Dana Roba îl acuză pe soțul ei că a mințit în fața procurorilor, după ce a spus că a lovit-o de 8 ori cu ciocanul în cap: „Am dovada, sunt mai multe. A vrut să mă omoare!”

 Radulescu Ruxandra
.

Dana Roba îl acuză pe soțul ei că a mințit în fața procurorilor, după ce a spus că a lovit-o de 8 ori cu ciocanul în cap. Dana Roba a fost victima unui atac terifiant din partea soțului, la începutul lunii iunie, când acesta a lovit-o de mai multe ori cu ciocanul în cap. Make-up artista a supraviețuit datorită unei operații de 9 ore, care i-a salvat viața. Dana Roba contrazice declarațiile lui Daniel Balaciu în fața anchetatorilor, despre faptul că a lovit-o de opt ori cu ciocanul. Make-up artista a declarat că, având în vedere gravitatea rănilor, adevărul ar fi cu totul altul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dana Roba îl acuză pe soțul ei că a mințit în fața procurorilor, după ce a spus că a lovit-o de 8 ori cu ciocanul în cap. Dana Roba face noi acuzații asupra soțului ei, Daniel Balaciu, după ce acesta a lovit-o cu ciocanul la începutul lunii iunie. Dana Roba a scăpat ca prin minune, în urma incidentului, datorită echipei de medicii care a supus-o unei intervenții complexe pe creier. Dana Roba e de părere că soțul ei, Daniel Balaciu, a mințit anchetatorii și că trebuie să-i fi dat mai mult de opt lovituri de ciocan, întrucât traumatismele suferite sunt majore.

dana-roba-13-2dana-roba-13-2

Dana Roba îl acuză pe soțul ei că a mințit în fața procurorilor, după ce a spus că a lovit-o de 8 ori cu ciocanul în cap

Dana Roba își acuză soțul că a mințit în fața Tribunalului și că nu a lovit-o doar de 8 ori cu ciocanul, din moment ce rănile provocate sunt grave și au adus-o în pragul morții.

„El minte că mi-a dat opt ciocane în cap. Eu am 20 de operații la cap unde mi-a dat el cu ciocanul. Medicii m-au cusut acolo, îmi curgea sângele. Eu am dovada. Când îmi pun mâna în spatele capului mă îngrozesc câte cusături am. Mi-a cusut țesuturile, îmi curgea enorm de mult sânge. Aveam răni deschise, am o grămadă de plăgi în cap.

Citește și: „Mă întreba încontinuu: N-ai murit?!. Dana Roba povestește filmul evenimentelor din seara în care a fost bătută cu ciocanul în cap de soțul ei

Citește și: Dana Roba nu a intrat în camera în care a fost bătută de soțul ei, Daniel Balaciu: „Dorm în living. Locuiește împreună cu fiicele ei

Citește și: Traian Spak și-a refăcut viața după divorțul de Andreea Antonescu: 'El are pe cineva acolo. Ăsta a fost și motivul separării noastre definitive…'

Citește și: De ce a divorțat Dana Săvuică de Răzvan Stanciu, pe lângă gelozie și infidelitate: „Eram femeie, aveam anumite dorințe, așteptări'. Au fost împreună 25 de ani

Opt ciocane a recunoscut el în fața judecătorului și a procurorului, normal. Dar nu sunt numai opt, sunt mai multe. El a vrut să mă omoare! Dacă Dumnezeu și familia mea nu erau alături de mine, eu nu mai eram în viață astăzi', a spus Dana Roba pentru FANATIK.

Dana Roba va suferi cel puțin alte trei operații

Dana Roba a mărturisit faptul că nu își simte nasul, nu are miros, dar nici gust în totalitate. Mai mult, are o gaură în frunte și trebuie să apeleze la o operație de reconstrucție. Vedeta trebuie să facă o operație de reconstrucție și la nas, dar și la mâini, fiindcă are degetele rupte.

„Mai trebuie să mai fac cel puțin trei operații. Nu îmi simt nasul, nu am miros, gustul îl am în proporție de 60%. În frunte am o gaură adâncă și va trebui să fac operație de reconstrucție a frunții. Nu mai am cutia craniană.

Apoi voi face o intervenție de reconstrucție a nasului și încă o operație la mâini. Aceste trei intervenții trebuie să le fac obligatoriu.

Plâng în fiecare zi că nu pot nici să muncesc. Eu iubesc să muncesc orice, nu mai spun de meseria mea. Machiez cu drag și spor și nu am refuzat niciodată pe nimeni. Nu voi preda până nu mă voi opera.

Eu nu pot să fac ceva, nu pot să mănânc singură, să beau apă, să deschid uși. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu trebuie să mă mai ducă cineva la baie. Eu după ce am ieșit din spital eram ajutată la orice, inclusiv să merg la baie.

Medicul meu, Costea Daniel, mi-a spus că sunt un pacient incredibil, că nu a întâlnit niciodată pe nimeni ca mine. Mă doare mâna dreaptă de nu mai pot, și piciorul’ , a continuat Dana Roba.

Dana Roba, despre fiicele ei: „Nici înainte, nici acum nu plâng de față cu ele'

Așadar, Dana Roba este acum în perioada de recuperare, una deloc ușoară. Aceasta e ajutată de bona fetițelor ei să se spele, pentru că nu poate singură, având ambele mâini bandajate. Deși îi este greu, make-up artista a povestit că nici acum nu plânge de față cu micuțele ei. Cât despre soțul ei, speră ca acesta să ajungă la închisoare.

„Nici mie nu îmi este ușor să mă văd fără păr în cap, cu mâinile bandajate, cu cicatrici pe față. Prietenele mele mă întreabă: „Dana, nu-ți vine să te sinucizi? Eu dacă eram ca tine, eram moartă demult'. Nu-mi vine (n.r să se sinucidă). Eu când îmi văd copiii, îmi vine puterea din cer. Niciodată nu am plâns față de ele oricât de necăjită am fost. Nici înainte, nici acum nu plâng de față cu ele. Mă băgam în balcon, mă făceam că am treabă și plângeam. Fetițele stau cu bona, tot ea mă ajută să mă spăl că eu nu pot. Asta ar trebui să pățească Daniel cu mâinile. Să vadă și el cum este să nu te poți spăla, să te spele alții. Nu o să-l spele nimeni la pușcărie', a declarat Dana Roba pentru aceeași sursă.

În urma bătăii primite din partea soțului ei, Dana Roba a rămas cu mai multe sechele. Spune ea, i-au dispărut total mirosul și gustul și nu-și simte nasul absolut deloc.

„Mi-au dispărut total mirosul și gustul. Nu-mi simt nasul absolut deloc. Mi s-a spus că sunt șanse mari să rămân pe viață fără miros și gust. M-a afectat foarte tare treaba asta, dar mă bucur că sunt în viață.Voi fi operată în trei spitale private: unul pentru nas, unul pentru mâini și al treilea pentru frunte.', a mai spus Dana Roba pentru sursa mai sus menționată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton