Daniel Nuță nu a fost încurajat de părinți să devină actor: „Ai mei au vrut să merg la Politehnică”. Cum și-a descoperit talentul în actorie protagonistul serialului Groapa

 Ifrim Georgiana
.

La 30 de ani, Daniel Nuță are o carieră remarcabilă în actorie și a jucat în producții celebre, însă rolul lui Vlad Țepeș din „Otomanii', serial difuzat pe Netflix, i-a adus un imens capital de imagine. Din această toamnă, actorul va putea fi urmărit în serialul „Groapa', marca PRO TV, unde joacă rolul principal. Iată câteva detalii neștiute despre Daniel Nuță!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Daniel Nuță este unul dintre cei cunoscuți și apreciați actori ai momentului. Acesta face parte din distribuția serialului „Groapa', de la PRO TV, care va avea premiera pe 16 septembrie. Alături de acesta, vor juca și Tudor Istodor, Iulian Postelnicu, Monica Bîrlădeanu, Marius Manole, Dana Rogoz, Maria Buză, Alex Conovaru sau Emilian Oprea. Într-un interviu recent, Daniel Nuță a vorbit despre pasiunea sa pentru actorie, cultivată în perioada adolescenței, dezvăluind că părinții lui nu i-au încurajat înclinațiile artistice.

1010

Citește și: Teona Stavarachi, detalii despre scenele de dragoste cu Daniel Nuță din serialul Groapa, de la Pro TV: „Eu nu am mai făcut asta înainte și…”

Citește și: Daniel Nuță și-a schimbat complet look-ul pentru serialul Groapa, difuzat de Pro TV. Cum arată acum: 'Parcă mă simt cu câțiva ani mai…' / EXCLUSIV

Citește și: De ce a fost mutată Theo Rose din echipa lui Smiley în cea a lui Horia Brenciu, la Vocea României: „Sunt foarte diferite relațiile. Acum e exact pe inima mea…”

Citește și: Mama lui Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragedia de la 2 Mai, a fost reținută de DIICOT. Ar fi încercat să șantajeze martori din dosarul accidentului

Daniel Nuță nu a fost încurajat de părinți să devină actor

Daniel Nuță spune că nu a fost încurajat de părinți să devină actor, căci și-ar fi dorit să-și construiască o carieră într-un domeniu mai practic. Chiar și așa, protagonistul din serialul „Groapa' și-a urmat vocația, mai ales că visa să joace încă din perioada adolescenței.

„Nu, am vrut tot timpul să joc în seriale. Eram mic și mă uitam la seriale de pe Acasă TV, cele cu Dan Bordeianu, cu Adela Popescu și așa mai departe și visam. Cotimanis, Elvira, uau, ce era acolo!

Eram destul de mic 12 -13-14 ani. După care am crescut și nu m-am mai gândit la treaba asta neapărat. Ai mei au vrut să merg la Politehnică, bineînțeles că nu am vrut așa ceva și am zis: ‘nu, eu vreau să fiu actor, să joc în filme, să joc în seriale și uite că se întâmplă lucrul ăsta', a spus actorul, potrivit unica.ro.

„Sunt destul de mândri de mine'

Daniel Nuță este de părere că a reușit să-și facă părinții mândri, deși tatăl lui încă susține că admiterea la Academia de Poliție poate reprezenta un plan de rezervă.

„Sunt destul de mândri de mine, nu știu dacă tata se gândește că poate, într-o zi, o să mă duc la Academia de Poliție. Probabil încă se gândește la lucrul ăsta. Why not? Nu e ca și cum lucrurile nu se pot întâmpla. Chiar până acum câțiva ani îmi spunea: Hai, tată, dacă nu funcționează, uite, te poți duce la Academie'. Și eu bineînțeles că deja jucam și mă enervam și plecam de la masă. Dar nu, sunt foarte mândri, au înțeles că ăsta este drumul și ca actor și ca producător', a adăugat el, potrivit sursei citate.

Daniel Nuță a intrat din primul an la UNATC

Daniel Nuță a fost admis din primul an la UNATC, mărturisind că s-a pregătit temeinic, având în vedere presiunea din partea familiei.

„Da, pentru că dacă nu intram, luam dosarul și mă duceam ori la Politehnică, ori la Academie, așa că presiunea a fost foarte mare și am tras cât am putut de mult. M-am pregătit cu cineva, căruia îi mulțumesc. Important este că omul a fost foarte deschis, m-a îndrumat cât a putut de mult și iată-mă! Și îi mulțumesc în fiecare zi pentru chestia asta', a încheiat el.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton