Dana Marijuana trăiește dintr-o pensie modestă, la 43 de ani: „Încerc să trec de la o lună la alta”. Artista se relansează în muzică

 Ifrim Georgiana
.

La 43 de ani, Dana Marijuana își dorește să revină pe scenă, după ce a trecut prin momente grele în viața ei. În urmă cu un an, iubitul artistei, Daniel Burlacu, s-a stins din viață, într-un mod tragic. Inteprepta piesei „Cea mai fidelă fată' recunoaște că are mari probleme cu banii, căci trăiește dintr-o pensie modestă și nu reușește să-și acopere nici cheltuielile de bază. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dana Marijuana și-a câștigat popularitatea după lansarea piesei „Cea mai fidelă fată', în 1999, hit care a consacrat-o drept artistă de hip-hop. În ultimii ani, artista a fost destul de absentă din lumina reflectoarelor, găsindu-și terpia prin pictură. Ultimul an nu a fost unul ușor pentru cântăreață, căci, în martie 2022, iubitul acesteia, Daniel Burlacu, a murit într-un accident de muncă. Acum, Dana Marijuana spune că trăiește de la o lună la alta, iar singura ei sursă de venit este o pensie modestă.

dan-9dan-9

Dacă în urmă cu 20 de ani era una dintre cele mai apreciate soliste de la noi din țară, Dana Marijuana a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta. Cântăreața deținea un magazin de bijuterii, însă l-a închis în urmă cu ceva timp, motivând că afacerea nu mai mergea prea bine.

Citește și: „M-a preluat cu toate greutățile, m-a scos din întuneric'. Cum se înțelege Dana Marijuana cu noul iubit, după moartea fostului partener

Citește și: Dana Marijuana e pregătită să se mărite cu noul iubit, după moartea fostului partener: „M-am mutat cu el'

Citește și: Luna Roz, 6 aprilie 2023. Ce trebuie să faci și ce schimbări aduce prima Lună plină a primăverii astronomice

Citește și: Survivor România 2023. Andreea Moromete l-a învins pe Alin Chirilă pe traseu: „Aveam boală pe el, mi-a demonstrat că e un șarpe'

Dana Marijuana trăiește dintr-o pensie modestă

Dana Marijuana se confruntă cu mari probleme financiare, iar singura ei sursă de venit este o pensie de 1700 de lei. Artista recunoaște că banii nu-i ajung să-și acopere cheltuielile pentru mâncare și facturi, mai ales în sezonul rece, de aceea speră că va avea ocazia să susțină câteva concerte în viitorul apropiat.

„Trăiesc din banii din pensie. Ăştia sub banii mei siguri, cu care încerc să trec de la o lună la alta. Am vreo 1.700 de lei. Nu vă pot spune exact suma, fiindcă mai variază, dar nesemnificativ.

În condiţiile astea, mi-ar prinde bine câteva concerte! Nu mi-a fost deloc uşor să-mi plătesc facturile de gaz şi de curent, peste iarnă. Cât despre mâncare, ce să mai vorbim. Am ieşit ieri la magazin pentru cele de bază şi am cheltuit pe te miri ce cam 250 de lei', afirmă Dana Marijuana, pentru Impact.ro.

Dana Marijuana revine în atenția publicului

După câțiva ani buni în care a stat departe de lumina reflectoarelor, Dana Marijuana susține că își va relua activitatea muzicală și pregătește un nou proiect.

„Un mesaj care-mi transmite ceva şi din partea Universului şi din partea planetelor. Fiecare mesaj are încărcătura lui. De-aia iubesc muzica, de aproape orice stil. Muzica m-a reprezentat mereu, indiferent dacă este vorba despre stilul muzical, cu care am debutat sau cele cu care mai cochetez în anii din urmă. Şi mă refer aici şi la cel electronic, şi la dance, şi la rock. Am un nume tânăr cu care mă pregătesc să colaborez şi am să anunţ toate detaliile atunci.

Nu a existat nici vechea, nici noua Dana. A existat mereu doar Dana! Cea care preferă întotdeauna să dea lumină.

Care încearcă să respingă întunericul şi să ofere mai mereu lumină. Dar, asta nu e simplu. Am o fire solară, se vede şi în lumina ochilor mei. Asta chiar dacă fac parte din zodia Scorpionului. Pe scurt, am încercat mereu să rămân cât mai umană posibil', a adăugat aceasta.

„Eu cânt mereu, şi acasă cânt'

Artista are planuri mari pentru sezonul estival. Dana Marijuana deține o proprietate în Vama Veche și spune că vrea să-și cheme toți prietenii acolo, pentru a le cânta și pentru a se bucura de compania acestora.

„Vreau să mă duc la Vama Veche, la vară, unde am o mică proprietate de 300 de metri. E lăsată de ai mei părinţi. Acolo vreau să-mi chem prietenii şi să profităm de viaţă. Eu cânt mereu, şi acasă cânt, voi cânta şi mă bucur că lumea încă îmi cunoaşte cântecele şi versurile. Mă bucur şi încerc să le ofer şi celor din jur ceva din bucuria mea!', conchide ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton