Soția lui Iosif Rotariu a murit, la vârsta de 60 de ani: Care au fost ultimele cuvinte ale Danei Rotariu: "În somn a murit. Am dormit împreună și…" / Era diagnosticată cu cancer

 Ifrim Georgiana
.

Duminică, 26 mai, Dana Rotariu, soția lui Iosif Rotariu, s-a stins din viață, la vârsta de 60 de ani. Femeia a trecut printr-o dramă cumplită în ultimii ani și a fost răpusă de cancer. Profund îndurerat, fostul mare fotbalist a spus care au fost ultimele ei cuvinte.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Soția lui Iosif Rotariu a pierdut lupta cu cancerul. În vara anului trecut, Dana fusese supusă unei intervenții chirurgicale la o clinică din Turcia și i-au fost extirpate două tumori la colon. Ulterior a continuat tratamentul cu citostatice, însă celulele canceroase s-au extins la plămâni, iar starea ei de sănătate a continuat să se degradeze.

ro10-2ro10-2

Citește și: Kassandra Rotariu, din nou pe masa de operație: „Are dureri mari!”. Fiica adoptivă a lui Iosif Rotariu are peste 50 de operații până la 18 ani

Citește și: Ce se întâmplă cu Kassandra, fiica lui Iosif Rotariu, după ce a suferit 50 de operații: „Copiii vorbesc unul de altul, probabil că e frustrată și vrea să plece în străinătate”

Citește și: Cum își menține silueta Maria Dragomiroiu, la 68 de ani: 'Fără sacrificii nu se poate. Eu sunt o gurmandă. Dacă mi-e foame, mănânc…' Unde ține cântarul / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Oana Mizil, după ce a slăbit: „Am trei mese pe zi. De exemplu, dimineața îmi fac…'. Vedeta are acum 53 de kilograme

Soția lui Iosif Rotariu a murit, la vârsta de 60 de ani

Împietrit de durere, Iosif Rotariu a oferit primele declarații după ce și-a pierdut soția. În seara dinaintea tragediei, Dana s-a simțit foarte rău și l-a rugat să aibă grijă de copii.

„În somn a murit. Am dormit împreună și pe la 5 m-am trezit și era moartă. Aseară era foarte rău. Ultimele cuvinte ale ei au fost să am grijă de copii', a spus fostul mare fotbalist pentru click.ro.

Și reprezentanții Poli Timișoara, clubul unde activează fostul internațional, au transmis un mesaj după decesul Danei Rotariu.

„Din păcate, viața este crudă. Soția marelui Iosif Rotariu s-a stins din viață în dimineața zilei de astăzi. Sincere condoleanțe familiei Rotariu. Drum lin către stele, doamna Dana!', este mesajul transmis pe rețelele de socializare.

Iosif Rotariu, cu nici o lună înainte de decesul soției: „Este foarte rău'

La începutul lunii mai, fostul internaționat spunea că soția lui se simte din ce în ce mai rău. După operația din Turcia, Dana a continuat ședințele de chimioterapie și ajunsese să cântărească 35 de kilograme.

„Soția este foarte rău. Acum este sub un puternic tratament medicamentos și este din ce în ce mai rău. Vedem cât o să mai fie, cât o să mai trăiască. Medicii mi-au zis că nu mai are multe zile de trăit. A ajuns acum să cântărească 35 de kilograme. Lucurile merg din rău în mai rău. Are cancer în metastază și boala avansează foarte rapid. De Paște, am stat cu ea prin spitale, este rău. Nu mai are multe zile de trăit', a spus, pentru aceeași sursă, Iosif Rotariu.

Fiica soților Rotariu a trecut prin 50 de operații

După ce a fost diagnosticată la o vârstă fragedă cu osteomielită, afecțiune ce-i distruge articulațiile, Kassandra, fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, a făcut nici mai mult, nici mai puțin decât 50 de operații.

Cei doi soți au mai adoptat un băiat, Cristian, care la vârsta de 3 ani a fost diagnosticat cu diabet, iar medicii i-au momtat o pompă cu insulină. Roberto și Romina Rotariu sunt ceilalți doi copii ai lor.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton