David Popovici, imagine virală din vacanță, după medaliile cucerite la Jocurile Olimpice. A făcut scufundări printre pești exotici: „Ei nici nu știu”

 Ifrim Georgiana
.

După performanțele de la Jocurile Olimpice, David Popovici a plecat într-o vacanță binemeritată. Pe contul său de Instagram, campionul a postat o fotografie în care face scufundări, printre pești. Un mesaj nostim și simpatic apare în dreptul acesteia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

David Popovici a devenit primul campion olimpic al nataţiei masculine din România. La Jocurile Olimpice de la Paris, a câștigat o medalie de aur, la 200 de metri liber și o medalie de bronz, la 100 de metri liber. După revenirea în țară, campionul a plecat în vacanță și le-a arătat fanilor virtuali cum își petrece timpul liber.

dav9dav9

Citește și: David Popovici și sacrificiile unui campion olimpic. Cum decurg antrenamentele și care e partea grea a înotului de performanță: „Imediat după ce intru în apă, înțeleg de ce trec prin această bătaie de cap în fiecare zi'

Citește și: David Popovici și-a cumpărat un telefon Nokia de 100 de lei, ca să stea departe de social media: „Mă joc Snake în metrou, în rest merge doar sunat'

Citește și: Marcel Pavel evită litoralul românesc. De ce nu merge la mare în România: „Pe litoralul nostru nu, nu mai vreau. Nu stau să se uite unul și altul la mine'

Citește și: Aurelian Temișan, reacție furibundă după ce a așteptat două ore o ambulanță: „E strigător și revoltător! De ce se numește sistemul de urgență?'

David Popovici, imagine virală din vacanță, după medaliile cucerite la Jocurile Olimpice

David Popovici a avut o vară de neuitat, reușind să obțină o medalie de aur și una de bronz la Jocurile Olimpice. După ce și-a încheiat evoluția, înotătorul a anunțat că va pleca într-o vacanță, dornic să se relaxeze și să-și reîncarce bateriile.

Zilele trecute, pe rețelele de socializare, campionul le-a arătat fanilor cum își petrece timpul liber. O fotografie îl surprinde în timp ce face scufundări, înconjurat de pești exotici.

În dreptul acesteia a notat un mesaj simplu, „They dont even know (n.r. „Ei nici nu știu…'), făcând referire, cel mai probabil, la performanțele pe care le-a bifat la Paris.

David Popovici, sursă de „inspirație' pentru Pan Zhanle

Pan Zhanle, cel care l-a învins pe român în finala probei de 100 metri liber, îl consideră o sursă de „inspirație' pe David Popovici. Dezvăluirea a fost făcută de către preparatorul fizic al sportivului chinez.

„Nu vorbim prea des despre rivali. Cred că s-a întâmplat doar de vreo zece ori în doi ani. Dar, de fiecare dată când am vorbit despre Popovici, Pan spunea mereu că e sursa lui de inspirație și motivație. Mai ales că, prima dată, a trebuit să doboare recordul lui David.

Îl admiră cu adevărat și-l respectă sută la sută! Îl inspiră să acumuleze și mai mult în fiecare zi, să-și atingă noi obiective, să progreseze. Acești băieți vor oferi un show extraordinar în anii viitori. Și performanțe pe măsură. Ambii! Va fi epoca lor, iar natația nu va avea decât de câștigat din acest duel', a declarat preparatorul fizic al lui Pan Zhanle, Nuno Pina, pentru gsp.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton