Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul său, Tiago: „Tu nu face ca mine, tată”

 Ifrim Georgiana
.

Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul său. În luna septembrie a anului trecut, prezentatorul și soția sa, Gabriela Prisăcariu, au devenit părinți. Pe rețelele de socializare, Dani Oțil a publicat o fotografie cu fiul său, alături de un mesaj emoționant. Deși Tiago nu a împlinit încă un an, prezentatorul se gândește deja la ziua când acesta va împlini 20 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o poveste de dragoste din anul 2018. Cei doi s-au căsătorit în 2021 și au devenit părinți în urmă cu un an. De când a devenit tată, prezentatorul este în culmea fericirii și încearcă să fie cât mai prezent în viața fiului său. Pe rețelele de socializare, acesta postează adesea fotografii și videoclipuri cu Tiago și a fost surprins, de-a lungul timpului, în ipostaze inedite. Acum, acesta i-a adresat fiului său o scrisoare, în care i-a oferit câteva sfaturi de viitor și i-a cerut să nu repete greșelile pe care el le-a făcut în relația cu tatăl său.

otil-1otil-1

Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul său. Prezentatorul a mărturisit că cel mai mare regret al său este faptul că, în tinerețe, nu și-a sunat părinții mai des.

Citește și: Fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu a ajuns la spital. Ce problemă i-au descoperit medicii:„Am mai aflat că are și…'

Citește și: De ce Răzvan Simion și Dani Oțil nu se ceartă niciodată:„Nu avem bani să ne dăm împrumut și nici aceleași gusturi la femei'

Citește și: Dan Capatos, după ce George Buhnici a fost amendat de CNCD cu 20.000 de lei:”Noi am difuzat interviul după 7 zile. El dă vina pe noi”

Citește și: Cine este Denisa Dumitru de la Mireasa.A făcut videochat

Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul său

Prezentatorul se gândește deja la momentul când fiul său va împlini 20 de ani. Acesta își dorește ca Tiago să îl sune atunci când va fi mare.

„Las și io asta aici, tată, ca peste 20 de ani sa fim siguri ca ma mai suni. Nu e obligatoriu. Peste 20 de ani o sa ai fix cât aveam eu acu 20. Exact când am început sa îi sun pe ai mei mai rar. Si tot mai rar… Eu timpul nu îl mai pot da înapoi. Tu nu face ca mine, tată.

Eu nu o sa te deranjez. Nici tata nu m-a deranjat. Da tu sună-mă la sfârșit de vară sa refacem poza asta. Tu vei fi tot mai înalt…io tot mai strâmb. De la un punct mă voi ține eu de tine. Sper sa îți fiu până atunci sprijin. Las poza asta aici… Ca într-o sticla. Pana pe 2042…', a scris Dani Oțil pe rețelele de socializare.

Ce spune prezentatorul despre al doilea copil

Pe rețelele de socializare, Dani Oțil a răspuns curiozității fanilor săi, aceea dacă își dorește al doilea copil. Prezentatorul și soția sa se concentrează pe creșterea lui Tiago și nu plănuiesc să devină părinți în viitorul apropiat.

Asta este o întrebare foarte bună (n.r. dacă mai vor un copil), dar nu… nu răspund', a susținut Dani Oțil pe rețelele de socializare.

La rândul său, Gabriela Prisăcariu a completat: „Eu știu că vă doriți să fim mai obosiți de atât, dar e ok, deocamdată suntem suficienți de obosiți'.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton