Daniel Iordăchioaie iubește din nou: „E frumos să fii îndrăgostit. Mă bucur de...”. Au trecut 10 ani de când a divorțat de Nouria Nouri

 Ifrim Georgiana
.

Daniel Iordăchioaie a recunoscut că iubește din nou, în emisiunea Cristinei Șișcanu, de la Metropola TV. La 55 de ani, artistul își găsește fericirea în versuri, însă s-a ferit să ofere detalii despre relația pe care o trăiește în prezent. Spune că nu se pricepe să-și aleagă „investițiile sufletești' și crede că unitatea de măsură pentru iubire este sacrificiul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Daniel Iordăchioaie și Nouria Nouri au divorțat în 2013, după 14 ani de mariaj, custodia celor doi copii pe care-i au împreună, Darius și Salma Nicole, fiind comună. Artistul a inițiat discuția despre divorț într-o dimineață, la cafea, motivând că-și dorește să fie liber. Fosta soție a artistului a mai povestit că a încercat să salveze căsnicia, însă separarea a fost inevitabilă.

dann13dann13

Citește și: Laura Stoica ar fi împlinit 56 de ani. Mama artistei, dezamăgită de concertul de omagiere: „Daniel Iordăchioaie, cu chiu cu vai, a cântat două versuri…'

Citește și: „Oricâtă lume ți-ar spune că totul va trece, n-ai cum să crezi, fiindcă durerea te macină atât de tare încât…'. Nouria Nouri, mesaj emoționant la 10 ani de la divorțul de Daniel Iordăchioaie

Citește și: Când începe emisiunea MediCOOL la Antena 1. Carmen Brumă a anunțat schimbări în sezonul 6: 'A fost o adevărată provocare. După cinci sezoane cu…'

Citește și: Tzancă Uraganu a primit bani falși pentru dedicații, la un eveniment. Manelistul a fost audiat de poliţişti: „Nu vă e un pic de ruşine?!”

Daniel Iordăchioaie iubește din nou

Daniel Iordăchioaie recunoscut că trăiește fiorii iubirii, într-un dialog cu Cristina Șișcanu, însă a preferat să fie reținut în detalii. Spune că din această poveste au luat naștere versuri frumoase, ce vor fi însă descoperite după dispariția lui.

„Nu o să spun cum o cheamă, doar că e frumos să fii îndrăgostit. Am avut tot felul de raportări la sentimentul acesta, în decursul vieții mele. Nu vorbesc despre iubirea de la 15 ani sau despre iubirea de la 25 de ani, vorbesc despre o iubire de după o jumătate de secol de viață.

Când știi ce îți trebuie mult mai bine decât la 20 de ani, ai furci caudine mult mai multe prin care trebuie să treacă persoana respectivă, ca să ajungă la inima ta, și ai o capacitate de angajament mult mai mare. Adică în momentul în care ți-ai asumat, ai înțeles ce înseamnă și cu plusuri, și cu minusuri, și poți să declari că iubești omul respectiv, orice s-ar întâmpla….e altfel…Știi care e unitatea de măsură pentru iubire? În accepțiunea mea, la 55 de ani? Sacrificiul. Cât de mult ești dispus să sacrifici pentru omul pe care îl iubești. Iar dacă în reveriile tale îți dai răspunsul că oricât, până și la propria-ți viață, asta înseamnă profunzime și poate fi mai mult declarată iubire…

Nu vreau să dau detalii de nici o natură, însă este frumos. Și mă bucur de frumosul ăsta. Este foarte greu, este o suferință enormă și nu spun aici de ce este suferința asta. Toată treaba asta vine la pachet cu tot felul de minusuri.

Ce s-a născut, totuși, din această poveste sunt niște versuri tare frumoase, care îmi plac foarte mult, pe care le-am scris în perioada asta, în starea asta, pentru persoana asta. Și ele vor fi descoperite după ce eu dispar. Eu le-am lăsat în foarte multe locuri', i-a povestit artistul Cristinei Șișcanu.

„Am greșit de fiecare dată'

Daniel Iordăchioaie a recunoscut că a greșit amarnic în relațiile sentimentale și i-a confesat Cristinei Șișcanu că o invidiază pentru căsnicia pe care o are cu Mădălin Ionescu.

„Sufletul meu a fost un suflet condamnat să nu fie foarte vesel cam toată viața lui de până acum. Pentru că nu s-a priceput și nici acum nu mă pricep foarte bine să-mi aleg investițiile sufletești. Am greșit de fiecare dată și nu greșesc când sunt atât de drastic…Am greșit de fiecare dată', a mai spus artistul, după ce i-a recitat o poezie sensibilă Cristinei Șișcanu.

„Te referi la relațiile sentimentale?', a întrebat Cristina.

„Și la relațiile sentimentale, și la cum m-am raportat eu în societatea în care mă învârteam la momentul respectiv. Eu nu pot să identific o perioadă din viața mea în care să nu fiu anacronic. Eu eram tot timpul pe dos', a completat el.

Daniel Iordăchioaie și Nouria Nouri au divorțat în 2013

Au trecut 10 ani de când Daniel Iordăchioaie și Nouria Nouri au semnat actele de divorț. Artistul a povestit că separarea a survenit într-un moment delicat al vieții sale, fiindcă fusese diagnosticat cu cancer.

„Cancerul s-a declanşat într-un anumit moment. Chiar în perioada divorţului. Divorţul nu este un eveniment fericit, chiar dacă te-ai despărţit pentru că nu mai mergea sau sufereai, oricum nu ţi-ai fi dorit nici o clipă să ajungi să divorţezi. Este un factor de stres în plus, normal. Şi toată agitaţia, toată suferinţa, gândurile şi nopţile nedormite se adaugă şi declanşează boala. Unii sunt rezistenţi, alţii pot muri din cauza asta', povestea Daniel Iordachioaie la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton