Dana Rogoz, Adela Popescu si Ioana Scarlatescu - La Paris, cu mamele

.

Dana Rogoz, Ioana Scarlatescu si Adela Popescu le-au facut un cadou neasteptat mamelor, o excursie la Paris.

Cele 3 bune prietene au complotat’ inca de acum 4 luni, iar Dana a fost cea care a facut toate rezervarile inainte de Craciun, stabilind impreuna sa plece in primul weekend dupa 8 martie.


Pentru toate mamele noastre si inclusiv pentru Ioana, Parisul a fost o premiera. Iar pentru ca eu am fost de mai multe ori in Paris si de fiecare data m-am plimbat pe jos de la un capat la altul al lui, am fost aleasa ghidul excursiei si am ales traseul pentru tot weekend-ul’, povesteste Dana.

In prima seara cand au ajuns in capitala Frantei ele am mers la Sacre Coeur si au cinat in Montmartre, iar dupa, au fost la Trocadero si eu cu Adela le-am tinut cu ochii inchisi de la iesirea din metrou si pana in locul in care puteau vedea Turnul Eiffel luminat in intregime. Iar efectul a fost cel scontat. Si eu imi aduc aminte ca prima oara cand am vazut Turnul Eiffel din acel loc, am fost pur si simplu coplesita de emotie’, adauga actrita.


A doua zi, mamele si fiicele lor au pornit din cartierul Marais si au mers pana la Arcul de Triumf, nu mai putin de 12 statii de metrou pe jos.

Potrivit planului, a doua zi a fost destinata catedralei Notre Dame, Muzeului Louvre, Gradinilor Tuileries, Pietei Concorde si bulevardului Champs Elysees. Au facut si shopping, s-au oprit la terase si restaurante cochete – si legat de asta, momentul nu a fost lipsit de incidente haioase. Intr-un restaurant, din greseala am spart o solnita la plecare, iar mama mea in urmarorul restaurant l-a lovit, tot din greseala, pe chelnar care a spart un pahar – deci asa mama asa fiica, nu?’, se amuza Dana, care spune ca intoarcerea acasa a adus si un moment emotionant.


Mama mi-a marturisit printr-un mesaj, a doua zi dupa ce ne-am intors in tara, ca au fost cele mai frumoase zile din viata ei. M-a emotionat’, spune prezentatoarea ProTv International.