Daniel Onoriu, condamnat la 4 ani de închisoare cu executare, după ce a încălcat ordinul de protecție obținut de fosta soție, Isabela. Decizia nu este definitivă

 Ifrim Georgiana
.

Daniel Onoriu a fost condamnat la 4 ani și 3 luni de închisoare cu executare, după ce a încălcat ordinul de protecție obținut de fosta lui soție, Isabela. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în zece zile de la emiterea ei. Divorțul oficial al celor doi ar urma să fie pronunțat în cursul săptămânii viitoare, potrivit pilotului de raliuri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Săptămâna trecută, Daniel Onoriu anunța că a divorțat oficial de Isabela, cea cu care a avut o relație timp de cinci ani. Cei doi au fost protagoniștii mai multor conflicte, iar fosta soție a pilotului a obținut un ordin de protecție împotriva lui. Se pare că Daniel Onoriu nu a ținut cont de această măsură, așa că Isabela l-a dat din nou în judecată.  

onoriu-1onoriu-1

Citește și: Daniel Onoriu și Isabela au divorțat în mod oficial: „S-a terminat. Sper că va avea alt nume. Nu mai e soția mea. De dragul celor 5 ani…”

Citește și: Daniel Onoriu recunoaște că a fost violent cu femeile din viața lui: „Pe Simona am bătut-o și pe mama copiilor, cu Isabela am fost…”. Cum a reacționat Isabela

Citește și: Jorge s-a împăcat cu Jador după Survivor All Stars: „A lăsat un mesaj, în care își cerea scuze pentru ce a spus despre mine. Dacă cineva mă atacă pe nedrept…”. În ce relații a rămas cu Zanni și cu Războinicii / EXCLUSIV

Citește și: Unde s-a mutat CRBL după ce a divorțat de soția lui, Elena: „Un pic de pauză”. Paparazzii l-au fotografiat în altă parte a orașului

Daniel Onoriu, condamnat la 4 ani de închisoare cu executare, după ce a încălcat ordinul de protecție obținut de Isabela Onoriu

Pentru că a încălcat ordinul de protecție obținut de fosta soție, Daniel Onoriu a fost condamnat la 4 ani și 3 luni de închisoare cu executare. Precizăm că decizia nu este definitivă și poate fi atacată în zece zile de la emiterea ei. Redăm mai jos decizia instanței.

„Solutia pe scurt: I. În temeiul art. 396 alin.6 C.proc.pen. raportat la art.16 alin.1 lit. g) teza I C.proc.pen. şi art. 17 alin. 2 C.proc.pen., dispune încetarea procesului penal faţă de inculpatul ONORIU DANIEL CĂTĂLIN(…), pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, prev. de art. 206 alin. 1 Cod penal și violare de domiciliu, prev. de art. 224 alin. 1 Cod penal, ca urmare a retragerii plângerii prealabile de către persoana vătămată Ochian Doinița. II. În temeiul art. 47 alin. (1) din Legea 217/2003, cu aplic. art. 35 alin.(1), art. 41 alin.(1) cu referire la art. 43 alin.(5) C.pen. şi art. 396 alin. 1 și 2 Cod de procedură penală, condamnă pe inculpatul ONORIU DANIEL CĂTĂLIN(…) la pedeapsa de 3 (trei) ani și 6 (șase) luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de încălcare a ordinului de protecție în formă continuată (trei acte materiale săvârșite la data de 04.11.2024, la data de 10.11.2022, în jurul orei 12:30 și la data de 10.11.2022, în jurul orei 21:30).

În temeiul art.67 alin.1 C.pen., aplică inculpatului, pe o perioadă de 5 ani, pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a), b), h), n) și o) C.pen., respectiv dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, dreptul de a deține, purta și folosi orice categorie de arme, dreptul de a comunica cu persoana vătămată ONORIU ISABELA RALUCA și de a se apropia de aceasta și dreptul de a se apropia de locuința persoanei vătămate ONORIU ISABELA RALUCA',  se arată în decizia instanței.

Daniel Onoriu și Isabela au divorțat oficial

Săptămâna trecută, Daniel Onoriu anunța că s-a stabilit divorțul oficial de Isabela. El a precizat că va fi un om liber de pe 9 mai, când are loc cel de-al șaselea termen.

„Da, s-a terminat și a spus doamna judecător că pe 9 a lunii viitoare o să fim oficial divorțați. Eu am vrut mereu să fie frumos, să ne respectăm, măcar de dragul celor 5 ani pe care i-am trăit împreună și așa ar fi trebuit să fie de la primul termen, dar am ajuns la al cincilea. Se pare că la termenul șase va avea alt nume. Au vorbit numai avocații în termenii lor pe care eu nu-i cunosc și nu mă pronunț, pentru că dacă vorbesc ceva, vorbesc greșit și nu vreau să se interpreteze altfel. Ea nu mai e soția mea de 2 ani de zile, a făcut ce a făcut și să răspundă în fața legii pentru faptele ei, sunt acte doveditoare pentru ce ea a făcut. S-a vândut o casă ilegal. E pentru prima dată când am vorbit civilizat, important este că amândoi suntem de acord cu divorțul care se va pronunța pe 9 mai', a declarat Daniel Onoriu în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton