David Goldcher, iubitul Irinei Rimes, a împlinit 31 de ani. Ce declarație i-a făcut artista, de ziua lui: „Bărbatul vieții mele”

.

Astăzi, David Goldcher, iubitul Irinei Rimes, împlinește 31 de ani. Cu această ocazie, artista din Republica Moldova i-a făcut o declarație romantică în mediul online și a publicat mai multe fotografii de cuplu. În urmă cu o zi, antrenoarea de la „Vocea României' și-a sărbătorit și ea aniversarea de 32 de ani. Iată imaginile cu cei doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Povestea de dragoste dintre Irina Rimes și David Goldcher a început în urmă cu trei ani. Artista și-a întâlnit iubitul în Franța, în perioada pandemiei, și spune că muzica i-a adus împreună. Deși este discretă din fire, mi ales când vine vorba despre viața sentimentală, antrenoarea de la „Vocea României’ a declarat că este pregătită să îmbrățișeze rolul de mamă și să-și întemeieze o familie. În urmă cu o zi, Irina Rimes a împlinit 32 de ani, iar astăzi îl sărbătorește pe iubitul ei, David Goldcher, care a împlinit 31 de ani.


Citește și: „Ne-am certat foarte tare, am plâns, el era foarte nervos'. Irina Rimes și Tudor Chirilă s-au certat la Vocea României, de față cu toată echipa

Citește și: De la ce pornesc certurile dintre Irina Rimes și iubitul ei, David Goldcher: „Când apar divergențe, cele mai importante lucruri pe care trebuie să i le oferi celuilalt sunt…’ / EXCLUSIV


Citește și: Flora Năstase a chemat de urgență ambulanța, după ce a leșinat în casă: „Cu transpirații și stare de rău generală. Tensiunea arăta…'. Cum se simte acum Regina Blănurilor

Citește și: Alexandra Dinu, după ce s-a spus că formează un cuplu cu Bobby Păunescu: „Sunt dezamăgită că el a lăsat să se înțeleagă mai mult’. Cum explică imaginile din vacanța în Italia

David Goldcher, iubitul Irinei Rimes, a împlinit 31 de ani

David Goldcher a împlinit 31 de ani, iar Irina Rimes a publicat mai multe fotografii de cuplu în mediul online, alături de o urare romantică. Deși evită să-și expună relația pe rețelele de socializare, artista din Republica Moldova a ținut să marcheze aniversarea iubitului ei, iar fotografiile au stârnit un val de reacții în secțiunea de comentarii.


„La mulți ani iubitul meu, partenerul, fratele, prietenul, co-producătorul, colegul, iubitul și bărbatul vieții mele’, a scris Irina Rimes pe Facebook.

„Nu exclud nici o căsătorie, nu exclud nici o sarcină’


Într-un interviu pentru VIVA!, Irina Rimes a susținut că ia în calcul căsătoria și ideea de a avea copii, însă nu în viitorul apropiat. Deocamdată, artista și David Goldcher se bucură de ceea ce le oferă prezentul, dar mai ales de relația frumoasă și consolidată pe care și-au construit-o în ultimii 3 ani.

„Nu am nicio reținere, nu am nicio obligație, nu am nicio temere, toate pentru că nu am niciun angajament. Căsătoria nu înseamnă să mă angajez într-o relație pentru toată viața, la fel cum angajamentul acesta n-ar trebui să fie condiționat de o căsătorie. Nu îmi tratez relațiile cu precauție, sunt doar atentă la ce mă face să mă simt bine și la cum se simte și cel de lângă mine, ca să ne fie bine împreună și să existe armonie. (…)


Când vom avea timp să ne ocupăm de asta, probabil ne vom gândi. Nu exclud nici o căsătorie, nu exclud nici o sarcină. În general, nu exclud nimic în viața asta, pentru că am învățat că natura omului este schimbătoare. Mă bucur foarte mult de prezent, de călătoriile noastre, de muzica pe care o facem împreună și de relația armonioasă pe care o avem’, a declarat cântăreața.

Sursa foto: Facebook