Daniel Nițoiu și-a făcut implant de păr. Cum se simte și cum arată acum prezentatorul TV: „Acela bandajat sunt eu”

 Ifrim Georgiana
.

Daniel Nițoiu și-a făcut implant de păr. Zilele trecute, prezentatorul de la Pro TV a trecut printr-o intervenție de implant de păr și a descris întreaga procedură pe rețelele de socializare. Mai mult, acesta a postat câteva imagini din cabinetul medicului, luându-și fanii prin surprindere. Spre deosebire de alte persoane publice de la noi din țară, jurnalistul a efectuat intervenția în România, mai exact la Cluj. Iată prin ce transformare a trecut acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu ceva timp, prezentatorul de la Pro TV anunța, în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea', că urmează să treacă printr-o operație de implant de păr. Acum, Daniel Nițoiu a efectuat procedura medicală și este nerăbdător să vadă rezultatele. Pe rețelele de socializare, jurnalistul a descris întreaga experiență și a postat câteva imagini în care apare bandajat. Printre persoanele publice din România care au efectuat această intervenție chirurgicală, se numără și Cătălin Măruță, Mihai Trăiastariu, Andrei Duban, Cornel Păsat, Daniel Bittman sau Cătălin Botezatu.

nad-9nad-9

Daniel Nițoiu și-a făcut implant de păr. Pe contul personal de Facebook, jurnalistul și-a ținut fanii la curent cu privire la intervenția estetică prin care a trecut. În următoarele zile, acesta este nevoit să respecte cu strictețe recomandările medicului.

Citește și: Daniel Nitoiu este noul prezentator al Stirilor ProTV de la ora 13

Citește și: „Cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul. Să fie copilul pe numele lui”. Theo Rose a vorbit despre nunta cu Anghel Damian

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Nadia Comăneci la Grammy 2023 și cine a însoțit-o. A atras toate privirile pe covorul roșu!

Citește și: „Mi-am pierdut busola, dar am ținut jurnalismul sus”. Ioana Cosma, prima reacție după ce a fost concediată de la PRO TV

Daniel Nițoiu și-a făcut implant de păr

În dreptul imaginilor postate pe Facebook, prezentatorul de la ProTV a povestit cum a decurs intevenția chirurgicală. Daniel Nițoiu spune că nu a simțit durere în timpul operației de implant de păr, deși era ușor emoționat înainte de a intra în cabinetul medicului.

„Dr. Motora strânge recolta de păr frumos pe care o va replanta apoi în creștetul meu pleșuv. E o operație ușoară pentru mine și din acest motiv pot să mă uit și în telefon. Nu mă doare nimic, totul ok. Atmosfera e drăguță cu muzică, pat confortabil, afară ninge și parcă aș trage și un pui de somn. Înainte să strângem recolta am marcat zona unde facem implantul. Pare așa un tatuaj.

A fost o operațiune migăloasă pentru doctor și recunosc că am avut un pic emoții dar m-am relaxat repede când am văzut că nu doare nimic. Hai că vă mai povestesc eu, ne apucăm de sădit', spunea Daniel Nițoiu, pe o rețea de socalizare, înainte de intervenție.

„Acela bandajat sunt eu'

Daniel Nițoiu a petrecut două zile în clinica medicală din Cluj. Timp de 10 zile, acesta se află în perioada de recuperare medicală și trebuie să evite efortul fizic. După această perioadă, jurnalistul va vedea rezultatele implantului de păr.

„Azi îmi iau rămas bun de la echipa medicală care a avut grijă de mine timp de două zile. Le mulțumesc doctorilor și asistentelor și vă las aici două poze cu ei să vedeți cât de mișto sunt. Oameni faini de la Cluj cu care te împrietenești repede. Acela bandajat sunt eu, în caz că nu m-ați recunoscut.

Am primit planul de recuperare pentru următoarele 10 zile și recomandările pentru îngrijirea rădăcinilor implantate. Nimic complicat, trebuie să evit efortul fizic și…mingile înalte din careu. Am fost surprins de zecile de mesaje de susținere pe care mi le-ați trimis și vă mulțumesc mult! Proiectul Nițoiu pletosu' a trecut de prima faza, vă invit să vedem împreună rezultatele. Love all', mai spune el.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton