Daniela Crudu și-a botezat fiul în weekend. Cum s-a afișat alături de tatăl copiilor ei și ce rochie sexy a purtat la eveniment

 Miniosu Alexandra
.

Daniela Crudu și-a botezat fiul în weekend. Fosta asistentă TV și-a creștinat băiețelul sâmbătă, 6 iulie. După slujba emoționantă de la biserică, ea și tatăl copiilor ei, alături de prietenii și apropiații lor, au mers împreună la o petrecere cu lăutari, unde s-au distrat până după miezul nopții. Iată ce rochie a purtat vedeta la eveniment și cum s-a afișat alături de partenerul ei de viață!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

În luna mai, Daniela Crudu a devenit mamă pentru a doua oară, atunci când a născut un băiețel. Fosta asistentă TV de la „Un show păcătos' are și o fetiță superbă, ce a venit pe lume în anul 2023, tot în luna mai.

daniela-crudu-botez-fiu-1daniela-crudu-botez-fiu-1

„Duminică, 05.05.2024 s-a născut în ziua de Înviere brunețelul meu. Mulțumim!', a fost mesajul transmis de Daniela Crudu la fotografia cu fiul ei, atunci când l-a născut pe micuț.

Citește și: Daniela Crudu și-a scos apartamentul la vânzare. Cum arată și cât costa locuința: „Se vinde cu tot cu…'

Citește și: Ce semnificație are numele ales de Daniela Crudu pentru fiica ei. Are o istorie veche de câteva sute de ani

Citește și: Andreea Sasu a născut, iar Philipp Plein a dezvăluit numele băiețelului lor: „Este o binecuvântare. Imi iubesc toți copiii în mod egal' / La maternitate a vizitat-o și fiul cel mare al designerului

Citește și: O mai ții minte pe ispita de la Insula iubirii care nu ieșea din casă fără 1.000 de euro? Ce mai face și cum mai arată Bianca Pop: „Am renunțat la vicii de când sunt mamă”

Daniela Crudu și-a botezat fiul în weekend

În weekend, mai exact pe 6 iulie, Daniela Crudu și-a botezat fiul. La eveniment au luat parte familia, nașii și prietenii vedetei. După cum arată obiceiul, aceștia au fost prima dată la biserică, unde fiul fostei asistente TV a fost creștinat. Bruneta și-a făcut apariția la brațul tatălui copiilor ei, îmbrăcată într-o rochie bleu, foarte scurtă și cu decolteu generos. Bărbatul a ales să poarte alb la eveniment, o cămașă cu buline negre și pantaloni simpli.

După slujba de la biserică, Daniela Crudu și invitații ei au mers împreună spre localul unde a avut loc petrecerea. Aici au sosit și mai mulți invitați și s-au delectat cu preparate speciale la meniu. Aceștia au avut parte și de o atmosfera pe cinste, fiind întreținută de o trupă de lăutari. Bruneta a dansat până după miezul nopții și s-a distrat de minune alături de toți cei prezenți.

La petrecere, Daniela Crudu a avut un panou special cu baloane și cu numele fiului ei, Dominic Gabriel. Tot pentru el, vedeta a ales un tort special, albastru, cu numele micuțului. Acesta a fost servit la miezul nopții, după cum arată tradiția.

Daniela Crudu, declarații despre bani după ce s-a spus că obține 70.000 de dolari lunar de pe o platformă pentru adulți

Acum doi ani, Daniela Crudu a decis să-și facă un cont pe o platformă pentru adulți. Pentru a-i vedea însă conținutul postat de ea pe Only Fans trebuie să plătești un abonament de 20 de euro pe lună. Vedeta a luat această hotărâre după ce și-a dat demisia de la „Xtra Night Show', emisiunea prezentată de Dan Capatos la Antena Stars, și se întreținea cu banii din campaniile de publicitate pe care le avea, dar mergea și la evenimente, unde era MC.

Acum ceva timp, au apărut niște zvonuri potrivit cărora Daniela Crudu ar câștiga 70.000 de dolari pe lună din postările ei pe platforma pentru adulți. Vedeta a clarificat totul într-un interviu pentru Cancan, pe vremea când era însărcinată, infirmând aceste speculații.

„Nu e chiar aşa cum vorbeşte lumea. Eu sunt mulţumită de câţi bani strâng din Only Fans, altfel nu făceam asta.

Dar 70.000 de dolari lunar… mă faci să râd! Ar fi bine să reuşesc eu asta! Dar nici măcar nu mai intru atât de des de când sunt însărcinată, e şi normal să se întâmple asta.

Da, este o activitate care îmi place să o fac. De fapt, platforma este doar pentru vedete. Eu am văzut asta prin străinătate. Vedetele caută să fie foarte active pe această reţea socială şi au succes. Pentru fetele simple, există cu totul alte alternative', spunea Daniela Crudu.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton