Dana Roba își acuză soacra că a încercat să-i influențeze fiicele împotriva ei, după ce a fost bătută cu bestialitate de soț: „M-a denigrat, mă face în toate felurile. Le-a spus fetelor că...”

 Ifrim Georgiana
.

Dana Roba își acuză soacra că a încercat să-i influențeze fiicele împotriva ei, după ce a fost bătută cu bestialitate de soț. În urmă cu aproximativ două luni, Dana Roba a fost bătută cu bestialitate de soțul ei, Daniel Balaciu. În perioada cât s-a aflat în spital, fiicele acesteia au rămas în grija bunicilor paterni, care ar fi avut o reacție negativă atunci când make-up artista a încercat să le recupereze. De curând, Dana Roba a făcut noi declarații referitoare la relația cu socrii ei, acuzând-o pe mama lui Daniel Balaciu că a încercat să le influențeze pe Chantal și Celine împotriva ei. Iată declarațiile uluitoare ale acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dana Roba își acuză soacra că a încercat să-i influențeze fiicele împotriva ei, după ce a fost bătută cu bestialitate de soț. În cursul zilei de 5 iunie, Dana Roba a ajuns de urgență la spital, după ce a fost atacată cu un ciocan de soțul ei, Daniel Balaciu. Make-up artista a fost operată pe creier și a rămas mai multă vreme sub observația medicilor, timp în care fiicele ei, Chantal și Celine, au rămas în locuința socrilor. După ce a fost externată din spital, tânăra de 31 de ani și-a recuperat cu greu fetițele, lovindu-se de refuzul părinților lui Daniel Balaciu. Invitată în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu', Dana Roba le-a adresat noi acuzații socrilor ei, susținând că au o atitudine denigratoare și încearcă să-și influențeze nepoatele.

dan10dan10

Citește și: Daniel Balaciu a vrut să-și pună capăt zilelor, după ce a atacat-o pe Dana Roba: „A amenințat poliția că vrea să se sinucidă”

Citește și: Dana Roba îi cere daune de 200.000 de euro soțului care a desfigurat-o cu un ciocan: „După operația la cap am rămas cu traume”

Citește și: Cine este Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7. E mai tânără cu 10 ani decât iubitul ei și îl cunoaște din adolescență

Citește și: Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache, iubește din nou! Afaceristul a avut, recent, și o relație cu Sore, iar acum a fost surprins în ipostaze tandre cu altă femeie

Dana Roba își acuză soacra că a încercat să-i influențeze fiicele împotriva ei, după ce a fost bătută cu bestialitate de soț

La aproape două luni de când a fost bătută cu bestialitate de Daniel Balaciu, Dana Roba susține că relația cu socrii ei nu s-a îmbunătățit, căci aceștia i-ar adresa cuvinte jignitoare și ar denigra-o. Mai mult, make-up artista o acuză pe mama soțului ei că încearcă să-i influențeze fiicele, fapt pe care l-ar fi constatat datorită unui dialog dintre Celine și Chantal și bona lor.

„Soacra mea m-a denigrat, eu i-am spus mamă din prima secundă în care am cunoscut-o, iar acum peste șapte ani mă face în toate felurile. Socrii mei au încercat cuvinte jignitoare la adresa mea. Dacă foloseau cuvinte bune, să mă atragă înspre ei, poate…dar faptul că mi-au furat banii și mama lui nu spune unde sunt banii… Mi-au furat 20.000 de euro. Atât am avut cash pus deoparte. E foarte greu.

Soacra mea nu mi-a bătut niciodată fetițele, nu am ce să îi zic. Fetele de când stau cu bona, mi-a zis bona într-o seară că i-au zis fetele că bunica le-a spus ea le iubește mai mult decât mama. Nu există așa ceva. Bunicii au obligația de a sta cu copiii și obligația mea va fi când va avea Chantal copii. Eu sunt mama ei până mor. Și după ce mor tot mama ei sunt, e Chantal, fata lui Dana', a declarat Dana Roba, relatează WOWbiz.

Dana Roba s-ar fi lovit de refuzul socrilor când a vrut să-și recupereze fiicele

Atunci când a fost externată din spital, Dana Roba a susținut că a avut dificultăți în a-și recupera fiicele de la socri, care s-ar fi împotrivit. În cele din urmă, make-up artista s-a văzut nevoită să apeleze la ajutorul autorităților și a unui avocat, care au ajutat-o să aplaneze tensiunile.

„Știți ce mi-a zis soacră-mea: Du-te, mă, că tu nu ești în stare să ai grijă de doi copii'. I-am zis că și dacă eram în scaun cu rotile nu le mai luam. Și că sunt fetele ei: I-am zis că e cel de la pușcărie', a declarat Dana Roba, la Antena Stars.

Sursa foto: facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton