Dana Rogoz se marita!

 Revista VIVA
.

Vedeta ProTv International, Dana Rogoz, s-a intors din vacanta de Paste pe care a petrecut-o impreuna cu iubitul sau, regizorul Radu Dragomir, in Europa, cu o veste foarte frumoasa pentru cei apropiati. Prezentatoarea emisiunii De Suflet' a fost ceruta in casatorie de cel cu care are o relatie de 8 ani si a spus da'. Cum s-a intamplat totul si cit de surprinzator a fost pentru Dana, povesteste chiar ea.

Stiam ca noi plecam in Germania sa ne cumparam o rulota cu care sa calatorim de acum inainte prin toata lumea, dar nu banuiam nimic mai mult. Culmea e ca de multe ori, in pauzele de la filmari in timp ce imi asteptam chemarea la cadru intr-o rulota, ma gandeam ca ce frumoasa ar fi o luna de miere petrecuta cu o astfel de casuta pe roti prin Europa… Acum cativa ani, cadou de ziua iubitului meu, am inchiriat-o pentru un weekend chiar pe cea de la filmari, am parcat-o in fata casei, l-am trezit la 6 dimineata si i-am spus: Hai!.

Am petrecut atunci unul dintre cele mai frumoase weekend-uri din viata noastra, la munte, in rulota noastra, in care am facut pe inserat vin fiert. De atunci ne-am dorit amandoi ca la un moment dat sa avem rulota noastra. Radu a planuit totul, a aranjat cumpararea ei din Germania si am plecat intr-acolo cu ocazia Pastelui. Pe drumul spre casa, mai exact in Praga, chiar in prima zi de Paste, Radu m-a cerut. In rulota. Simplu, foarte sincer si emotionant. Da, am plans', spune Dana.

Cei doi nu au stabilit inca niciun fel de detaliu, iar viitoarea mireasa nu s-a gindit nici la rochie si nici la locatia unde si-ar dori sa se intample evenimentul. Nu am stabilit inca nimic, stim doar ca va fi o petrecere cu cei mai apropiati prieteni, anul acesta', incheie gazda romailor de pretutindeni la ProTv International.

Sursa: ProTV
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton