Dany Boy de la Insula Iubirii, dat în judecată de soțul Deliei. Ar fi provocat o pagubă de 20.000 de lei în clubul lui Răzvan Munteanu

 Ifrim Georgiana
.

Dany Boy de la Insula Iubirii a fost acționat în judecată de soțul Deliei. Concurentul ar fi provocat o pagubă de 20.000 de lei în clubul lui Răzvan Munteanu, când încă se difuza celebra emisiune, iar acum trebuie să răspundă în fața instanței. Se pare că ar fi existat o tentativă de rezolvare amiabilă, însă fără un rezultat favorabil.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Dany Boy a devenit cunoscut publicului larg datorită participării în emisiunea „Insula Iubirii', sezonul 8. El și Maria Covasa, iubita lui de la acea vreme, au venit să-și testeze relația, însă au plecat despărțiți din Thailanda. Ispita Mădălina l-a cucerit pe controversatul concurent, astfel că și-au oficializat relația după încheierea filmărilor. Nici povestea lor nu a durat mai mult de câteva luni, existând acuzații de infidelitate din ambele părți.

razv11razv11

Citește și: Maria de la Insula Iubirii, ipostaze surprinzătoare cu ispita Beni, după emisiune. Nu a plecat din Thailanda nici cu iubitul Dany, nici cu Marcel, alias Maluma de România!

Citește și: Cum și-au făcut apariția concurenții și ispitele de la Insula iubirii la VIVA! Influencers Party 2024. Marcel s-a îmbrăcat ca Don Corleone, iar Iustina și-a arătat burtica de gravidă, într-o rochie sexy

Citește și: De ce a decis Karmen Minune să nu-și înscrie momentan fetița la școală: „Mi-a fost milă de ea…”. Sofia repetă grupa mare

Citește și: A murit Carol Mălinescu, realizatorul emisiunii radio „150 de cuvinte”: „Vocea sa de bas-bariton modela cuvintele într-o măsură apreciabilă”

Dany Boy de la Insula Iubirii, acționat în judecată de soțul Deliei

După despărțirea de Mădălina, Dany Boy se confruntă și cu alte probleme, fiind acționat în instanță de soțul Deliei. Acesta ar fi provocat o pagubă semnificativă în clubul deținut de Răzvan Munteanu, iar acum trebuie să răspundă în fața instanței. Incidentul s-ar fi petrecut în timpul difuzării emisiunii „Insula Iubrii'.

Potrivit CANCAN, concurentul și ispita Mădălina și-ar fi făcut apariția în localul lui Răzvan Munteanu pentru a viziona un episod din celebra emisiune. La un moment, iritat de imaginile care se difuzau, concurentul ar fi dat cu pumnul în masă. Unul dintre televizoare, în valoare de peste 20.000 de lei, s-ar fi stricat din cauza acestui incident.

La câteva zile distanță, soțul Deliei l-a acționat în instanță pe concurentul de la „Insula Iubirii', vrând să-și recupereze paguba. Aceeași sursă scrie că Dany Boy ar fi încercat să rezolve situația amiabil cu Răzvan Munteanu, însă nu se cunoaște deznodământul.

Dany Boy s-a despărțit de ispita Mădălina

Până la urmă, nici relația lui Dany Boy cu ispita Mădălina nu a fost una de lungă durată. După șapte luni împreună, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Concurentul a recunoscut că a înșelat-o, dar a îndreptat acuzații și împotriva ei, susținând că se afla într-o relație când s-a înscris în emisiune.  

„Consider că relația cu Maria nu mai mergea, am vrut să încerc ceva cu Mădălina, din păcate, nu s-a putut nici cu Mădălina, am stat șase luni împreună, ne-am dat seama că nu prea avem lucruri în comun și am ales să punem punct. Amândoi am fost vinovați, și eu, și ea, am greșit și am fost vinovați. Acum consider că trebuie să ne respectăm și să ne vedem de viețile noastre și totul o să fie bine. În afara faptului că noi ne înțelegeam bine doar în pat… altceva nu a existat', a spus concurentul în cadrul unei emisiuni TV.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton