După Daniela Crudu, și sora ei, Ana, și-a făcut cont pe Only Fans: „Îmi face chiar soțul pozele”. Care e motivul

 Ifrim Georgiana
.

După Daniela Crudu, și sora ei, Ana, și-a făcut cont pe Only Fans. În urmă cu două zile, Daniela Crudu a surprins pe toată lumea când a anunțat că și-a făcut cont pe platforma cu conținut pentru adulți. La scurt timp, sora mai mică a brunetei i-a călcat pe urme acesteia. Recent, aceasta a vorbit despre motivele care au determinat-o să ia această decizie, susținând că soțul ei este cel care îi face fotografiile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După Daniela Crudu, și sora ei, Ana, și-a făcut cont pe Only Fans. Daniela Crudu a uimit pe toată lumea, după ce și-a făcut Only Fans. Bruneta a renunțat la televiziune, motivând că nu mai are parte de noi provocări. Doritorii care vor să vadă conținutul postat de fosta asistentă TV trebuie să plătească un abonament în valoare de 20 de dolari/lună. La rândul ei, Ana Crudu a anunțat că și-a deschis cont pe această platformă și a explicat care sunt motivele din spatele acestei decizii. Mai mult, blondina a susținut că soțul ei este pasionat de fotografie, fiind cel care o ajută cu conținutul de pe platformă.

ana-1-1ana-1-1

Ce a determinat-o pe Ana Crudu să-și facă cont pe OnlyFans. În ultimii ani, mai multe vedete din România și-au deschis cont pe această platformă cu conținut pentru adulți. OnlyFans este o platformă pentru creatorii de conținut și a cunoscut recent o popularitate în creștere, datorită politicii sale de conținut nerestricționat.

Citește și: Daniela Crudu și-a făcut cont pe Only Fans.Cât costă să o vezi în cele mai sexy ipostaze

Citește și: Câți bani a câștigat Laurette pe OnlyFans, în doar 24 de ore.Abonamentul pentru o lună îi costă pe fanii ei 20 de dolari

Citește și: Simina Loica și Alex Babicioiu s-au despărțit, din nou:„Nu se mai poate'. Motivul separării

Citește și: Mira a ajuns de urgență la neurolog. Ce probleme de sănătate are artista:”Nu mă simt bine”

După Daniela Crudu, și sora ei, Ana, și-a făcut cont pe Only Fans

Ana Crudu a susținut că soțul ei nu are nicio problemă în legătură decizia ei de a-și deschide cont pe Only Fans. Cei care doresc să aibă acces la conținutul încărcat de blondină, trebuie să plătească un abonament lunar în valoare de 15 euro.

„Soțul meu a spus că este ok. Bună și bine ați venit! Asta e viața mea: – Căsătorită – Conținut privat – Discuții în privat – Postări zilnice. Puteți să-mi dați mesaje private și țineți minte că răspund personal la toate mesajele, iar mesajele cu bani ajung cu prioritate în căsuța mea de chat, pentru a vă putea răspunde mai rapid', a susținut Ana Crudu, potrivit click.ro.

„Îmi face chiar soțul pozele'

Ana Crudu a vorbit despre motivele care stau în spatele acestei decizii. Aceasta a susținut că nu ar fi vrut ca, la bătrânețe, să regrete că nu a făcut acest pas, cu atât mai mult că este o modalitate prin care se pot căștiga sume considerabile.

Există trei modalități prin care creatorii de pe Only Fans fac bani: abonamente lunare, conținut pay-per-view (PPV) și bacșișuri. Fanii aleg modelele/persoanele pe care să le urmărească și plătesc un abonament lunar pentru a vedea conținutul lor exclusiv. Veniturile din conturi sunt împărțite în proporție de 80% pentru creator și 20% pentru OnlyFans.

M-am gândit că o să îmi pară rău la bătrânețe că nu am făcut asta! M-am gândit «de ce nu?» Soțul meu este pasionat de fotografie și de mine. Îmi face chiar soțul pozele! Îi place să îmi facă poze!', a adăugat aceasta.

Sursa foto: Instagram & Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton