Dana Rogoz la lansarea colectiei ’Delta Charlie Delta”

.

Aseara a avut loc lansarea colectiei “Delta Charlie Delta”, semnata de George Neagu si sustinuta de Absolul Vodka. Printre invitati s-a aflat si Dana Rogoz, care a venit sa vada cele mai noi creatii si sa asculte povestea care l-a inspirat pe designer.

„Delta Charlie Delta este o colectie despre nevoia unei pasari de libertate. Este despre simplitatea de a respira oxigen proaspat. Delta Charlie Delta, un moment in care se vorbeste despre o pasare maiastra, un trofeu al frumusetii, inchisa intr-o colivie de aur. O colivie ce ofera si alimenteaza iluzii. O colivie in care nimic nu lipsea.'


„Mai devreme sau mai târziu pasarea a realizat ca lucrul cel mai dorit era libertatea. Singurul mod de a fi libera era sa evadeze. Dar, pentru ca era o colivie perfecta, nu putea scapa. Una câte una, frumoasa pasare si-a smuls toate penele pretioase, ce o imbracau si o faceau asa dorita. Golita de frumusetea exterioara pasarea a fost alungata din colivie. Clipa in care poarta coliviei s-a deschis a fost clipa in care ea a fost libera. Libera, pasarea a cazut in gol neavand pene sa zboare. O viata pentru o iluzie, o secunda pentru un vis., spune George Neagu.


Pe parcursul serii, George Neagu a prezentat cea de-a treia bucata de sticla Absolut, decorata in stilul propriu. Campania a demarat toamna trecuta si si-a propus ca, timp de un an, sa apeleze la 17 artisti diferiti care vor crea, fiecare, o bucata din sticla Absolut.