Daniela Crudu și iubitul ei, Daniel, ipostaze tandre la botezul fiicei lor. S-au sărutat și s-au ținut în brațe, de față cu toți invitații

 Calin Maria Bianca
.

Daniela Crudu și iubitul ei, Daniel, ipostaze tandre la botezul fiicei lor. Imagini rare cu tatăl micuței Daiana. În urmă cu câteva zile, a fost mare motiv de sărbătoare în familia Danielei Crudu, asta fiindcă fosta prezentatoare TV și iubitul ei și-au creștinat fetița. Daiana a avut parte de o ceremonie religioasă foarte frumoasă, dar și o petrecere de botez pe cinste. Totuși, nu doar ea a atras toate privirile invitaților, ci și părinții ei, care s-au afișat în numeroase ipostaze romantice!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Daniela Crudu este cu adevărat o femeie împlinită, iar asta nu o spunem doar noi, asta fiindcă imaginile vorbesc de la sine. Fosta prezentatoare TV nu doar că a devenit mama unei fetițe adorabile, ci are și un iubit care îi demonstrează în fiecare moment cât de mult o iubește. De asemenea, nu putem să nu aducem în discuție și declarațiile ei făcute înainte de a naște, unde avea numai cuvinte de laudă la adresa lui Daniel.

whatsapp-image-2023-08-23-at-12.40.58whatsapp-image-2023-08-23-at-12.40.58

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Daniela Crudu la botezul fiicei sale. Și Loredana Chivu a avut o apariție spectaculoasă, într-o rochie de gală, tip evantai

Citește și: Cum se descurcă Daniela Crudu în rolul de mamă, după ce a născut prematur: „Fiind așa micuță, trebuia să am grijă suplimentară. M-au învățat în clinică…'

Citește și: Sora Loredanei, autoarea crimei din Mangalia, după ce tânăra a fost arestată: „Nu era un îngeraș. Fapta ei trebuie pedepsită'. Mama criminalei speră însă la o pedeapsă mai mică

Citește și: „O babă nebună s-a luat de cel mai tare puști'. Vica Blochina și Mara Bănică, ironii la adresa Oanei Roman, după ce l-a criticat pe Selly

Daniela Crudu și iubitul ei, Daniel, ipostaze tandre la botezul fiicei lor

Daniela Crudu are un trecut amoros destul de tumultuos, mai ales când vine vorba despre latura amoroasă, însă acum frumoasa brunetă și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Daniel, care a și făcut-o mamă pentru prima dată. Fericirea se citește cu ochiul liber pe fața Danielei Crudu în toate imaginile de la botezul fiicei sale, dar mai ales în cele alături de iubitul ei.

Ce-i drept, se afișează foarte rar alături de iubitul ei, dorind să își țină relația discretă, asta mai ales fiindcă el nu este o persoană publică și nu își dorește să fie una, așa cum este Daniela Crudu. Totuși, recent au cucerit pe toată lumea cu imaginile în ipostaze tandre, ca doi îndrăgostiți, așa cum au fost toată noaptea la botezul fiicei lor.

Daniel, a atras privirile apropiaților Danielei Crudu

Daniela Crudu și-a ținut relația cu Daniel departe de ochii curioșilor și nu a declarat prea multe despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu el, fiind de la sine înțeles că lucrurile merg bine, mai ales că au devenit părinți. Totuși, nici prietenii Daniele Crudu nu-l știau foarte bine, astfel că acesta i-a cucerit prin comportamentul său față de fosta prezentatoare TV la botezul fiicei lor. Inclusiv pe Mihai Mitoșeru, care este ca și fratele frumoasei brunete, l-a lăsat fără cuvinte.

Erau tot timpul împreună, se țineau de mână, mi-a plăcut mult de tot de ei. Ne-a arătat copilul, a venit cu fetița de multe ori acolo. (…) A fost efectiv un moment unic în viața ei și era fericită. Fericită este cuvântul care o caracterizează pe Daniela acum. Este împlinită, este tot ce trebuie', a declarat Mihai Mitoșeru pentru wowbiz.ro.

Cum s-au cunoscut Daniela Crudu și tatăl copilului ei

Daniela Crudu recunoaște că iubitul ei a reușit să o cucerească rapid, prin simplitate și atitudinea de care a dat dovadă la prima întâlnire. Ba mai mult, a explicat că destinul i-a adus împreună, printr-un grup de prieteni comuni, astfel că acum sunt mai fericiți ca oricând unul în compania altuia și și-au întemeiat deja o familie.

„Iubita unuia dintre prietenii săi ne-a făcut cunoștință. El e un om normal, ca să zic așa. Mi-a dovedit că ține la mine! Dar ceea ce apreciez cel mai mult la el e faptul că nu s-a arătat deloc deranjat, din primul moment, de faptul că eu sunt vedetă și el nu e.M-a tratat normal, nu a fost deloc gelos și nu pare deranjat de reacția oamenilor care ne salută atunci când ne mai intersectăm prin diverse locuri publice', a povestit Daniela Crudu pentru playtech.ro, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton