Dani Oțil a dormit pe pat improvizat în garsoniera lui Răzvan Simion, când lucra la radio: „Noi am fost săraci”

 Ifrim Georgiana
.

Dani Oțil și-a început cariera la radio și a lucrat în acest domeniu timp de zece ani. Soțul Gabrielei Prisăcariu a fost activ la radio Contact, radio Vest Timişoara, Naţional FM și abia în anul 2008 a semnat cu Antena 1, făcându-și debutul în televiziune. Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani' a rememorat începuturile carierei și obstacolele cu care s-a confruntat la acea vreme. Acesta a recunoscut că ducea o viață modestă și împărțea o garsonieră cu prietenul lui, Răzvan Simion. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați și longevivi prezentori TV din România, însă puțini știu că prima lui dragoste a fost radioul. Din anul 2008, acesta prezintă matinalul de la Antena 1 și s-a speculat că ar încasa un salariu de 10.000 de euro. Pe lângă cariera în televiziune, soțul Gabrielei Prisăcariu este proprietarul unui restaurant din Capitală, afacere care îi aduce un profit considerabil. Deși astăzi duce o viață lipsită de griji, Dani Oțil s-a confruntat cu mari probleme financiare la începutul carierei, despre care a vorbit recent în podcastul lui Damian Drăghici.

oti9oti9

Pe vremea când lucra la radio, Dani Oțil ducea o viață modestă și nu-și imagina că va deveni unul dintre cei mai bine cotați prezentatori de televiziune din țară. Soțul Gabrielei Prisăcariu a spus că locuia într-o garsonieră înghesuită și a fost nevoit să-și improvizeze un pat din două fotolii.

Citește și: Cât de mare și frumos este Tiago, fiul Gabrielei Prisăcariu și al lui Dani Oțil: 'O frumusețe de copil'

Citește și: Dani Oțil a răbufnit la adresa unui client din restaurantul său. Ce l-a scos din sărite: „Avem niște țărănoi printre noi. Ieși afară, dobitocule!'

Citește și: Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, surprins vizibil îngrijorat, după scandalul cu mama artistei. Cum a fost fotografiat de paparazzi

Citește și: Cum au ales Theo Rose și Anghel Damian numele Sasha pentru fiul lor: „Inițial am crezut că este fetiță și…”

Dani Oțil a dormit pe pat improvizat în garsoniera lui Răzvan Simion, când lucra la radio

Dani Oțil s-a confruntat cu mari lipsuri financiare pe vremea când lucra la radio. Prezentatorul TV locuia în garsoniera modestă a lui Răzvan Simion și a fost nevoit să-și improvizeze un pat din două fotolii alăturate. Soțul Gabrielei Prisăcariu spune că a făcut mari sacrificii pentru cariera lui și, nu de puține ori, a ajuns la capătul puterilor din cauza programului încărcat.

„Noi am fost săraci, îți dai seama. Eu am dormit pe două fotolii la Răzvan în garsonieră, puse cap la cap, pentru că în pat erau el și Robi, prietenul nostru cel mai bine, că ei plăteau chirie. Eu la fotolii nu plăteam. (…)

Am descoperit în timp că noi, oamenii de o anumită vârstă, trecuți de 30 de ani, care avem și niște garanții lăsate în viață, când n-ai vrea să pierzi lucruri materiale, gândim după sistemul călătorului cu avionul. Și dacă ai, și dacă n-ai frică de avion, n-ai cum să nu te gândești că se poate întâmpla ceva', a declarat acesta în podcastul lui Damian Drăghici.

Cum și-a început Dani Oțil cariera în radio

Dani Oțil și Răzvan Simion și-au făcut debutul la radio împreună. Cei doi prezentatori TV sunt legați de o prietenie de peste 30 de ani și se cunosc de pe vremea când erau studenți în Timișoara.

„Păi, ca-n orice poveste scrisă, până n-a bătut la ușă medicul, n-am lăsat-o moale. La Timișoara, fiind studenți, eu aveam căminul lângă radio. Noi am acceptat să lucrăm pe același salariu, dar am dat probă separat. Ni s-au pus niște întrebări legate de radio, cum vorbim pe un intro, lucruri banale pentru noi că eram atât de pasionați!  Seara eram la prietena ei acasă, mama ei făcuse șnițele și am adormit cu șnițele în mână. Un băiat la 22 de ani trebuie să doarmă cu altceva în mână, cu o sticlă de ceva, nu cu un șnițel… Sincer acum', a declarat Dani Oțil în podcastul lui Drăghici.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton