Daniel Balaciu rămâne în închisoare pentru încă 30 de zile, după ce a bătut-o pe Dana Roba. A cerut judecătorilor o măsură mai ușoară, însă cererea i-a fost respinsă

 Ifrim Georgiana
.

Daniel Balaciu se află în arest preventiv, după ce a bătut-o cu bestialitate pe soția lui, Dana Roba. De curând, judecătorii au decis ca bărbatul să rămână în închisoare pentru încă 30 de zile, în perioada 5 august – 3 septembrie, deși acesta a constentat măsura. Iată ce au decis magistrații în cazul agresorului Danei Roba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În cursul zilei de 5 iunie, Dana Roba a ajuns de urgență la spital, după ce a fost atacată cu un ciocan de soțul ei, Daniel Balaciu. Bărbatul a fost plasat în arest preventiv și, de curând, judecătorii au decis ca măsura să fie extinsă pentru încă 30 de zile. Daniel Balaciu a cerut autorităților înlocuirea arestului cu o măsură preventivă mai ușoară, însă cererea i-a fost respinsă. În data de 3 septembrie, judecătorii vor comunita o nouă decizie în cazul său.

dann9dann9

Citește și: 'Mereu mă ruga să renunț în fața notarului la copii. Mi-a săpat groapa și…'. Dana Roba susține că Daniel Balaciu a încercat să o omoare pentru că nu a vrut să-i dea fiicele

Citește și: Daniel Balaciu rămâne la închisoare încă 30 de zile. Ce le-a cerut magistraților, după ce a mutilat-o pe Dana Roba cu un ciocan

Citește și: Cum o cheamă pe Iulia Albu în realitate și de ce a păstrat numele fostului soț, după divorț. Mihai Albu: „Și-a jucat cartea foarte bine. Îmi pare rău că i-am lăsat numele meu'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă sora Andreei Mantea. Lavinia seamănă leit cu prezentatoarea TV

Daniel Balaciu rămâne în arest pentru încă 30 de zile

Deși a cerut judecătorilor schimbarea măsurii preventive, Daniel Balaciu va rămâne în arest pentru încă 30 de zile, după ce a bătut-o cu bestialitate pe soția lui, Dana Roba. Bărbatul va sta în închisoare până la data de 3 septembrie, atunci când judecătorii vor emite o nouă decizie în cazul său.

„Soluția pe scurt: Admite propunerea Pachetului de pe lângă Tribunalul Timiș formulată în dosarul nr. 313/P/2023 şi, în consecinţă: În temeiul art.236 Cod pr.pen., cu referire la art.234-235 Cod pr.pen., raportat la art. 202 alin.1-3 şi la art.223 alin.2 Cod pr.pen., dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului B.D.R., cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la violență în familie, în modalitatea omorului, prev. de art. 32 al. 1 rap. la art. 199 al. 1 rap. la art. 188 al. 1 Cp., măsură luată prin încheierea penală nr.41/UP/06.06.2023, pronunţată de Judecătoria Timişoara în dosarul nr.18049/325/2023, prelungită prin încheierea penală nr.163/DL/03.07.2023, pronunţată în dosarul nr.2794/30/2023, pe o durată de 30 de zile, începând cu 05.08.2023 până în data de 03.09.20236 inclusiv. În baza art. 242 alin. 2 C.pr.pen. respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu o măsura preventivă mai uşoară. În baza art. 275 alin. 3 Cod pr.pen., cheltuielile legate de soluţionarea prezentei cereri rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie in termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţie, prin mijlocirea grefei instanţei, azi data de 01.08.2023, ora 14:50', se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Dana Roba a fost surprinsă în compania unui bărbat

Zilele trecute, Dana Roba a fost surprinsă în compania unui bărbat, într-un centru comercial din Timișoara. Deși imaginile i-au susprins în ipostaze apropiate, tânăra a negat că între ei ar fi vorba despre o relație amoroasă.

„Las lumea să vorbească, să zică ce vrea. Nu vreau să zic nici că e, nici că nu e iubitul meu. Pot spune acum doar că e un prieten foarte bun, îl cheamă Beniamin. Este de la biserică. Omul este singur, eu sunt singură. Fiecare om are dreptul la viață’, a declarat Dana Roba, pentru Playtech Știri.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton