Dani Oțil a avut probleme de sănătate din cauza stresului și a oboselii: „Am vomitat de la 9 seara până la 5 dimineața. Doamna doctor mi-a zis că...”

.

Dani Oțil este unul dintre cei mai cunoscuți și longevivi prezentatori de televiziune din România. Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, acesta a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru cariera lui, despre obstacolele pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului, dar și despre modul în care stresul și oboseala i-au influențat starea de sănătate. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Din anul 2008, Dani Oțil este prezentator la matinalul de la Antena 1. Acesta și-a început cariera profesională la radio, domeniu în care a lucrat timp de 10 ani. În cei 15 ani de când se află micul ecran, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani’ recunoaște că a acumulat multe nopți nedormite și că stresul și-a pus amprenta asupra sănătății sale. În urmă cu câțiva ani, colegul lui Răzvan Simion a participat la o cursă cu mașini, iar modul în care aceasta s-a încheiat l-a făcut să se consume și să ajungă pe mâna medicilor.


Dani Oțil a avut probleme de sănătate din cauza stresului și a oboselii. În podcastul lui Damian Drăghici, cunoscutul prezentator TV a recunoscut că are o meserie solicitantă și că, nu de puține ori, a ajuns la episoade de „sumenaj extrem’.

Citește și: Cât de mare și frumos este Tiago, fiul Gabrielei Prisăcariu și al lui Dani Oțil: ‘O frumusețe de copil’


Citește și: Dani Oțil a răbufnit la adresa unui client din restaurantul său. Ce l-a scos din sărite: „Avem niște țărănoi printre noi. Ieși afară, dobitocule!’

Citește și: Zelenski nu va ține un discurs la premiile Oscar. Președintele Ucrainei a fost respins și anul trecut de Academia Americană de Film

Citește și: Cabral a trăit un moment hilar, într-un supermarket: „Ajung cu gura aproape de urechea doamnei, fredonez…'

Dani Oțil a avut probleme de sănătate din cauza stresului și a oboselii


În urmă cu câțiva ani, Dani Oțil a avut probleme de sănătate cauzate de stres și oboseală. După o cursă cu mașini, realizatorul TV s-a simțit foarte rău, iar medicul care l-a consultat i-a transmis că simptomele sale au legătură cu factorii de stres.

„Am trăit un episod foarte complex. O doamnă mare de interne, șefă de spital, nu dau nume… În perioada asta, mă apucasem de curse. Aveam o mașină și mj-a crăpat motorul. Sărisem destul de tare peste treaba asta, că eram la o cursă cu hostesse, am zis lasă că îmi asum eu, îl repar săptămâna viitoare. Am ajuns la București, eu am mâncat ce a mâncat și echipa mea. Toți am mâncat același lucru. Eu sunt strong la mâncare, pot combina orice cu orice. Am ajuns la București. M-am băgat în casă și am vomitat de la nouă seara până la cinci dimineața. I-am sunat și am întrebat dacă ei au pățit ceva. M-am dus la emisiune. N-am prea rezistat. Tremuram, apoi la 10-11 m-am dus la spital. Doamna doctor mi-a zis că știe ce am. Și am zis: am helycobacter…


Mi-a zis: te-ai necăjit în weekend tare. I-am zis ce am pățit cu mașina. Mi-a zis: tu știi, Dani, că noi pe unde umblăm pe afară la conferințe, ni se vorbește când vine vorba de stomac și de intestine și de necazuri? A zis, stai că-ți dau ceva să nu mai vomiți. Mi-a făcut un cocktail și mi-a spus că nu mi-a pus nimic pentru stomac. Mi-a dat ceva anti-supărare. Și a zis: tu la stomac nu ai aproape nimic, dar de câte ori de enervezi, gândește-te că o să ai o reacție din asta’, a spus prezentatorul în podcastul lui Damian Drăghici.


„Munceam mult și dormeam puțin’

Dani Oțil recunoaște că a pierdut multe nopți din cauza proiectelor profesionale și a suferit de oboseală cronică. Prezentatorul TV are o cariera de 15 ani în televiziune și s-a speculat că ar încasa un salariu de 10.000 de euro la Antena 1. Cu toate acestea, soțul Gabrielei Prisăcariu nu a confirmat niciodată informația.


„Volumul de muncă e normal să fie direct proporțional cu banii pe care îi câștigi, dar cât poți duce treaba asta? Munceam mult și dormeam puțin, încât am avut așa, legat strict de lipsa de somn. M-a lovit destul de rău la fotbal. Când ne-a sunat, aveam șofer, m-a sunat o colegă să cobor, mi-a zis că am plâns că nu puteam să cobor. Eu m-am lovit la fotbal și am visat că am picioarele rupte.

Am mai avut episoade din astea de surmenaj extrem. Am zis că ar fi fain să stăm, să mai mergem și la teatru. Până la 29-30 de ani, nu a existat treaba asta, doar să stau. M-am săturat de medici care-mi ziceau același lucruri: analizele ies prost, dar tu pari așa, sănătos’, a mai povestit aceasta.

Sursa foto: Facebook