Daniel Pavel și concurenții de la Survivor All Stars se întorc în Republica Dominicană, pentru marea finală. Iancu Sterp: „Susțineți dreptatea și adevărul”

 Ifrim Georgiana
.

Daniel Pavel și concurenții de la „Survivor  All Stars' au plecat spre Republica Dominicană, pentru marea finală a competiției. Cinci concurenți au ajuns în ultima săptămână a sezonului și este vorba despre Andrei Ciobanu, Sorin Pușcașu, Robert Moscalu, Iancu Sterp și Zanni. Doar unul dintre ei va pleca acasă cu trofeul și premiul de 100.000 de euro.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Finala „Survivor All Stars' 2024 se va difuza pe 30 mai. Doar trei concurenți se vor duela pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Concurenții ajunși în ultima săpămână au fost pentru o perioadă scurtă în România, dat fiind că filmările au avut loc în avans, iar acum se reunesc în Republica Dominicană pentru marea finală, care se va transmite live.

sur12sur12

Citește și: Iancu Sterp, atac furibund către Mara Bănică și Zanni, după declarațiile jurnalistei despre Survivor All Stars: „Falșii țin cu falșii, iar drepții cu drepții. Ne vedem în instanță…'

Citește și: Dan Cruceru, interviu emoționant alături de fiica sa. Cât de afectată a fost Sophia de plecarea lui la Survivor: „Mă întristez când mă gândesc'

Citește și: Enzo de la Chefi la cuțite s-a căsătorit religios cu Cristina Ene. Primele imagini de la nuntă: „Au fost multe sentimente ciudate, dar…”/ Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Deea Maxer și Cătălin Cazacu, printre invitați

Citește și: Iuliana Luciu revine la TV. În ce emisiune de la Antena 1 apare sora Nicoletei Luciu: „Eu mă consider una dintre puținele…”

Daniel Pavel și concurenții de la Survivor All Stars se întorc în Republica Dominicană, pentru marea finală

Iancu Sterp s-a filmat în drum spre Dominicană, dar nu singur, ci alături Andrei Ciobanu și Alex Delea. El le-a transmis și un mesaj celor își vor alege favoritorul acestui sezon.

„Salutare, oameni buni! După cum vedeți, Războinicii se reunesc, plecăm spre Dominicană, pe 30 e marea finală, ne vedem acolo pe live, în direct. Nu uitați să vă susțineți favoritul cu câte un vot sau mai multe și mai am un sfat pentru voi, cel pe care vi l-am mai dat și în trecut: să susțineți dreptatea și adevărul dacă sunteți drepți și corecți, dacă nu sunteți, susțineți pe cine vreți', a transmis Iancu Sterp pe rețelele de socializare.

Soția lui Andrei Ciobanu: „Sunt mândră de tine'

Andrei Ciobanu este susținut intens de soția lui, Marilena Cuciurean, fostă concurentă la Survivor.

„Nu te susțin doar pentru faptul că ești al meu, te susțin pentru tot ceea ce ești, pentru demnitatea ta, pentru curajul tău, pentru sinceritatea și pentru sufletul bun pe care-l ai. Sunt mândră de tine', a transmis ea.

Zanni, nemulțumit de eliminarea lui TJ Miles

La întoarcere în Republica Dominicană, Zanni a postat un videoclip de la ultimul consiliu de eliminare, lăsând să se înțeleagă că e nemulțumit de plecarea lui TJ Miles.

„Ultima eliminare nedreaptă din topul clasamentului. Urmează ultima săptămână All Stars', a scris Zanni pe Instagram.

Și a completat.

„Sunt în finală cu cei mai puternici adversari, adversari care au sărit pe mine pentru că m-au văzut singur, tot singur îi voi dovedi negreșit, asta e o promisiune pentru toți ce ne privesc', mai spune el.

Daniel Pavel: „Atât de puțin ne-a mai rămas'

Și gazda emisiunii, Daniel Pavel, a făcut câteva declarații înainte de marea finală „Survivor All Stars'.

„Acum, cinci dintre ei vor face pasul cel mare, iar joi… doar trei vor da lupta finală, lupta în care arbitri veți voi fi, singurii cu drept de vot. Știu că ne veți fi aproape zi de zi și vă mulțumesc în avans pentru că vom împărtăși și aceste emoții tot împreună! De obicei, spuneam că au mai trecut trei episoade… acum pot scrie că nu doar că au plecat trei, ci au mai rămas tot atâtea. Atât de puțin ne-a mai rămas până când ne vom lua la revedere și ne vom îndrepta atenția spre vară, spre a-l celebra pe campionul sezonului și spre a ne relaxa către noi orizonturi și planuri', a declarat prezentatorul pentru libertatea.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton