Dani Oțil recunoaște că urmărește Survivor All Stars. Ce spune despre Daniel Pavel și ce crede despre concurenți: „Cu atâția nebuni, frate, și țipă la ei”

 Ifrim Georgiana
.

Dani Oțil a recunoscut că urmărește  Survivor All Stars, de la Pro TV, care e în concurență cu emisiunea lui de la Antena 1, Power Couple. Într-o discuție sinceră cu Răzvan Simion, prezentatorul TV a comentat formatul show-ului și rolul lui Daniel Pavel, despre care a spus că muncește aproape la fel de mult ca el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În prezent, Dani Oțil are două proiecte importante la Antena 1 – matinalul Neatza cu Răzvan și Dani, care e pe post de 16 ani, și emisiunea Power Couple, care a debutat pe 5 februarie. Într-o discuție cu colegul său a recunoscut că urmărește Survivor All Stars, de la postul concurent, și a comentat rolul de prezentator al lui Daniel Pavel. Crede că acesta dă dovadă de tărie de caracter, în condițiile în care unii concurenți reacționează impulsiv, iar conflictele se ivesc mereu.

a12a12

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fratele lui Dani Oțil: „Sunt mai prost decât el, îi mulțumesc că…”

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Gabriela Prisăcariu, cât timp Dani Oțil a filmat în străinătate, pentru Power Couple: „O perioadă extrem de grea și de lungă, greu din punct de vedere moral” / EXCLUSIV

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Cine a câștigat colanul de imunitate pentru a doua oară

Citește și: Cum au petrecut Marius Elisei și actuala lui iubită de Valentine’s Day: „Am surprins-o așa…”

Dani Oțil urmărește Survivor All Stars

Dani Oțil a recunoscut că urmărește Survivor All Stars, în cadrul matinalului de la Antena 1, după ce Răzvan Simion l-a comparat cu Daniel Pavel. Prezentatorul l-a felicitat pe colegul său de la Pro TV pentru tăria de caracter de care dă dovadă, iar în spirit de glumă, i-a reproșat că din cauza lui i se spune „Dani'.

„Power Couple aseară a adus una dintre probele mele preferate, a fost foarte interesant și chiar i-am rugat pe prietenii mei buni să își imagineze… Bine, a fost și prezentatorul bun, Răzvane, pe asta s-a bazat…', a zis prezentatorul ieri, la Antena 1.

„Da, e de ales seara, luni, marți, miercuri între domnu Dan (n.r. – Daniel Pavel) și domnu Dani(n.r. – Dani Oțil)', a spus Răzvan Simion.

„Să știi că și eu mă uit la domnu Dan, sunt convins că și dânsul se uită pe satelit la noi. Jos pălăria, omul ăla muncește aproape la fel de mult cât mine în Malta, dar cu atâția nebuni, frate, și țipă la ei… Eu îl înțeleg și îl salut pe această cale. Din cauza ta, domnu Dan, mie mi se spune domnu Dani, în glumă…', a completat Dani Oțil.

Daniel Pavel este alături de iubita lui, Ana, în Republica Dominicană

Daniel Pavel se află în Republica Dominicană cu viitoarea lui soție, Ana Maria Pop, alături de care își petrece timpul liber. Când nu e la filmări, prezentatorul TV citește și se plimbă, însă rămâne conectat în permanență la concurenți și schimbările de pe insulă.

„Ca-n fiecare săptămână, revin acum spre lucrurile mele, cele pe care uneori poate nu apuc să vi le arăt tuturor. Chiar astăzi (duminică) am o zi liberă de filmare, iar gândul deja îmi zboară spre o plimbare, o cafea, o carte bună sau doar o vreme pentru mine și Ana. Nu-mi ies din ritm, desigur, rămân conectat la concurenți și la ceea ce se întâmplă cu ei, dar cât timp ei își duc traiul pe insulă, eu încerc să-mi amintesc puțin și de lucrurile puse momentan pe pauză pentru a fi aici 100%. Primesc des întrebări despre locuri pe care le recomand din Dominicană și uite așa îmi dau seama că după un sezon, mi-ar trebui o perioadă în plus să bifez toate acele locuri (ha, ha)', a povestit prezentatorul TV, pentru Libertatea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton