David Popovici și-a cumpărat un telefon Nokia de 100 de lei, ca să stea departe de social media: „Mă joc Snake în metrou, în rest merge doar sunat”

 Ifrim Georgiana
.

David Popovici, campion olimpic la înot, și-a cumpărat un telefon Nokia, „cu butoane', explicând că are perioade când vrea să stea departe de social media. Pentru că dispozitivul este dintr-o generație mai veche, tânărul de 19 ani nu are acces la Facebook, Instagram, ci doar la celebrul joc Snake găsit pe terminalele Nokia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Prin performanțele de la Jocurile Olimpice, David Popovici a devenit, la 19 ani, primul campion olimpic al natației masculine din România. Succesul nu i s-a urcat la cap, dând dovadă de o modestie uriașă, rar întâlnită la tinerii de vârsta sa. Invitat anul trecut în podcastul lui Dragoș Pătraru, campionul a mărturisit că nu este foarte atras nici de social media, de aceea folosește un telefon Nokia de 100 de lei.

290933398_764447051256563_4590244301152076291_n-2290933398_764447051256563_4590244301152076291_n-2

Citește și: Viața lui David Popovici în afara bazinului. Care este filmul său preferat, unde își petrece vacanțele și de ce nu vrea să-și spună povestea într-o carte: „Planul meu este să trăiesc din ceea ce iubesc cel mai mult'

Citește și: David Popovici, susținut din tribune de părinții săi, la Jocurile Olimpice. Georgeta și Mihai Popovici nu și-au văzut fiul de când au ajuns la Paris: „L-au lăsat să-și facă treaba. Un om de 19 ani care judecă și vede mai bine decât o națiune'

Citește și: „Imaginea teribilă și minunată a succesului”. Cum arată palmele canotorilor români medaliați la Jocurile Olimpice de la Paris, după mii de ore de muncă

Citește și: Actrița Lia Sinchevici s-a căsătorit cu Alex Calancea într-un cadru de poveste: „Nunta a fost trei zile și trei nopți! Am făcut la Snagov cununia civilă, cununia religioasă la Iași și petrecerea moldovenească am făcut-o peste Prut'

David Popovici și-a cumpărat un telefon Nokia de 100 de lei, ca să stea departe de social media

O țară întreagă îl iubește pe David Popovici nu doar pentru performanțele la înot, ci și pentru modestia și bunul simț de care dă dovadă cu fiecare ocazie. Deși este înotător de talie mondială, tânărul și-a cumpărat un telefon Nokia de 100 de lei, pe care îl folosește în perioadele când vrea să se „detoxifieze' de social media. El glumește și spune că nu are acces decât la celebrul joc Snake, pe care cu siguranță și-l amintesc cei care au avut telefoane din generații mai vechi.

„Încerc să stau cât mai puțin. Am perioade în care mă satur atât de tare de Instagram și de Facebook, perioade în care le șterg. Mi-am cumpărat recent și un Nokia de 100 de lei, unul cu butoane. Când simt nevoia de o detoxifiere, las telefonul obișnuit și îl folosesc doar pe acela. Poate doar să mă joc Snake pe telefon în metrou, în rest merge doar sunat', a spus campionul olimpic, la podcastul Starea Nației.

David Popovici, despre relația cu iubita sa: „Nu a fost ușor să-mi înțeleagă programul'

David Popovici a făcut câteva mărturisiri din relația cu iubita lui. El a explicat că începutul a fost dificil pentru Taisia din cauza rigurozității programului său de antrenament și a cerințelor intense ale sportului de performanță.

„Nu a fost ușor pentru Taisia să-mi înțeleagă programul, să-l accepte, dar a învățat să mă susțină. Oricât de greu i-ar fi când plec cu săptămânile, pe alt continent, mă înțelege. Am mare noroc că am dat de ea. Asta mă ajută să mă bucur de ceea ce fac, să nu mă simt vinovat. Acum două zile a intrat într-o trupă de dans.

Ea a făcut dans de performanță, acum a dat o audiție, ceva mai serios. Acum, după ce a intrat, mi-a zis că începe antrenamentul la ora 1. Am înțeles și eu. O susțin, ea mă susține. Acum abia aștept să înceapă și ea acest regim de antrenament, o să încercăm să mâncăm mai sănătos, o voi implica și pe ea în viața de sportiv. O felicit cu această ocazie!', a declarat David Popovici în cadrul aceluiași podcast.

Sursa foto: Hepta & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton