Daniela, soția lui Culiță Sterp, a vorbit despre perioada când a locuit în America. Acea perioadă a ajutat-o să se maturizeze, să învețe lecții de viață importantă și să-și câștige singură banii. Duce dorul vieții de peste Ocean și i-ar plăcea, la un moment dat, să meargă acolo cu soțul, fiul și fetița lor.
Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!
Daniela Iliescu și Culiță Sterp au fost colegi de liceu, însă povestea lor de dragoste s-a înfiripat mult mai târziu. În perioada studenției, soția artistului a călătorit de mai multe ori în America, dorind să devină independentă și să descopere noi oportunități. Chiar și astăzi, se gândește cu drag la acele momente și ar vrea să le retrăiască alături de familia pe care și-a întemeiat-o.
Daniela, soția lui Culiță Sterp, a locuit timp de patru ani în America
Daniela Iliescu se gândește cu nostalgie la cei patru ani petrecuți în America, experiență care a ajutat-o să se dezvolte din toate punctele de vedere. Pentru că i-a plăcut atât de mult acea perioadă, vrea să călătorească acolo și cu familia pe care și-a întemeiat-o între timp.
„În total cam patru ani am stat. (Nr. În America) făceam facultatea, vara plecam, mă întorceam toamna, stăteam vreo patru-cinci luni, iar ultima dată am plecat un an și jumătate, m-am întors în țară și după iar am plecat. Dar un an și jumătate fără să vin', a spus Daniela Sterp.
„Dacă voi avea cântări în America, am zis că vom pleca împreună și stăm 3-4 luni, pentru că și mie-mi place', a adăugat Culiță Sterp.
„Mi-e foarte dor, simt că mi se potrivește mult, plecând și la 9-10 ani, am învățat toate lucrurile acolo, am prins experiență', a mai spus Daniela.
:contrast(8):quality(75)/https://www.viva.ro/wp-content/uploads/2025/03/001-cover-bun-74.jpg)
„Era foarte fain'
În perioada cât a locuit în America, Daniela Iliescu a lucrat ca auditor al calității serviciilor hoteliere.
„Mi-a plăcut foarte mult. Am avut un job de specialist auditor și ne cazam hoteluri, eram oaspeți, dar ei nu știau, de fapt, și analizăm toate lucrurile în hotel.
Le făceam după un raport către management. De la design, la comportamentul angajaților, la curățenie, la timpul la care vine mâncarea, temperatura pe care o are mâncarea. Analiza undeva între 700 și 1000 și ceva de elemente într-un hotel. Era foarte fain, aveam un laptop unde ne notăm tot. Notam pe telefon dacă eram undeva și după pe laptop. Era și un film cu un secret guest în care arăta exact experiența aceasta pe care am avut-o.
Știu că am prins o ceartă între un client și cei de la recepție și noi trebuia să stăm să tragem cu urechea acolo să vedem cum se comportă angajatul de la recepție cu o problemă. Și e foarte fain că te ajută să faci un raport către management și să le spui unde e mai bine, unde stau mai prost și ce schimbări să facă, ca să crească experiența clientului în hotel', a mai adăugat vedeta.
Sursa foto: Facebook