Daniela Iliescu l-a lăsat pe fiul ei, Milan, la mama lui Culiță Sterp, în ciuda conflictului dintre ele. Ce cadou i-a făcut mama Geta nepotului său: „Îmi dau și viața pentru copiii mei”

.

Daniela Iliescu l-a lăsat pe fiul ei, Milan, la mama lui Culiță Sterp, în ciuda conflictului dintre ele. Așadar, se pare că apele s-au mai liniștit în familia cântărețului, după situația tensionată din ultima vreme. Deși logodnica artistului părea deranjată de afirmațiile făcute de viitoarea ei soacră despre ea în spațiul public, se pare că cele două femei au făcut pace, cel puțin momentan…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!


De câteva săptămâni, relația dintre Daniela Iliescu și mama lui Culiță Sterp pare că e pe nisipuri mișcătoare. Totul a pornit după ce mama Geta a dezvăluit, în direct, la Pro TV, că fiul ei, Culiță Sterp, își înșală viitoarea soție. Logodnica artistului s-a arătat deranjată de spusele viitoarei sale soacre, lăsând de înțeles că ea și mama Geta nu au avut niciodată extrem de apropiată.

Citește și: Daniela Iliescu recunoaște că a fost afectată de valul de hate primit când ea și Culiță Sterp au început să formeze un cuplu: „Devine frustrant, mă întrebau cum rezist și însărcinată. Târziu am înțeles…’


Citește și: Cum s-a înțeles Carmen de la Sălciua cu mama Geta pe vremea când era măritată cu fiul ei, Culiță Sterp: „Pe parcursul căsniciei noastre chiar am…’

Citește și: Irina Columbeanu îl ajută cu bani pe Irinel Columbeanu, chiar din munca ei: „Îmi place să lucrez! Sunt hostess la un restaurant italian. Tatăl meu mi-a zis mereu să…'

Citește și: Mesajul transmis de Nicolae Stanciu înainte de meciul România-Slovacia: „Mentalul este foarte bun! Toate meciurile le abordăm la victorie. Acum urmează…'. De ce poartă căpitanul Naționalei tricoul cu nr. 21


Daniela Iliescu l-a lăsat pe fiul ei, Milan, la mama lui Culiță Sterp, în ciuda conflictului dintre ele

Ulterior, Mama Geta și fiica ei, Getuța, ar fi lipsit de la ziua fiului lui Culiță Sterp, cu toate că ar fi fost invitate de către Daniela Iliescu. Evenimentul a avut loc în urmă cu câteva zile și se pare că între timp apele s-au mai liniștit între noră și soacră. Daniela Iliescu l-a lăsat pe fiul ei, Milan, acasă la bunica lui, iar mama Geta i-a cumpărat micuțului o mașină de poliție, cel mai probabil drept cadou de ziua lui de naștere.


„Cel mai frumos băiețel! Cel mai frumos polițist mic!’, a scris mama Geta în dreptul imaginii cu fiul lui Culiță Sterp, Milan.

„Du-te bă să te mănânc, ce mașină ți-a luat buni?‘, a fost reacția lui Culiță Sterp, la vederea pozei cu fiul său.

Postarea făcută de mama Geta pe Instagram cu nepotul ei a stârnit un val de reacții în rândul fanilor. Aceștia se bucură la gândul că ea și viitoarea ei noră, Daniela Iliescu, au făcut pace.

„Wow, ce șmecher. Să vadă cei care vorbesc prost că nu-l lasă Daniela la mama Geta, acum ce mai zic??? Chiar dacă mai sunt supărări, totul se rezolvă în familie (la toată lumea sunt suparări în familie), toate trec, familia tot împreună va fi’, a comentat un internaut.


„Corect! Eu dacă ar fi nevoie îmi dau și viața cu plăcere pentru copiii mei’, a fost răspunsul mamei Geta.

De la ce a pornit conflictul dintre mama Geta și Daniela Iliescu

De curând, mama Geta a dezvăluit, în direct, la Pro TV, că fiul ei, Culiță Sterp, își înșală viitoarea soție. Atunci, Daniela Iliescu a reacționat dur și între cele două femei a izbucnit apoi un conflict.


„Culiță cam repede și-a luat zborul și eu m-am bucurat pentru el. Chiar m-am bucurat. Pentru că umbla din pasăre în pasăre și e mai bine să ai pasărea ta. Iancu e trup și suflet doar pentru o femeie. Bag mâna în foc la orice oră. Pentru Culiță nu bag mâna… Dar eu îmi doresc. Și tot timpul am lucrat la chestia asta și l-am rugat foarte mult dintotdeauna. Pentru că i-am spus că nu duce, te duce la…, a spus mama Geta, în direct la Pro TV.

„Nu băgați mâna în foc în trecut. Acuma e altfel!, a intervenit Cătălin Măruță.


„Nu bag nici acum mâna în foc…, a răspuns rapid mama lui Culiță Sterp, astfel că prezentatorul s-a lăsat păgubaș: „Am încercat să-l scot!.

Daniela nu s-a mai abținut de la nimic și a dat un răspuns care cu siguranță nu a fost pe placul familiei manelistului. „De la unii oameni nici Dumnezeu nu cere. Ce pretenții să avem noi restul oamenilor, a fost răspunsul oferit de tânără.

Sursă foto: Instagram