Dana Nălbaru a făcut primul pas în relația cu Dragoș Bucur: „Ea m-a agăţat pe mine. Eu nu prea i-am răspuns”. S-au cunoscut în trafic, acum 18 ani

.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur se cunosc de 18 ani și formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Prima întâlnire a avut loc în trafic, iar după numai cinci zile de relație, prezentatorul TV a cerut-o în căsătorie pe artistă. Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, actorul a povestit că soția lui a făcut primul pas în relație, astfel că povestea lor de dragoste a pornit de la un claxon.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Dragoș Bucur și Dana Nălbaru s-au căsătorit în 2005 și au împreună trei copii – Sofia, Kadri și Roxana, înfiată de cei doi în urmă cu câțiva ani. Formează un cuplu discret și consolidat, iar puțini știu că povestea lor de dragoste a început în trafic. Actor a povestit că soția lui l-a „agățat’, după ce l-a claxonat, și la numai câteva zile distanță, s-au logodit.

Citește și: Ce se întâmplă astă seară la Visuri la cheie. Dragoș Bucur: „Un gen de familie care ar trebui văzut mai des’


Citește și: Ce gest neobișnuit a făcut Dragoș Bucur la prima întâlnire cu Dana Nălbaru și ce spune despre adopția fiicei lor, Roxana India: „Nu e nicio garanție că un om care înfiază un copil…’

Citește și: Claudia Pătrășcanu, reacție acidă după ce Gabi Bădălău a numit-o „penibilă': „Zilnic mă tachinează. Este rușinos, ca bărbat, să o jignești pe mama copiilor'

Citește și: Iulia Albu a inițiat împăcarea cu Mike, după scandalul de la America Express: „Ne-am împăcat în pat. M-a sunat într-o zi că…’. Au fost despărțiți o lună și jumătate


Dana Nălbaru a făcut primul pas în relația cu Dragoș Bucur

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Dragoș Bucur a vorbit despre începuturile relației cu Dana Nălbaru. O cunoștea pe artistă de ceva vreme și s-au intersectat la diferite proiecte, însă o întâlnire în trafic i-a convins că sunt suflete-pereche. Dana Nălbaru a făcut prima mișcare și l-a claxonat pe actor, pentru ca la numai câteva zile distanță, să fie cerută în căsătorie de acesta.


„Am cunoscut-o acum 18 ani, în trafic, undeva pe lângă Regie. Eu mergeam la o filmare, ea mergea la o repetiţie şi ne-am făcut semne în trafic, am coborât, am vorbit. Eu o ştiam aşa, de la televizor şi o mai ştiam de la casting de la „Băieţi buni’. Practic, ea m-a agăţat pe mine pentru că m-a tot claxonat, eu nu prea i-am răspuns, eram cam şmecher. Aveam un Renault Megane atunci.

Am vorbit puţin şi din ziua aia practic am rămas împreună. A doua zi ne-am întâlnit la un ceai, apoi la masă şi după 5 zile am decis că ne căsătorim’, a povestit actorul.


„Dana este şi un reper pentru mine în muncă’

Dragoș Bucur recunoaște că soția lui, Dana Nălbaru, este un reper pentru el și cel mai bun critic când vine vorba de activitatea sa. Se pare că artista i-a oferit feedback pozitiv pentru rolul din comedia „Încă două lozuri’.

„Dana este şi un reper pentru mine în muncă, e foarte critică. Testul pentru noul film („Încă două lozuri’) a fost acasă cu ea şi copiii, dacă nu ar fi rezistat copiii la film mi-aş fi făcut probleme. Dar a fost ok, Dana a râs, mi-a zis că e bine legat, că e constant şi că e mai bun produsul decât prima parte („Două lozuri’)’, a mai spus actorul.


Dana Nălbaru, despre diagnosticul soțului ei

Pe blogul personal, Dana Nălbaru a scris câteva cuvinte despre diagnosticul soțului ei, Dragoș Bucur. Prezentatorul TV suferă de diabet de 20 de ani.

„Deși are perioade extrem de solicitante din punct de vedere profesional și asta îi afectează glicemiile pe o perioada mai lungă de timp, deși mă îngrijorez pentru fiecare noapte pierdută la câte-o filmare, deși îl văd uneori confuz de la hipo sau nervos de la hiper, el e aproape tot timpul…înăuntrul său știe foarte bine ce are de făcut de fiecare dată și face. Face așa de bine și de discret, încât reușește să ne ferească pe noi (pe mine și pe copii) de diabet.


Nu se plânge niciodată, nu spune niciodată  atunci când am nevoie de ajutor (și poate nu tot timpul se simte bine), nu e mofturos sau pretențios, ba e chiar vesel și mereu gata să găsească o soluție’, a scris Dana Nălbaru, pe blog-ul său.

Sursa foto: Facebook