Dana Roba îi cere daune de 220 de mii de euro lui Daniel Balaciu, după ce a bătut-o crunt: „Fetele au fost martore când îmi dădea cu ciocanul în cap”

 Calin Maria Bianca
.

Dana Roba îi cere daune de sute de mii de euro lui Daniel Balaciu, după ce a bătut-o crunt. Toată lumea știe trauma prin care a trecut make-up artista când fostul soț a lovit-o brutal cu ciocanul, până când medicii au crezut că nu mai are șanse la viață. Acum este bine și se bucură de relația cu Beniamin și de fiice ei, însă nu are de gând să-l lase pe Daniel Balaciu fără să plătească pentru tot răul făcut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În prezent, între Dana Roba și Daniel Balaciu sunt în desfășurare mai multe procese. Unul legat de divorț, unul legat de daune și, desigur, cel penal în care bărbatul acuzat că a vrut să o ucidă își va afla pedeapsa. Asta nu este tot, fiindcă make-up artista a pregătit alături de avocatul ei toate actele și cererile, inclusiv cele pentru daunele pe care acesta le are de plătit.

648172af49502-motivul-pentru-care-dana-roba-a-vrut-sa-divorteze-de-sotul-care-ieri-a-torturat-o-cu-ciocanul-1-crop-1686205290648172af49502-motivul-pentru-care-dana-roba-a-vrut-sa-divorteze-de-sotul-care-ieri-a-torturat-o-cu-ciocanul-1-crop-1686205290

Citește și: Dana Roba nu-l iartă pe Daniel Balaciu, după ce a bătut-o cu ciocanul și apoi a reclamat-o pentru evaziune fiscală: „Îl execut silit. Dacă îmi dă 220.000 de euro, vând apartamentul și apoi facem jumi-jumate. Dacă nu îmi dă…”

Citește și: Dana Roba divorțează de Daniel Balaciu, la 8 luni de când a mutilat-o cu un ciocan: „Sper din toată inima mea să câștig custodia totală a copiilor, nu vor să îl vadă'. Când va avea loc primul termen din proces

Citește și: Oana Roman a povestit cum a decurs ultima întâlnire cu mama ei, Mioara Roman, înainte să moară: „A definit, practic, întreaga ei existență. Am simțit în acea zi…'

Citește și: Alice Peneacă și Dragoș Caliminte și-au botezat fetița în secret. Ce spune vedeta despre depresia postanatală: „Sunt niște schimbări foarte mari”

Dana Roba îi cere daune de 220 de mii de euro lui Daniel Balaciu, după ce a bătut-o crunt

Dana Roba nu are de gând să lase lucrurile așa și vrea ca Daniel Balaciu, tatăl fiicelor sale, să plătească pentru tot răul pe care i l-a făcut. A fost la un pas să o omoare, astfel că nu vrea doar să-l bage la închisoare pe viață dacă se poate, ci și să-i plătească daune în valoare de 220.000 de euro pentru ea. De asemenea, și pentru fiicele ei a cerut daune. Mai precis 100.000 de euro pentru fiecare fată.

'La proces, daunele sunt clare. Eu am cerut 220.000 de euro. Avocatul a făcut cerere, conform legii, și pentru fete. Mai exact, câte 100.000 de euro pentru fiecare. Ele, totuși, au fost martore în momentul în care el îmi dădea cu ciocanul în cap și încerca să mă ucidă.

Normal, îl voi executa silit după ce voi câștiga. Nu va rămâne cu nimic. Dar, până în momentul în care vom fi divorțați, pentru a nu avea surprize pe la partaj, nu îmi voi mai cumpăra nimic. Nu vreau să îi dau ocazia să profite, vreau să plătească de la el daunele.

Și așa suma va scădea după ce îi voi lua jumătatea de apartament de la partaj. Până atunci, îi mulțumesc lui Dumnezeu că pot lucra, că a făcut o minune prin mine și mi-a dat puterea să mă recuperez suficient cât să pot să îmi mișc mâinile și să stau în picioare', a spus Dana Roba pentru Fanatik.

Dana Roba susține că divorțul dintre ea și Daniel Balaciu poate dura chiar și mai bine de un an

Nu mai este un secret faptul că Dana Roba a băgat divorț de Daniel Balaciu la opt luni după ce a mutilat-o cu un ciocan. Ei bine, abia acum are loc prima înfățișare, iar din informațiile pe care le are, make-up artista susține că va fi un proces lung și intens, mai ales că au de împărțit apartamentul în valoare de 110.000 de euro.

'Vineri, pe 21 martie, am prima înfățișare în procesul de divorț. Dar, din ce am înțeles, va dura foarte mult divorțul. În primul rând, fiind un proces în care cer eu custodie totală pentru fete, lucrurile sunt mai complicate și durează mult.

Mi-a spus avocatul de la divorț că procesul ar putea dura și un an și jumătate. Dar voi fi liberă după aceea. Oricum, normal, pe lângă custodie, este și discuția partajului. Noi avem de împărțit, conform legii, un apartament. Apartamentul e evaluat la vreo 110.000 de euro', a continuat Dana Roba.

Dana Roba: „Dacă eram divorțată, eram deja cununată cu Beniamin„

Încă de când traversa o perioadă critică și abia ieșea din spital, Dana Roba s-a afișat cu Beniamin, bărbatul care i-a fost alături în permanență de atunci. Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste împreună, ba chiar fiicele ei se înțeleg foarte bine cu el și sunt fericite în preajma sa. Date fiind aceste lucruri, cei doi abia așteaptă să facă pasul cel mare în relația lor și să se cunune, însă momentan mai au de așteptat.

'Dacă eram divorțată, eram deja cununată cu Beniamin. Ne iubim, ne înțelegem foarte bine. Și, ceea ce este cel mai important, fetele îl iubesc și ele. Se bucură enorm de fiecare dată când îl văd. Dar, așa a fost voința lui Dumnezeu. Să stăm, să așteptăm până în momentul în care eu voi fi și legal o femeie liberă. O să avem răbdare, nu avem ce să facem', a mai spus Dana Roba.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton