Dana Roba divorțează de Daniel Balaciu, la 8 luni de când a mutilat-o cu un ciocan: „Sper din toată inima mea să câștig custodia totală a copiilor, nu vor să îl vadă”. Când va avea loc primul termen din proces

 Ifrim Georgiana
.

Dana Roba divorțează de Daniel Balaciu, la 8 luni de când a mutilat-o cu un ciocan. Dana Roba a înaintat actele de divorț în vara anului trecut și speră să obțină custodia exclusivă a celor două fiice pe care le are cu agresorul ei, Daniel Balaciu. Spune că Chantal și Celine nu doresc să-și mai vadă tatăl, după ce au fost martore la episodul crunt de violență domestică. Iată când începe procesul de divorț dintre Dana Roba și Daniel Balaciu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dana Roba divorțează de Daniel Balaciu, la 8 luni de când a mutilat-o cu un ciocan. În cursul zilei de 5 iunie, Dana Roba a ajuns de urgență la spital, după ce a fost desigurată cu un ciocan de soțul ei, Daniel Balaciu. Make-up artista a fost operată pe creier, iar medicii nu-i dădeau șanse prea mari să supraviețuiască. Tânăra s-a recuperat miraculos, și-a reluat activitatea în salonul de înfrumusețare și a început o nouă poveste de dragoste alături de Beniamin. Au anunțat că se căsătoresc, asta după ce Dana Roba divorțează oficial de Daniel Balaciu, care încă îi este soț în acte.

ro10ro10

Citește și: Dana Roba nu-l iartă pe Daniel Balaciu, după ce a bătut-o cu ciocanul și apoi a reclamat-o pentru evaziune fiscală: „Îl execut silit. Dacă îmi dă 220.000 de euro, vând apartamentul și apoi facem jumi-jumate. Dacă nu îmi dă…”

Citește și: Dana Roba, după ce s-a întâlnit cu Daniel Balaciu, în sala de judecată: „El se uită foarte intens la mine. Îmi e frică de el și de înjurăturile pe care mi le spunea, amenințările acelea cu moartea”

Citește și: Cum a slăbit Aurel Pădureanu 20 de kilograme: 'Înainte mai beam și eu câte un pahar…' Alimentele la care a renunțat complet / EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Nelu Vlad, solistul de la Azur, după ce medicii i-au găsit un hematom inoperabil pe creier: „Am avut noroc că am scăpat cu viață”

Dana Roba divorțează de Daniel Balaciu, la 8 luni de când a mutilat-o cu un ciocan

Dana Roba spune că procedurile de divorț decurg anevoios, astfel că primul termen al procesului va avea loc abia în primăvară, pe 21 martie. Actele au fost înaintate la tribunal în vara anului trecut, iar make-up artista speră că va obține custodia totală a celor două fiice pe care le are cu Daniel Balaciu. Mai spune că Chantal și Celine refuză să-și mai vadă tatăl, după ce au fost martore la scena cumplită de violență.

„Din păcate, în România, lucrurile merg foarte lent. Așa că, din păcate, în data de 21 martie începe procesul de divorț pe care abia îl aștept. Sper din toată inima mea să câștig custodia totală a copiilor mei.

Nu mi se pare normal ca tatăl, care le-a nenorocit mama copiilor cu ciocanul, de față cu ei, să aibă dreptul la custodie. Să nu pot eu să îmi scot copiii din țară, să nu pot să îi duc într-o vacanță, pentru că nu îmi dă el semnătură din pușcărie. Fetele mele nu mai vor să îl vadă. Fetițele mele nu vor să vadă un criminal în fața ochilor', a spus Dana Roba, în mediul online.

Dana Roba vrea să-și schimbe locuința

Cu ceva timp în urmă, Dana Roba spunea că vrea să vândă apartamentul în care a fost bătută cu bestialitate de Daniel Balaciu. Cu banii obținuți, make-up artista ar cumpăra o casă pentru fiicele ei, cât mai aproape de salonul de înfrumusețare unde lucrează.

„Aș vinde apartamentul, cu tot cu mobilă, cu suma de 100.000 de euro, ca să le cumpăr o casă, pe pământ, fiicelor mele, cu 2-3 camere și bucătărie, undeva, lângă Timișoara, aproape de salonul meu de înfrumusețare.

Aș vinde apartamentul mai degrabă ca să scape fetele mele de amintirea cumplită din acea noapte, în care tatăl lor m-a adus în pragul morții. Eu, personal, m-am mai obișnuit, pot dormi, am remobilat frumos, ca la hotel. La urma-urmei, în acest apartament sunt banii mei, munciți de mine', declara Dana Roba.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton