Daniela Gyorfi regretă operațiile estetice pe care și le-a făcut, la 20 de ani de la primele silicoane: “Vreau sâni mai mici, urmează a patra operație!”

.

Daniela Gyorfi a suferit trei operații estetice la sâni și se pregătește pentru a patra. Cântăreața a declarat pentru VIVA! că dacă ar putea da timpul înapoi, nu și-ar mai face nici o operație la sâni pentru că a avut numai probleme odată cu mărirea bustului.

Daniela Gyorfi este prima vedeta din România care și-a pus silicoane, în 1999. La vremea aceea, operațiile estetice erau un subiect tabu și puține erau persoanele publice de la noi care apelau la astfel de intervenții sau care erau suficient de sincere încât să recunoască asta.


Daniela avea 29 de ani atunci și, potrivit spuselor sale, tinerețea te determină să faci lucruri pe care ulterior le regreți.

„Am trei operații la sâni și tot nu arată cum trebuie. Eu sunt o persoană foarte sinceră. Dacă aș putea să o iau de la început, nu mi-aș mai face nici o operație la sâni! Sânii nu-ți aduc nimic în plus. Poate te simți tu mai bine în pielea ta, dar doar dacă îți reușește operația. Dacă nu, pățești ca mine: te operezi de trei ori și degeaba!’, a povestit Daniela Gyorfi pentru VIVA!.


„Din start am pornit greșit! Am ales o mărime mult prea mare pentru greutatea mea și mi-au căzut direct! Acum vreau sâni mai mici. Nici nu vreau să mă gândesc câți bani am dat până acum!’, ne-a spus cântăreața.

Pe de altă parte, Daniela nu e mulțumită nici de forma buzelor sale și va trece printr-o nouă intervenție menită să le corecteze forma. „Eu nu mint, nu am operații estetice la față, dar, din când în când, trebuie să ajung să-mi pun botox, să-mi pun fire… Mai fac măști din când în când și am descoperit una foarte bună cu aur, care îmi dă luminozitate tenului și îmi atenuează ridurile. Trebuie să ne îngrijim, nu putem opri timpul, dar dacă putem arăta mai bine, de ce nu? Am 50 ani, totuși!’, spune Gyorfi.