Daniela Nane - Workshop de actorie pentru copii si adulti

 Revista VIVA
.

Actrita a Teatrului Bulandra din 1995, Daniela Nane organizeaza din 26 aprile un workshop de actorie pentru copii si adulti.

Daniela NaneM-am hotarat sa fac aceste cursuri pentru ca mi se pare ca majoritatea copiilor de azi petrec prea mult timp in fata computerului sau televizorului, pierzand timp pretios pentru dezvoltarea lor… Apoi mi s-a spus ca sunt si adulti care si-ar dori sa petreaca timp liber intr-un mod care sa-i apropie de arta teatrala, asa incat am ales cateva lucruri care sa le foloseasca in viata profesionala si, in acelasi timp, care sa le aduca buna dispozitie si bucurie.', marturiseste Daniela Nane.

Pentru copii, a fost conceput un curs antrenant si util, intr-o atmosfera relaxata si vesela, fiindu-le stimulate imaginatia si creativitatea. Adultii vor capata curaj, stapanire de sine si mai mult control asupra emotiilor pentru a sustine un discurs sau o prezentare in public.

Cursurile se tin intr-o locatie foarte frumoasa, in cladirea Scolii Ioanid, pe str. Polona nr. 4, www.ioanid.com. Inscrieri la: www.danielanane.ro.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton