Daniela Gyorfi, dezamăgită că nu a mai cântat la nunta lui Alin Oprea cu Medana: „Am așteptat ore întregi. Nu m-am distrat”

 Ifrim Georgiana
.

În acest weekend, Alin Oprea s-a căsătorit religios cu Medana, apoi și-au celebrat iubirea la un restaurant de lux din Otopeni. La nunta lor, au participat aproximativ 500 de invitați, între care și artiști de seamă de la noi din țară. Pentru că surprizele s-au ținut lanț toată noaptea, mulți dintre aceștia nu au mai apucat să urce pe scenă și să întrețină atmosfera, iar Daniela Gyorfi a vorbit public despre asta. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La mijlocul lunii, Alin Oprea s-a căsătorit civil cu aleasa inimiii lui, Medana, la doar câteva zile după cererea in căsătorie. Zilele trecute, cei doi și-au jurat iubire în fața lui Dumnezeu, apoi și-au așteptat invitații la un restaurant luxos din Capitală. Nunta a fost presărată cu surprize și momente speciale, ceea ce ar fi decalat programul stabilit de cei doi soți cu artiștii invitați, după cum a susținut Daniela Gyorfi. Artista venise special de la un alt concert susținut în țară, însă nu a mai apucat să urce pe scenă. În aceeași situație s-a aflat și Maria Dragomiroiu, nașă la cununia religioasă a lui Alin Oprea și Medana.

dan10dan10

Citește și: Alin Oprea și Medana, primul interviu după nuntă: „Au plâns toți invitații. Ni s-au tăiat picioarele'. De ce a plâns mireasa la petrecere și ce gest a făcut Gheorghe Turda

Citește și: Alin Oprea și Medana s-au căsătorit religios. Au avut 500 de invitați, tort de 2 metri și 10 perechi de nași la nuntă: „Binecuvântat cu cea mai frumoasă mireasă'

Citește și: Gabriela Firea și Florentin Pandele au botezat-o pe cea de-a doua fiică a lui Andrei Iordănescu: „Zenaida, azi ai intrat în rândul creștinilor'. Cum s-a îmbrăcat nașa

Citește și: Denis Roabeș a devenit tată pentru prima dată. Soția solistului trupei The Motans a publicat prima imagine cu fiica lui

Daniela Gyorfi, dezamăgită că nu a mai cântat la nunta lui Alin Oprea cu Medana

Daniela Gyorfi a fost una dintre artistele care trebuiau să întrețină atmosfera la nunta cuplului Alin Oprea – Medana. Deși venise special de la alt eveniment, cântăreața nu a mai apucat să urce pe scenă și a așteptat ore întregi în zadar.

„Eu nu mă dusesem acolo ca mesean. Am așteptat ore întregi să cânt! Nu au apucat mai mulți să cânte, nu doar eu. Nici nașa Maria Dragomiroiu nu a cântat. Eu am venit special de la un spectacol de la Odobești. Eu nu m-am dus ca mesean, mă dusesem doar ca să cânt. Probabil că s-a decalat programul, nu știu ce s-a întâmplat!

Noi am venit de la cântări, eu am venit cu Cristi Dules și tot am așteptat până pe la 4-5 să cântam! Am stat cât am stat. Nu ai cum să stai la 30 de artiști să cânți. Nu știu dacă au fost chiar 500 invitați, eu nu am intrat să stau la masă. Am tot intrat, ieșit.

Nu m-am distrat, ce să mă distrez?! Noi am ajuns undeva la ora 1 noaptea. A vorbit George cu Axinte: du-te să montezi sa cânte Daniela! Dar, era coadă la cântat! Nu era să mă bag în față! S-a întârziat, au cântat niște baritoni. Au venit foarte mulți artiști că Alin e colegul nostru. Eu am venit special pentru el ca să cânt, nu am vrut să stau la masă. Noi în week-end avem evenimente.

El ne-a dat invitația demult, el i-a zis lui George că vrea să vină Daniela să cânte. Week-end-ul acesta am avut multe evenimente. I-am zis lui George că dacă nu ajung să cânt îi dăm omului plicul și asta e!', a spus artista, potrivit click.ro.

„S-a decalat programul total'

Daniela Gyorfi susține că mulți artiști s-au aflat în situația ei, având în vedere că programul a fost decalat din cauza lansării de carte a Medanei. Potrivit artistei, nu toți invitații s-au bucurat de volumul scris de soția lui Alin Oprea, însă se bucură pentru realizările lor.

„Au fost mulți artiști. Am înțeles că Medana a lansat o carte, s-a decalat programul total. Nu știu ce carte a lansat, poate că sunt poezii de dragoste și se leagă cu nunta. Poate a dat cărți, dar nu s-a ajuns la toți invitații.

M-am bucurat mult că el și-a revenit, nu e ușor să divorțezi! Nu mai avea nici un ban, a mai spus Dana Gyorfi.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton