Daniela Nane a adoptat-o pe fiica pianistei Ioana Maria Lupașcu, după ce s-a stins din viață: "Va rămâne cu mine, nu e singură pe lume"

 Dumitrache Laura
.

Daniela Nane a adoptat-o pe fiica pianistei Ioana Maria Lupașcu, după ce s-a stins din viață. Daniela Nane a fost prietenă apropiată cu regretata pianistă Ioana Maria Lupașcu. Din păcate, artista s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, iar actrița a decis să o adopte pe fiica prietenei sale. Daniela Nane a anunțat că va avea grijă de copila rămasă orfană.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Daniela Nane a adoptat-o pe fiica pianistei Ioana Maria Lupașcu, după ce s-a stins din viață. Fetița pianistei Ioana Mariei Lupașcu, care a murit recent, a fost luată sub tutela celei mai bune prietene a mamei ei, actrița Daniela Nane. Pianista a lăsat în urmă o fetiță de 13 ani, Fatima Maria. Acum, micuța se află în grija actriței.

daniela si ioana mariadaniela si ioana maria

După ce s-a zvonit că adolescenta nu are alte rude, actrița Daniela Nane a dezvăluit că va avea ea grijă de Fatma Maria. De asemenea, vedeta a dezvăluit că adolescenta și-a cunoscut recent fratele vitreg și că mai are verișoare îndepărtate.

Citește și: Cum arată Daniela Nane în costum de baie, la 51 de ani. Este prima „Miss România' din istoria țării noastre

Citește și:Daniela Nane recunoaște că a fost hărțuită sexual în carieră, după confesiunea Vioricăi Vodă de la Premiile Gopo: „Am trăit asta. Mi s-a întâmplat și în facultate, și în teatru, și în film' / EXCLUSIV

Citește și:Cum a reacționat Cătălin Măruță, în direct, când fiica Andreei Marin și-a făcut apariția în emisiunea lui de la PRO TV: „Când a intrat Violeta am simțit nevoia să mă îndrept…'

Citește și:Bogdan Ionescu a divorțat de Sheila și s-a afișat cu noua iubită, în timp ce se sărută. Cine este bruneta care l-a cucerit pe Syda

Daniela Nane a adoptat-o pe fiica pianistei Ioana Maria Lupașcu, după ce s-a stins din viață

Daniela Nane este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Vedeta are o carieră de succes și se bucură de viața sa. Recent, prietena ei, pianista Ioana Maria Lupașcu a încetat din viață pe 31 august, la vârsta de 45 de ani. Aceasta a pierdut lupta cu cancerul și a lăsat în urmă o fată de 13 ani, Fatima Maria. După ce s-a zvonit că nu are rude în viață, actrița Daniela Nane a anunțat că o va adopta pe fiica Ioanei Maria.

Prieteni, fetița Ioanei Maria Lupașcu va rămâne cu mine. Nu e singură pe lume, cum s-a spus, are niște verișoare și nepoate de gradul 4-5, cu care va ține legătura, a apărut și un frate vitreg, de 19 ani, pe care tocmai l-a cunoscut.  Am văzut postări cu contul meu de ONG către oameni care ar vrea să ajute.Evident că banii sunt bineveniți întotdeauna, dar trebuie să știți că situația nu e disperată și avem încredere că Bunul Dumnezeu va rândui. Trebuie să ne adaptăm la noua viață, să rezolvăm cu actele în instanță, să găsim un apartament în care să locuim împreună,  într-o zonă mai aproape de restul familiei mele, astea sunt acum prioritățile. Ne adunăm un pic și le așezăm pe toate. Vă mulțumim din suflet pentru susținere!', a scris actrița Daniela Nane pe pagina personală de Facebook.

Pianista Ioana Maria Lupașcu a murit la 45 de ani

Ioana Maria Lupașcu a murit la vârsta de 45 de ani și s-a făcut remarcată încă de la începuturile sale în cariera muzicală. Vestea morții sale a luat prin surprindere lumea artistică, iar multi colegi au fost șocați. Ioana Maria Lupașcu s-a stins din viață a fost înmormântată pe 2 septembrie. Pianista cânta la Filarmonica „Paul Constantinescu' Ploiești.
Cu sufletele îndurerate anunțăm trecerea în neființă a colegei noastre, Ioana-Maria Lupașcu. Deși oamenii buni nu câștigă întotdeauna, o vom ține minte pe Ioana ca o adevărată luptătoare, atingând cu dragoste persoanele din jurul ei și clapele pianului chiar și în cele mai dificile momente ale vieții. Suntem recunoscători că ne-am putut afla în preajma unui spirit atât de frumos și a unei artiste desăvârșite, deși această călătorie a fost întreruptă prematur.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 2 septembrie 2023, în București. Gândurile noastre sunt alături de familie, prieteni și toți cei ce au cunoscut acest suflet pur, și îi asigurăm de tot sprijinul nostru în aceste momente dureroase. Sincere condoleanțe', a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiești.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton