Dana Rogoz și-a ajutat familia cu bani, în copilărie, când filma pentru Abracadabra: „Făceam economii și mâncam supe la plic în cameră. Mama a fost...”

.

Pe când avea 8 ani, Dana Rogoz a debutat în televiziune și a fost selectată în proiectul „Abracadabra'. Îndrăgita actriță a rememorat câteva episoade emoționante din perioada respectivă, când a început să câștige primii bani, pe care îi punea deoparte pentru a-și ajuta familia. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dana Rogoz și-a început cariera în televiziune la o vârstă fragedă și a câștigat simpatia publicului datorită rolului Abramburica, din trupa „Abracadabra'. Tot atunci, actrița a început să-și câștige primii bani, însă nu-i investea în jucării sau alte plăceri, în contextul în care provenea dintr-o familie cu posibilități reduse. Dana Rogoz își amintește că învățase încă de atunci să-și drămuiască banii, astfel încât să se descurce singură și să-și ajute frații.

dann9dann9

Citește și: Cum se înțeleg copiii Danei Rogoz cu fratele lor vitreg, student în străinătate: „Barbu e plecat acum, dar…'. Fiul actriței nu are telefon, dar poartă mereu un ceas cu GPS / EXCLUSIV

Citește și: „La 9 ani mă scuipau. La 12 trebuia să suport mâinile băieților care voiau să-mi ridice fusta”. Dana Rogoz a fost bătută pe stradă de o femeie, în copilărie, iar agresoarea s-a lăudat cu asta, recent:

Citește și: Lidia Buble, noi declarații despre căsătorie după ce a zis că e „gata de măritat': „Nu-mi permit să mint…'. Artista formează un cuplu de 1 an cu Horațiu Nicolau

Citește și: Cornel Dinicu, patronul pensiunii Ferma Dacilor, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după incendiul devastator. Decizia nu e însă definitivă

Dana Rogoz și-a ajutat familia cu bani, în copilărie, când filma pentru Abracadabra

Dana Rogoz a rememorat câteva episoade marcante din perioada filmărilor pentru „Abracadabra'. La 8 ani, actrița punea deoparte banii câștigați pentru a-și susține familia și nu a cedat tentației de a-și satisface micile plăceri.

„În perioada Abracadabra, aveam diurnă la filmări, eram copil și trebuia să știu să mă organizez în așa fel încât din banii aia să mănânc și să nu-mi cumpăr jucării, deși exista tentația să-mi iau jucării sau un tricou.

Dacă se întâmpla să scap în bazarul din Eforie Sud și să-mi cumpăr ceva, atunci făceam economii și mâncam supe la plic în cameră. Dar cum nu-mi plăceau supele la plic foarte mult, preferam să am grijă de bani și, eventual, să pun deoparte pentru frații mei sau pentru familie. Drept urmare, de fiecare dată, la finalul sezonului de filmări, adulții din echipă veneau să se împrumute la mine', a declarat Dana Rogoz, în cadrul unei emisiuni.

„Mama a fost absolut surprinsă că am putut să câștig atât de mulți bani'

Din primele economii, Dana Rogoz își amintește că și-a cumpărat o combină muzicală, apoi și-a mobilat camera.

„Am început să câștig bani de pe la 8 ani. Nu mai știu ce mi-am luat de acei bani, dar știu că mama a fost absolut surprinsă că am putut să câștig atât de mulți bani pentru familia noastră, care nu era cu venituri foarte mari.

Știu ce mi-am cumpărat din banii economisiți în urma filmărilor cu Abracadabra. Am mers cu mama și mi-am cumpărat o combină muzicală și două CD-uri: Goran Bregovic și Elvis Presley, pe care le știam dumnezeiește.

După care iarăși am strâns bani o perioadă destul de lungă pentru mobilierul din camera mea. Asta era destul de aproape de perioada liceului. Mi-am cumpărat o mobilă albă cu lemn natur, birou pe colț și o canapea. Era o mobilă cumpărată din bani munciți de mine. Era o mare satisfacție, sincer', a mai spus Dana Rogoz.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton