Daniela Nane a anunțat divorțul de Adrian Cioroianu, după ce a fost surprinsă sărutându-se cu tenorul Octavian Ene: „Sunt o femeie divorțată”

 Ifrim Georgiana
.

Daniela Nane a anunțat divorțul de Adrian Cioroianu, printr-o postare pe contul ei de socializare, după ce a fost surprinsă sărutându-se cu tenorul Octavian Ene. Actrița a subliniat că este o femeie liberă, pentru a spulbera speculațiile unui episod de infidelitate, însă nu a oferit detalii despre circumstanțele în care s-a produs despărțirea de actualul director al Bibliotecii Naționale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, paparazzi MediaFlux au surprins-o pe Daniela Nane în timp ce se săruta cu patos cu un tânăr tenor. Este vorba despre Octavian Ene, solist vocal la Teatrul Muzical Ambasadorii, alături de care actrița a participat la mai multe evenimente culturale din țară și străinătate. La acel moment, nu se știa că Daniela Nane a divorțat de Adrian Cioroianu, dat fiind că mereu a fost discretă cu privire la viața personală. Cei doi s-au căsătorit în secret, în 2016, însă mariajul s-a încheiat, informație confirmată de actriță, pe rețelele de socializare.

san11san11

Citește și: Daniela Nane a fost surprinsă sărutându-se pe stradă cu tânărul tenor Octavian Ene. Cum a reacționat Adrian Cioroianu

Citește și: Daniela Nane, noi detalii despre adopția Fatimei, fetița pianistei Ioana Maria Lupașcu: „O știu de la trei ani! Am întrebat-o înainte și…”

Citește și: Brigitte Pastramă a slăbit 27 de kilograme, după ce a suferit o intervenție la stomac, în trecut: „Nu mi-a plăcut mâncarea în Dubai'. Cât cântărește acum și ce spune despre momentele grele din căsnicia ei / EXCLUSIV

Citește și: Cum arăta Gina Pistol când era adolescentă, înainte să devină celebră. Imagini rare cu vedeta

Daniela Nane a anunțat divorțul de Adrian Cioroianu

Imediat după apariția imaginilor în care a fost surprinsă sărutându-se cu tenorul Octavian Ene, Daniela Nane a anunțat, pe conturile de socializare, divorțul de Adrian Cioroianu, actualul director al Bibliotecii Naționale. Acrița nu a oferit detalii despre circumstanțele despărțirii lor și nici despre noua relație, care pare cât se poată de asumată, judecând după ipostazele tandre în care a fost fotografiată.

„Sunt o femeie divorțată! Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, ca și până acum', a fost mesajul transmis de frumoasa actriță, pe pagina ei socializare.

Amintim că Daniela Nane a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Viorel Popa, de care a divorțat în 2002 și alături de care are un fiu, Codrin. În 2016, a devenit soția fostului ministru de Externe, Adrian Cioroianu, în vârstă de 57 de ani acum, actualmente profesor universitar la Facultatea de Istorie de la Universitatea din București și director la Biblioteca Națională a României.

Cine este tenorul Octavian Ene, iubitul Danielei Nane

Octavian Ene a terminat liceul în Capitală, la Gheorghe Șincai, a studiat Canto la Universitatea Națională de Muzică București, iar actualmente este doctorand al aceleiași instituții universitare. Este și solist vocal – tenor – la Teatrul Muzical Ambasadorii, aspirant la gloria lui Luciano Pavarotti.

De remarcat este faptul că la Teatrul Muzical Ambasadorii, director artistic este chiar actrița Daniela Nane. Mai mult, în martie 2023, tenorul Octavian Ene mulțumea celor care l-au susținut și au avut încredere în talentul său și o menționa și pe Daniela Nane. „Actrița Daniela Nane a avut încredere în mine și care a intuit că pot fi și actor', scria tenorul pe Facebook.

Daniela Nane (52 de ani) și tenorul Octavian Ene trăiesc o poveste de dragoste cât se poate de asumată, dat fiind faptul că s-au sărutat în plină stradă, pe Calea Victoriei, fără să le pese de ochii curioșilor. În prezent, Daniela Nane este actriță la Teatrul Bulandra din București, director artistic la Teatrul Muzical Ambasadorii, unde lucrează și noul său iubit, cât și profesoară de actorie la liceu și universitate.

Daniela Nane și Adrian Cioroianu s-au căsătorit în 2016

Relația dintre Daniela Nane și sotul ei soț, Adrian Cioroianu, a început în 2015. Un an mai târziu, actrița și actualul director al Bibliotecii Naționale au făcut nunta, eveniment desfășurat în secret, dat fiind că ambii sunt persoane discrete. La finalul lui 2022, adica acum un an și două luni, deja, Daniela Nane și Adrian Cioroianu erau încă împreună pentru că actrița a postat mai multe fotografii făcute în perioada Sărbătorilor de iarnă, petrecute atunci în Maramureș.

„Toată lumea a spus că ne-am ascuns… chiar nu a fost aşa. Noi am ieşit împreună, dar nu ne place să vorbim despre asta. Nunta a fost ceva intim. Din partea lui a participat sora, familiile noastre', a mărturisit actriţa la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton