Dana Săvuică, declarații despre primul pictorial în Playboy: „Andreea Esca e în manualele de istorie? Nu trebuia să intru și eu în istoria showbiz-ului românesc?”

.

Dana Săvuică a făcut declarații despre primul pictorial în revista Playboy. La sfârșitul anilor 90, aceasta a fost prima româncă care a acceptat oferta de a poza în „revista cu iepurași' și spune că a câștigat o sumă fabuloasă. Evenimentul a avut loc în anul 1999, când fostul model avea vârsta de 29 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Într-un interviu recent, femeia de afaceri a vorbit despre primul pictorial în Playboy, o importantă rampă de lansare pentru vedetele autohtone la vremea aceea. Aproximativ 30.000 de exemplare au ajuns în posesia publicului în doar două ore, în timp ce 100 de coperte au fost semnate de însăși Dana Săvuică. Acestea au ajuns la bărbați cunoscuți din România, între care se numără și Ion Țiriac. Acum, vedeta recunoaște că a intrat în „istoria showbiz-ului românesc’.

Dana Săvuică a povestit că shooting-ul a avut loc la Chicago, unde a fost întâmpinată de o echipă de profesioniști. Coperta ar fi fost un tribut Marylin Monroe, primul personaj din istorie revistei americane. Deși atunci nuditatea era un subiect tabu în România, blondina și-a făcut curaj și a pozat goală în prima ediție locală a revistei. În urma apariției, femeia de afaceri a câștigat o sumă cu care și-ar fi putut cumpăra un apartament.


Citește și: Cum își menține silueta Dana Săvuică, la 52 de ani:Puțin înseamnă că nu-mi încarc farfuria’

Citește și: Ce interdicție a primit Dana Săvuică după operația de hernie de disc:'Era să îmi paralizeze piciorul dacă nu…'

Citește și: Ce problemă de sănătate are Andreea Bănică după cele două nașteri: „Nu sunt pregătită să mă operez, îmi este frică'

Citește și: Lidia Buble și afaceristul Horațiu Nicolau, surprinși din nou împreună. Cântăreața conduce în continuare mașina primită cadou de la Răzvan Simion


Dana Săvuică, declarații despre primul pictorial în Playboy

Dana Săvuică s-a comparat cu Andreea Esca, susținând că așa cum prezentatoarea a intrat în istoria showbiz-ului românesc prin vechimea de la pupitrul ProTV și faimoasa replică „Bună seara, România!’, așa și ea s-a remarcat prin apariția în revista Playboy.

Ulerior, blondina și-a dorit să refacă pictorialul, fiind provocată în cadrul emisiunii „La Măruță’. Aceasta a mărturisit că acea apariție a însemnat „încununarea carierei sale’, susținând că nu a regretat niciodată această alegere.


„Nu s-a întâmplat nimic, decât de bine. Prima e prima! Păi Andreea Esca e în manualele de istorie? Nu trebuia să intru și eu în istoria showbiz-ului românesc? Fiecare cu ce poate, ea cu zâmbetul și cu „Bună seara, România!’, eu cu tot ce se vede!’, a declarat Dana Săvuică, potrivit cancan.ro.

„Nu am regretat niciodată momentul acela’

Deși a mai fost criticată de-a lungul timpului pentru apariția în Playboy, Dana Săvuică a mărturisit că nu regretă acel moment, dorindu-și un „pictorial artistic’, în care să pună în evidență feminitatea și nu vulgaritatea.


Pe lângă oportunitățile în carieră, vedeta a mărturisit că a avut ocazia să petreacă o săptămână la Chicago, unde a cunoscut-o pe Christie Hefner, fiica fondatorului Playboy.

„Pentru mine, acel moment a însemnat, pe lânga omagiul adus feminitaţii, eleganţei şi senzualitaţii, amprenta şi semnătura mea asupra showbiz-ului românesc. Eram validată drept una dintre cele mai frumoase femei din România. Nu am regretat niciodată momentul acela, pentru că nu pot spune că m-am dezgolit de tot. Eu le-am spus că vreau să pozez aratând totul, dar să nu se vadă nimic.


Am dorit să fac această şedinţa foto în spiritul primei coperte Playboy, ce a avut-o că protagonista pe Marilyn Monroe. Mi-am dorit un pictorial artistic, voiam să pun în evidenţa feminitatea unei femei, nu vulgaritatea. Am stat o saptamâna la Chicago pentru realizarea lui şi am cunoscut-o pe Christie Hefner, fiica fondatorului Playboy, Hugh Hefner’, a spus Dana Săvuică, potrivit redacția.ro.


Cum își menține silueta Dana Săvuică

Dana Săvuică duce dorul siluetei de odinioară, când defila pe marile podiumuri de modă, și când își permitea orice răsfăț culinar. Vedeta recunoaște că a luat o serie de măsuri pentru a se menține în formă.

Încerc să mănânc sănătos, adică să nu mănânc dulce, să nu mănânc paste. Eu știu teoretic ce trebuie să fac, mai puțin practic, dar mă străduiesc. Încerc să mănânc puțin și des, să nu mănânc după ora 7 seara. Puțin înseamnă că nu-mi încarc farfuria, 2-3 furculițe, 2-3 lingurițe. Am avut o operație de hernie de disc, dar acum sunt ok și am voie să fac sport. Fac fizioterapie, kinetoterapie, înot, merg pe bandă și fac plimbări foarte lungi în parc. Nu vreau să am o greutate mai mare decât cere corpul meu, a declarat, pentru VIVA!, Dana Săvuică.

Sursă foto: Facebook