De ce a acceptat Cristi Mitrea să participe la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Am nevoie să mă rup de...”

 Ifrim Georgiana
.

De ce a acceptat Cristi Mitrea să participe la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Fostul luptător face parte din lista celor 12 celebrități care vor lua parte la cel de-al doilea sezon al reality show-ului. Într-un interviu recent, acesta a vorbit despre principalele motive care l-au determinat să accepte această provocare și despre lucrurile care îi vor lipsi pe parcursul competiției.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alături de Cristi Mitrea, din lista concurenților mai fac parte: Anisia Gafton,Tania Popa, RUXI, Mara Bănică, Bia Khalifa, Giani Kiriță, Paul Diaconescu, Alex Bogdan, Răzvan Botezatu, Cornel Palade și Lidia Buble. Cristi Mitrea este un fost luptător de MMA, care, în 2012, a obținut medalia de bronz la Campionatul Mondial de Jiu-Jitsu Brazilian. Timp de două luni, acesta va trăi sub cerul liber în jungla dominicană, lipsit de confortul domestic.

itrea-7itrea-7

De ce a acceptat Cristi Mitrea să participe la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Fostul luptător a mărturisit că are nevoie de un „restart' și că îi vor lipsi lucrurile mici, dar semnificative, care îi fac viața de zi cu zi mai frumoasă. Iată ce declarații a făcut sportivul!

Citește și: De ce Cristi Mitrea nu este trecut în certificatul de naștere al fiului său și al Andreei Mantea:”Nu există nu am vrut”

Citește și: Soacra a convins-o pe Andreea Mantea să nu depună plângere împotriva lui Cristi Mitrea, tatăl fiului ei:”Urma să fie arestat”

Citește și: Drama pe care a trăit-o Andreea Bănică în copilărie:„Am crescut cu certuri, scandaluri, bătăi'

Citește și: Cum s-a încheiat războiul dintre Luis Lazarus și Oana Zăvoranu:”Am fost nevoit să-mi vând tot”

De ce a acceptat Cristi Mitrea să participe la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Cristi Mitrea a recunoscut că are nevoie să iasă din zona de confort, iar emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! îl va pune față-n față cu situații cu care nu s-a mai întâlnit până acum. Mai mult, acesta a susținut că, până în acest moment, nu și-a descoperit nicio fobie.

„Am nevoie de un restart, să mă rup un pic de lucrurile cotidiene, să ies din zona asta de confort și să îmi pun un pic mintea la încercare și sufletul. Cred că o să fie multe probe dificile și multe situații cu care nu m-am întâlnit niciodată în viața mea, habar n-am cum o să reacționez.

Am fost întrebat la clinică, când am făcut medicalul, dacă am fobii, și am răspuns că nu știu, vedem imediat. Habar n-am, dar acolo sigur descopăr una, două fobii. Eu îmi doresc să mă înțeleg bine cu toată lumea. Pentru cine mă cunoaște, sunt ăla funny din grup', a dezvăluit Cristi Mitrea, potrivit Pro TV.

Ce îi va lipsi sportivului pe parcursul emisiunii

Sportivul a înșiruit lucrurile care îi vor lipsi în cele două luni cât va sta în Republica Dominicană. Condițiile din junglă sunt extreme, iar concurenții vor fi nevoiți să participe la provocări pentru a-și asigura hrana și pentru a nu fi eliminați de către telespectatori.

Câștigătorul show-ului primește titlul de Rege sau Regină a Junglei și este desemnat în urma voturilor publicului.

„O să îmi lipsească canapeaua cu Netflix-ul, mâncarea (ciorba, omleta), o să îmi lipsească colegii de la birou, băieții mei cu care mă văd zilnic de vreo 16 ani, cel puțin, pisica, prietenii, plimbarea cu bicicleta, muzica', a adăugat acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton