„Au constatat că era în toate facultățile mintale. A vrut să mă omoare cu sânge rece”. Daniel Balaciu a fost supus unei expertize psihologice, după ce a bătut-o cu bestialitate pe Dana Roba

.

Daniel Balaciu a fost supus unei expertize psihologice, după ce a bătut-o cu bestialitate pe soția lui, Dana Roba. Potrivit spuselor acesteia, bărbatul avea discernământ în momentul când a avut loc conflictul spotan din cursul zilei de 5 iunie. Iată la ce concluzie au ajuns anchetatorii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


După ce a bătut-o pe Dana Roba cu un ciocan, Daniel Balaciu a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Invitată în emisiunea „Acces Direct’, make-up artista și-a susținut ipoteza că fapta a fost premeditată, căci ciocanul cu care a fost atacată nu se afla în casa lor. Acum, Dana Roba spune că soțul ei a fost supus unei expertize psihologice, pentru a se constata dacă acesta avea sau nu discernământ în ziua tragediei.

Citește și: Dana Roba trebuie să mai facă cel puțin 3 operații, după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul ei: „Nu mai am cutia craniană, nu îmi simt nasul, în frunte am o gaură…’


Citește și: Dana Roba nu a intrat în camera în care a fost bătută de soțul ei, Daniel Balaciu: „Dorm în living’. Locuiește împreună cu fiicele ei

Citește și: Dan Bittman a răbufnit după ce a rămas blocat într-un avion, pe ruta Cluj-București: „Tot așteptam să ne aducă o scară’

Citește și: Cine este fata care l-a sărutat pe Enrique Iglesias la concertul din Craiova: „Am vrut doar să…'

Daniel Balaciu a fost supus unei expertize psihologice

Aflat în arest preventiv, Daniel Balaciu a fost supus unei expertize psihologice, potrivit spuselor Danei Roba. Tânăra de 32 de ani susține că soțul ei avea discernământ în momentul comiterii faptelor, așa că va răspunde penal. Dana Roba spune că antrenorul de fotbal a fost audiat în mai multe rânduri și este convinsă că a premeditat să o omoare.  


„S-au făcut mai multe expertize. În cadrul expertizei telefonice procurorii au aflat detalii despre tot. El s-a dus cu poliția apoi și a luat cearceaful din tomberon, ciocanul și i le-a adus procurorului. A fost audiat de două ori de anchetatori acasă câte șase ore, apoi a fost audiat de trei ori la Parchet. I s-a făcut și expertiză psihologică și au constatat că era în toate facultățile mintale. A vrut să mă omoare cu sânge rece! A premeditat tot, sunt absolut sigură’, a declarat Daniela Roba, citată de Fanatik.


Cum se simte Dana Roba după externarea din spital

Recent externată din spital, Dana Roba susține că starea ei de sănătate este precară și urmează să fie supusă altor intervenții chirugicale. În acest moment, tânăra nu-și poate relua activitatea la salon de înfrumusețare și se întreține din ajutorul primit de la donatori.


„Încerc să mă simt bine, dar nu este deloc ușor. Este greu că nu pot lucra cu mâinile astea în ghips. În vreo trei săptămâni urmează să îmi dea ghipsul jos de la mâini și să mă opereze la mâna dreaptă obligatoriu iar la mâna stângă am înțeles că s-ar putea să scap de operație, este puțin mai binișor.

Nu îmi vine să cred prin ce am putut trece. Am momente când mi se înfundă nasul și mi se înfundă și capul. Este foarte greu!’, a spus victima pentru click.ro.

Sursa foto: Facebook & Instagram