind implicată în diverse scandaluri mediatice, de ceva timp, Dana Marijuana este mamă cu normă întreagă. A dat uitării problemele cu drogurile, pentru care a ajuns să fie internată într-o clinică de psihiatrie, iar acum a ales să se ocupe mai mult de cele două fiice ale sale, Alesia, în vârstă de 15 ani și Iris de 6 anișori și să se bucure de viața sa. Totodată, deși rolul de artist l-a cam uitat, știe că trebuie să își întrețină fetițele, așa că are o afacere cu bijuterii handmade, dar și un bar în centrul Capitale, de unde câștigă bine, pentru un trai liniștit.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton